Milyonlarca hesap açıp gelsende bir şey değişmeyecek . Şu gazi ile ilgili mesaj yazan herhangi bir kişiyi kâle almayın sevgili forum üyeleri . Gram umrurlarında değil senin gazi savunman . Her şey ortada . Durduk yere ne hikmetse , Tm17 nin değeri bilinmedi bilinmedi , son 2 gündür herkes “ aa bakın TM17 diye bir hat varmış “ mı dedi ? 122 sefer artışı ne ? Açıklasana bunu ?
Denersin önce , eklersin bir iki araç 10-15 dakikada bir çalışır , yoğunsa daha çok eklersin . Bi anda 5 dakikada bir ne ( Pik ) ?
50AT daha bi komik . Aracı kimse kullanmıyordu çok dolaşıyor diye , ki hala gözle görülür bi yoğunluk yok , ne hikmetse bi anda 15 dakikada bir çalışmaya başladı . Ne garip dimi . Açıldıklarında yüzüne bakılmayan hatlar 1 senede niye bu kadar kıymete bindi ? Gazi çöplüğünün nüfusu % 200 arttı mı ? Yoo
Biz atıyorum 12:00 aracı seferini yapmayınca , 153 ü arıyoruz araç istiyoruz . Bize elimizde araç yok veremeyiz diyorlar ama ne hikmetse Gazinin bir yeri çizilse 150 sefer ekleniyor her hatta . Ya şakasız her hatta hemen hemen her hafta sefer ekleniyor ama biz isteyince yok öyle mi ? Biraz da bunları göreceksin .
Şu torpilin en kolay örneği 36CB dir . Hat sadece yollar düzelene kadar gaziye girecekti , ki öncesinde de yazdım şu an kullandığı yol , duyuruda belirtilen “bozuk” yoldan kat kat kötü diye , güzergahının değiştiği gece hat hemen uygulamada gazinin tüm duraklarına eklendi .
Sanki sonsuza kadar orda çalışacakmış gibi .
Bize depar eklediler ilk 2 hafta aracın kodu bile yoktu kağıtla dolaşıyordu , heriflere hemen yan tabelalara gazi yazısı eklendi . Olaya bak !
Sen yeni hesap açmışsın yine Gazi savunuyorsun . Ben senin kim olduğunu çok iyi biliyorum aman dikkat et yine milletle dala vereye girme ban yersin yine . Seversin sen öyle şeyleri