Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 31 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ya heriflerin 36L ile alıp veremedikleri bir şey var . 18 dakikada bir olarak tekrar açılan hat her 2-3 ayda bir çaktırmadan 1 dakika 1 dakika seyrekleşiyor . 22 dakikada bire çıkmış !
Sanki bu yetmezmiş gibi , 15:47 seferinden 16:47 ye kadar araç yok ? Özellikle mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim . Her seferi ( geliş için ) paket olan bu hattı , hangi akıl bu hale getirdi acaba ?
Ayrıca söylemeden geçmek istemedim salı günü yanlış hatırlamıyorsam D-138 ya da 132 ile Tuz Deposu durağı ışıklarında , otobüs şöförünün yan taraftaki körüklü otobüs süren arkadaşa , bu gruptan çıkmak istiyorum fakat çıkamıyorum dediğini duydum . Yüksek ihtimalle 36L-Z-G grubu bozulacak . Çünkü bunu ilk defa duymuyorum bu şoförlerden . Kimi görsem bu gruptan çıkıcam gibi şeyler söylüyorlar . Yakında dağılırsa bu grup şaşırmayacağım .

Ya heriflerin 36L ile alıp veremedikleri bir şey var . 18 dakikada bir olarak tekrar açılan hat her 2-3 ayda bir çaktırmadan 1 dakika 1 dakika seyrekleşiyor . 22 dakikada bire çıkmış !
Sanki bu yetmezmiş gibi , 15:47 seferinden 16:47 ye kadar araç yok ? Özellikle mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim . Her seferi ( geliş için ) paket olan bu hattı , hangi akıl bu hale getirdi acaba ?
Ayrıca söylemeden geçmek istemedim salı günü yanlış hatırlamıyorsam D-138 ya da 132 ile Tuz Deposu durağı ışıklarında , otobüs şöförünün yan taraftaki körüklü otobüs süren arkadaşa , bu gruptan çıkmak istiyorum fakat çıkamıyorum dediğini duydum . Yüksek ihtimalle 36L-Z-G grubu bozulacak . Çünkü bunu ilk defa duymuyorum bu şoförlerden . Kimi görsem bu gruptan çıkıcam gibi şeyler söylüyorlar . Yakında dağılırsa bu grup şaşırmayacağım .
Tekrardan da TM18'in seferlerini artırmışlar. Bunlar ilçeyi yunus emre gaziden ibaret sanıyorlar cebeci ismetpaşa diye mahalle yok galiba.

Ne taraftan başlıyacağımı şaşırdım allahım aklıma mukayyet ol birileri aklımızla alay mı ediyor ben anlamıyorum gazi mahallesi ezelden bugüne üvey evlat muamelesi görmüştür. Artık yanıldığınızı kabul edin.

İETT gaziye hangi ayrıcalığı tanımış onu söyleyin. TM18 diyorsunuz gaziye ait değil CEBECİnin otobüsü, TM17 diyorsunuz gazinin otobüsü okey ama burada ayrıcalık ne onu anlamadım? TM17 ve TM18in gaziden geçmesi mi mesela ayrıcalık? Yanıldığınızı kabul etmiyorsunuz, iettnin kötü yönetildiğini kabul etmiyorsunuz gaziye çamur atıyorsunuz. Şaka falan yapmıyorum gerçekten allahım aklıma mukayyet ol diyorum çünkü küfür etseniz veya hakaret etseniz bu kadar insanın zoruna ağrına gitmez ama iftira atarsanız bu var ya en büyük yani en kötü şeydir.

Ya siz savundunuz aktarma hatlarını şimdi de çıkıp diyorsunuz TM17, TM18 falan?

Değerli wowturkey yönetimi baştan söylüyorum ben sitedeki üyelere hakaret etme gibi bir amacım asla yok, onlar birşey söylüyor bende birşey söylüyorum yani fikirler yarışıyor. Teşekkürler.

Nereden başlacağımı şaşırdım ve bilmiyorum çok doluyum.

Dünyanın hangi ülkesinde var metro tramvay açıldı diye otobüs hatlarını kapatıp kısa çöp hatlar insanlara metroya ve tramvayı şart koşmak? Bunu sorgulamıyorsunuz da gaziye çamur atıyorsunuz. Arkadaşlar uyanın artık uyanın alibeyköy entegrasyonu dalgasına birçok ilçe de otobüs hatları kapatıldı ve yemin ediyorum hiçbiri de boş hat değildi bakın hiçbiri.

Üsküdar kadıköy maltepeye şimdiden geçmiş olsun ordaki bütün hatlar kapatılacak.

TM-SM ve 50li hatlar açıldı istanbulun işi bitti.

Elimizden 49-49G-49GB-399C Alındı

36L elimizden alındı sayılır çünkü kısaltıldı artık beşiktaşa gitmiyor ve seferleri az

Sonracıma 36T'nin seferleri azatıldı

Aklıma gelen gelmeyen istanbulda ne kadar hat varsa hep ya kapatıldı ya kısaltıldı ya da seferleri yok denecek kadar azaltıldı kim yaptı bunu gazi mi yaptı? Bizzat siz yaptınız dediniz ki aktarma hatları zaten açılmış dolayısıyla ne hiç problem değil dediniz şimdi suçlu gazi hatları mı oldu? Gazi dahil birçok mahallenin otobüs hatları hiç edildi arkadaşlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.

36L'nin seferleri çoğaltılsa ve beşiktaşa uzatılsa bundan gazi de memnun olur zaten gazi talep ediyor bunu
36Z ve 36G'nin seferleri çoğaltılsa iyi olur zaten gazi talep ediyor bunu.
36T'nin seferleri çoğaltılsa iyi olur zaten gazi talep ediyor bunu.

Gazi heryere başvurdu neden gazi suçlu oluyormuş onu anlamadım siz nereye başvurdunuz peki bu hatların seferlerinin çoğaltılması konusunda hiçbir yere üstelik siz her seferi paket olan 49-49G-49GB hatlarını boş olmakla suçladınız ve kapattırmak için uğraştınız

Ama gazi çıkıpta yayla mahallesinin otobüsleri boş gidiyor 36Vnin seferleri azaltılsın veya tamamen kapatılsın demedi mesela çünkü neden desin oranında oraya göre yolcusu var

Biz sultangaziye bir olarak bakıyoruz sizler ne yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım

Gopta böyle bir ayrımcılık var mı? Eyüpsultanda böyle bir ayrımcılık var mı? Gerçekten diyecek birşey bulamıyorum. İrfan demete sesleneceğinize gazinin hatlarını kötülemekle uğraştınız.

Ama biz dedik dedik ki sen ben o yok biz var biz yani istanbulun tüm ilçeleri var dedik ve kapatılan ne kadar hat varsa geri açılsın dedik

kendimi yırtıyorum ya kaç sene oldu bak ben alışmıcam ben normal hatları geri istiyorum.

Şikayetvar diye bir site var hiç mi okumuyorsunuz ekşi de iett başlığı var hiç mi okumuyorsunuz istanbuldaki tüm otobüs seferleri uzun bir süredir seyrekleştirildi ilçe mahalle farketmeksizin sonra mesela metrobüste bile durum bu

Birde şu moda oldu bir yerde trafik varsa İETT trafiği bahane edip diyor ki trafikten dolayı araçlarımız seferlerine geç başlamıştır veya o sefer hiç yapılamayacaktır ne alaka abi şaka mı bu trafik varsa var sen otobüsü zamanında yola çıkarsana akıl almaz birşey gerçekten ya yani iett zamanında kalkmıyorda trafiğini bahane ediyor yani diyor ki zaten trafik var o zaman neden sefer atıyım diyor girin iettnin sitesine veya merkezi yerlerdeki yolcu bilgilendirme ekranına bakmanız yeterli

Son düzenleme:
  • Beğenmedim
Tepkiler: Semih19-2
Milyonlarca hesap açıp gelsende bir şey değişmeyecek . Şu gazi ile ilgili mesaj yazan herhangi bir kişiyi kâle almayın sevgili forum üyeleri . Gram umrurlarında değil senin gazi savunman . Her şey ortada . Durduk yere ne hikmetse , Tm17 nin değeri bilinmedi bilinmedi , son 2 gündür herkes “ aa bakın TM17 diye bir hat varmış “ mı dedi ? 122 sefer artışı ne ? Açıklasana bunu ?
Denersin önce , eklersin bir iki araç 10-15 dakikada bir çalışır , yoğunsa daha çok eklersin . Bi anda 5 dakikada bir ne ( Pik ) ?
50AT daha bi komik . Aracı kimse kullanmıyordu çok dolaşıyor diye , ki hala gözle görülür bi yoğunluk yok , ne hikmetse bi anda 15 dakikada bir çalışmaya başladı . Ne garip dimi . Açıldıklarında yüzüne bakılmayan hatlar 1 senede niye bu kadar kıymete bindi ? Gazi çöplüğünün nüfusu % 200 arttı mı ? Yoo

Biz atıyorum 12:00 aracı seferini yapmayınca , 153 ü arıyoruz araç istiyoruz . Bize elimizde araç yok veremeyiz diyorlar ama ne hikmetse Gazinin bir yeri çizilse 150 sefer ekleniyor her hatta . Ya şakasız her hatta hemen hemen her hafta sefer ekleniyor ama biz isteyince yok öyle mi ? Biraz da bunları göreceksin .
Şu torpilin en kolay örneği 36CB dir . Hat sadece yollar düzelene kadar gaziye girecekti , ki öncesinde de yazdım şu an kullandığı yol , duyuruda belirtilen “bozuk” yoldan kat kat kötü diye , güzergahının değiştiği gece hat hemen uygulamada gazinin tüm duraklarına eklendi .
Sanki sonsuza kadar orda çalışacakmış gibi .
Bize depar eklediler ilk 2 hafta aracın kodu bile yoktu kağıtla dolaşıyordu , heriflere hemen yan tabelalara gazi yazısı eklendi . Olaya bak !

Sen yeni hesap açmışsın yine Gazi savunuyorsun . Ben senin kim olduğunu çok iyi biliyorum aman dikkat et yine milletle dala vereye girme ban yersin yine . Seversin sen öyle şeyleri 😏

Kışkırt kışkırt siteden atılıyım sonra adım milyonlarca hesap açan kişiye çıksın oh ne güzel dünya. Gaziyi gündeme getiren sizsiniz dostum yani kaale alınmaması gereken ortadadır.

TM17 Kapatılsın 49G ve 399C geri açılsın. konu kapanmıştır Aktarma hatlarını siz savundunuz ben değil. Ayrıca TM17'nin seferleri artmış diyorsun bundan zaten en çok rahatsız olan buranın halkıdır çünkü ana hatları hiç ettiler, ediyorlar.

Senin kullandığın otobüs hattının seferleri azaldı diye bunun sorumlusu TM17 ye kaydırılan otobüsler mi yani ya anlamıyor musun sistem baştan aşağıya yanlış diyorum

Bekle ki 88 gelsin
Bekle ki 88A gelsin
Bekle ki 36T gelsin
Bekle ki 49G gelsin
Bekle ki 49GB gelsin
Bekle ki 38 gelsin
Bekle ki 38B gelsin
Bekle ki 38Z gelsin
Bekle ki 36L gelsin
Bekle ki 36Z gelsin
Bekle ki 36G gelsin

Gelmiyor ve suçlu yine gazi bölgesi mi oluyor?

50AT Senin hattın yani cebeci hattı, Sonra TM17 yani eski 399C önceden yunus emre yani gazi kalkışlı bir hattı ama esentepeye uzatıldı yani o da tam olarak gazi hattı sayılmaz.

Hayır senin otobüsün gelmiyorsa gazinin de otobüsü gelmiyor ve bunun sorumlusu gazi değil sen kafayı gaziyle bozmuşsun.

36CB cebeci otobüsüdür gazi otobüsü değil. Ayrıca hadi diyelim ki gaziye uzatıldı e ne güzel işte bu iyi bir haber çünkü çöp hat yani kısa aktarma hattı değil de normal bir hat daha gaziden geçer olmuş bu buraya değer katar aynı zamanda cebeyide değer katar çünkü 36T 36L ve 36Znin ve hatta 50ATnin vs yükünü hafifletir.

Senin yaşadığın yer çöplüktür gazi değil.

Siteden atılması gereken senin gibi halkı kin ve düşmanlığa sevk eden trollerdir ben değil yani ben zevk için atılmıyorum sen iftira atıyorsun kışkırtıyorsun ve siteden atıldığım için bi göbek atmadığın kalmış.

Benim isteklerim şikayetlerim taleplerim ve önerilerim ortada ama senin ne istediğin bile belli değil varsa yoksa algı çalışması yapıyorsun sanki gazinin hatları kapatılmamış gibi gazinin hatları seyrekleştirilmemiş gibi. Senin hattın gelmiyorsa bunun sebebi gazi değil iettdir ibbnin ta kendisidir.

O beğenmediğin çöplük dediğin gazi bölgesinin muhtarları açtırdı 36L 36Z 36Gyi yeniden

Ben kimseyle tartışmak istemiyorum. Ben hiçbir mahalleye de çamur atmıyorum ben isteklerimi iettye sunuyorum. ve bu gibi formlara yazıyorum. Çünkü benim otobüsüm gelmiyorsa bu falanca mahallenin veya ilçenin yüzünden değil çünkü o mahallenin de zaten hattı elinden alınmış. Normal hatlar kapanınca birşey olmaz diyenler şimdi şikayet ediyorlar üstelik hatalarını kabul etmedikleri gibi başka bir mahalleye iftira atıyorlar ya senin gözün görmüyor mu nasıl ki senin otobüsün gelmiyorsa buranında otobüsü gelmiyor ayrıca eskiden tek vesayet yaparken şimdi 2-3 vesayet yapıyoruz daha fazla akbil basıyoruz duraktan durağa sürünüyoruz sonra yürüyoruz yürüyor YÜRÜYORUZ. Otobüs vardı da biz mi binmedik? İnsanlar artık mahalle mahalle yürür oldu be sen neyden bahsediyorsun.

İstanbullu kul köle muamelesi görmemeli artık tamam metro açtın tramvay açtın ama normal hatları kapatma, aktarma hattı açıyorsan yine aç ama bir yeri yaparken bir yeri bozmak olmaz.

Ben mecbur muyum ya metroya tramvaya binmeye? Ben gelmekte gözüm gönlüm açılaraktan gitmek gezmek istiyorum mecbur muyum ben metroya binmeye? Ben mecbur muyum tramvaya binmeye ben belki gezmek istiyorum.

Yönetime ses çıkarmıyorsun da halka ses çıkarıyorsun ya senin otobüsün gelmiyorsa buranın da otobüsü gelmiyor bunun nesini anlamıyorsun.

Ben senin otobüsünün gelmemesiyle dertleniyorum ben karşı yakadaki sancaktepe otobüsleri gelmemesiyle de sultanbeyli otobüsleri gelmemesiyle de dertleniyorum. Ama yok anlatamazsın yada anlıyorsunda amacın trollük.

Önceden normal hatlarda çalışan körüklü otobüsler artık bilerek TM17 ve MK49'a veriliyor bu sinir bozucu çünkü bilerek normal hatları kapattılar ve boş dönen MK49-MK50 hatlarına veya mecburi olarak dolu olan TM17-TM18 hatlarına veriliyor körüklü otobüsler ve bu sinir bozucu çünkü insanlara aktarmayı şart koşuyorlar insanlara metroyu ve tramvayı şart koşuyorlar ve bu ben yaptı.m oldu zihniyeti kabul edilir birşey değil. Önceden 36Lye 36Gye körüklü verilirdi şimdi neden vermiyorlar? Neden versinler ki çünkü adamların politikası aktarma sistemi üzerine kurulmuş.

Konu dışı ama Ekrem başkan içeri girmeden 3 hafta önce yaptığı bir açıklamada dedi ki otobüslerin hepsinin sarı da buluşmasını ben istedim dedi tamam ama halka sorsaydın keşke ekrem başkan eskiden istanbulun caddeleri daha renkliydi.

Son düzenleme:
Mesela 94Y de kaldırıldı ve geri açılmalı
99Y geri açılmalı 49A 49Y geri açılmalı

Hangi birini sayayım şaşırdım artık

Sonra 49Z günde 3 sefere düşmüş bu rezilliğin daniskasıdır tıpkı eskiden olduğu gibi normal sefer saatlerine kavuşmalıdır bu hat ama yaparlar mı yapmazlar çünkü kafayı aktarma sistemiyle bozmuşlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar