Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 28 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Araçlar 89S'den çıktığı 2 yıl oldu neredeyse. Hafta sonu 89A'da 1 araç çalışıyor. Oradaki araçlar 98S hattında da çalışıyor. O bölgeye ben Sultançiftliği bölgesi diyorum.

Dostum yanlış bilgi vermeyin ne 2 yılı ya uzun süredir çalışıyo onlar oraya yeni değişimden sonra çıktılar

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
36A , 36M , 36V , 336 , 336E, 336G gibi hatların durduğu Cumhuriyet Mahallesi durağı son birkaç haftadır , uygulamada Sultançiftliği yönünden gelen araçlar için kaldırılıp , eklenip duruyor . Şimdi yine eklemişler …
Uygulamanın ne dediği ( araç anonslarının bile ) şöförlerin umrunda değildi zaten . Herkes yine duruyordu bu durakta . Bence bu durak sultançiftliği yönünden gelen araçlar için kalkmalı . Durağın konumu berbat bi kere ! Resmen yol ayrımından 100-150 metre geriye durak koymuşlar . 36V ve 336E gibi araçların bu durakta durması saçmalık . Sırf 2 yolcu binecek , 2 tane de inecek diye , aşırı trafikte kocaman otobüslerin 3 şerit birden dönmeye çalışması bence çok tehlikeli .( Ki çoğu zaman bu durak bomboş )
Özellikle Cumhuriyet Mahallesi durağından sonraki Kiptaş Venezia durağına doğru giden yola çok fazla araç gitmiyor . Genelde otogar - hal çevre yolu tercih ediliyor . Bu yüzden tahmin edilebileceği gibi , 3 şeritli yolun , 2 şeridi felç iken diğer şeridi aşırı boş . Birkaç kez otobüslerin karıştığı kazalara denk geldim . Fakat İETT sanırım inatla bu durağı kullanmak istiyor . Öyleyse problem yok .
Yani 336 ve 336G gibi kullanabilecekleri bir durak olsa amenna onlar çevre yolunu kullanıyor . Trafiğe hemen katılabiliyorlar . Ama bahsettiğim durum Sultançiftliği tarafından gelen araçlar için KESİNLİKLE geçerli değil .

87 de yeterince araba var seferlerindede bi değişiklik yok başka bi hatta gitmiş olmalı çünkü 54K danda çıkmışlar

• Beğen
A-1529 34 GC 9585 Mercedes Benz Conecto 2011 Bahçelievler bölgesin'den araç şanzıman yemiştir. 2 haftadır yatıyor. Yeni Conecto 2024 alması daha iyi olabilir.
Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
36V de çok ilginçtir 23:00 seferi eklenmiş . Cebeci deparı olarak , kimse binmez o saatlerde fakat benim düşüncem ( en azından bazı şöförlerden duyduğum kadarıyla )
Bu saat eklenmeden önce 22:10 cebeci kalkışı son seferdi ( bu depar için ) şöförler sürekli cebeciden yaylaya geliyoruz , son sefer yayladan başlayıp cebecide bitmeli diyip duruyorlardı . Eğer böyleyse , çünkü başka mantıklı açıklaması yok ,
Hayretler içerisindeyim . İETT şöförlerinden gelen geri bildirimi dinlemiş . Heleki ÖHO’dan 🙂

• Beğen
146 iyice oyuncak oldu. Her gün sefer saatleri ve sayıları ince ince değişiyor.
Salı günü 64, çarşamba 70 ve bugün 76 seferi var.

Bir de E işaretli saatler kafamı karıştırıyor. 146E açsınlar, olup bitsin. 19S-1 nasıl 19SK oldu, 146-1 de 146E olsun. 142-1, 146E-1 olsun. 142-2, 142D olsun. 97-1 de 97Z olsun.

146 iyice oyuncak oldu. Her gün sefer saatleri ve sayıları ince ince değişiyor.
Salı günü 64, çarşamba 70 ve bugün 76 seferi var.

Bir de E işaretli saatler kafamı karıştırıyor. 146E açsınlar, olup bitsin. 19S-1 nasıl 19SK oldu, 146-1 de 146E olsun. 142-1, 146E-1 olsun. 142-2, 142D olsun. 97-1 de 97Z olsun.
Bence depar hatları yeniden kodlama yapmaları gerek 98S-1 98S-2 falan cok kafa karışıyor

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar