Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 31 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

76O'daki Conecto körüklülerin sayısı bugün 3 olmuş. (M4507, M4524, M4556)

146M'ye de tekrardan Conectolar gelse keşke.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Ya heriflerin 36L ile alıp veremedikleri bir şey var . 18 dakikada bir olarak tekrar açılan hat her 2-3 ayda bir çaktırmadan 1 dakika 1 dakika seyrekleşiyor . 22 dakikada bire çıkmış !
Sanki bu yetmezmiş gibi , 15:47 seferinden 16:47 ye kadar araç yok ? Özellikle mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim . Her seferi ( geliş için ) paket olan bu hattı , hangi akıl bu hale getirdi acaba ?
Ayrıca söylemeden geçmek istemedim salı günü yanlış hatırlamıyorsam D-138 ya da 132 ile Tuz Deposu durağı ışıklarında , otobüs şöförünün yan taraftaki körüklü otobüs süren arkadaşa , bu gruptan çıkmak istiyorum fakat çıkamıyorum dediğini duydum . Yüksek ihtimalle 36L-Z-G grubu bozulacak . Çünkü bunu ilk defa duymuyorum bu şoförlerden . Kimi görsem bu gruptan çıkıcam gibi şeyler söylüyorlar . Yakında dağılırsa bu grup şaşırmayacağım .

Ya heriflerin 36L ile alıp veremedikleri bir şey var . 18 dakikada bir olarak tekrar açılan hat her 2-3 ayda bir çaktırmadan 1 dakika 1 dakika seyrekleşiyor . 22 dakikada bire çıkmış !
Sanki bu yetmezmiş gibi , 15:47 seferinden 16:47 ye kadar araç yok ? Özellikle mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim . Her seferi ( geliş için ) paket olan bu hattı , hangi akıl bu hale getirdi acaba ?
Ayrıca söylemeden geçmek istemedim salı günü yanlış hatırlamıyorsam D-138 ya da 132 ile Tuz Deposu durağı ışıklarında , otobüs şöförünün yan taraftaki körüklü otobüs süren arkadaşa , bu gruptan çıkmak istiyorum fakat çıkamıyorum dediğini duydum . Yüksek ihtimalle 36L-Z-G grubu bozulacak . Çünkü bunu ilk defa duymuyorum bu şoförlerden . Kimi görsem bu gruptan çıkıcam gibi şeyler söylüyorlar . Yakında dağılırsa bu grup şaşırmayacağım .
Tekrardan da TM18'in seferlerini artırmışlar. Bunlar ilçeyi yunus emre gaziden ibaret sanıyorlar cebeci ismetpaşa diye mahalle yok galiba.

Mesela 94Y de kaldırıldı ve geri açılmalı
99Y geri açılmalı 49A 49Y geri açılmalı

Hangi birini sayayım şaşırdım artık

Sonra 49Z günde 3 sefere düşmüş bu rezilliğin daniskasıdır tıpkı eskiden olduğu gibi normal sefer saatlerine kavuşmalıdır bu hat ama yaparlar mı yapmazlar çünkü kafayı aktarma sistemiyle bozmuşlar

Konuyu okuyup gerekeni yapacağım müsaitliğim yok şuan konu netleşince kilidi açacağım bir birinizle tartışma olayına gelince de kırıcı olmadan yorumlar yapın zaten şurada 5-10 kişiyiz ona rağmen anlaşamamanız tuhaf geliyor

Türkiye İş Bankası 20. İstanbul Yarı Maratonu Nedeniyle Etkilenen Hatlarımız Hakkında​

Değerli yolcularımızın dikkatine;

27 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan Türkiye İş Bankası 20. İstanbul Yarı Maratonu sebebiyle, yarış süresince bazı hatlarımızda güzergâh değişikliğine gidilecektir. Ayrıca Koşu gününde, göğüs numarası olan koşucular ve akreditasyon kartına sahip görevliler saat 15.00’a kadar tüm İETT araçlarına ücretsiz binebileceklerdir.

Bu doğrultuda güzergâh değişikliği olan hatlarımız aşağıda belirtilmiştir.

33, 33B, 33Y, 35, 78, 79E, 82, 92, 92C, 93, 97A, 97GE, 146B, 336 numaralı hatlarımız koşu süresince Unkapanı Köprüsü’nden devam ederek Kasımpaşa Sosyal Tesisler önünden dönüş yaparak ring olarak çalışacaktır.

31E, 32, 36KE, 38E, 50P, 90, 336E numaralı hatlarımız koşu süresince; Unkapanı Köprüsü’nden devam ederek Kasımpaşa Sosyal Tesisler önünden dönüş yaparak ring olarak çalışacaktır.

46Ç, 50E, 54E, 66, 70FE, 74A, 77Ç, EM1, EM2 numaralı hatlarımız koşu süresince Unkapanı Köprüsü’nden devam ederek Saraçhane Köprüsü’nden dönüş yaparak ring olarak çalışacaktır.

26 ve 26A numaralı hatlarımız, koşu süresince gidiş yönünde Perşembe Pazarı güzergahını takip ederek Unkapanı Köprüsü’ne devam edecek, ardından Saraçhane Köprüsü’nden dönüş yaparak ring sefer düzenleyecektir. Dönüş yönünde de aynı güzergâh izlenecektir.

28 ve 28T numaralı hatlarımız, koşu süresince gidiş yönünde Unkapanı Köprüsü’nden devam ederek Perşembe Pazarı güzergahı üzerinden hizmet verecektir. Dönüş yönünde de aynı güzergâh kullanılacaktır.

35D numaralı hattımız, koşu süresince Balat’a inmeyip Küçük Mustafapaşa Durağı’ndan geri dönerek sefer saatini bekleyecektir.

BN1 numaralı hattımız koşu süresince , Beş Kardeşler, Kazlıçeşme, 10. Yıl Caddesi, Millet Caddesi ve Aksaray üzerinden Unkapanı Köprüsü’nü geçerek Kasımpaşa Sosyal Tesisleri önünden dönüş yapacak ve ring sefer olarak hizmet verecektir.

99A numaralı hattımız koşu süresince, hem gidiş hem dönüş yönünde Feshane Durağı’ndan sonra Savaklar Caddesi’nden (Halk Ekmek Fabrikası önünden) devam ederek Edirnekapı–Fatih güzergahı üzerinden Unkapanı Köprüsü’nü geçecek ve Kasımpaşa Sosyal Tesisleri önündeki kavşaktan dönüş yaparak ring sefer düzenleyecektir.

55T numaralı hattımız koşu süresince; Gidiş İstikametinde Feshane Durağı'ndan sonra Savaklar Cad.(Halk Ekmek Fabrikası önünden) devam ederek Edirnekapı-Fatih, Unkapanı Köprüsü'nden sonra güzergahına giriş sağlayacaklardır. Dönüş yönü istikametinde de aynı güzergahı kullanacaklardır.

30D numaralı hattımız koşu süresince; Gidiş istikametinde Perşembe Pazarı güzergahından devam ederek Unkapanı Köprüsü’ne doğru devam eder ardından Yenikapı Marmaray önündeki köprü üzerinden dönüş yaparak ring çalışırlar. Dönüş yönünde de aynı güzergahı kullanacaklardır.

146T, 31, 31Y, 50Y, 70KY, 77 ve 88A numaralı hatlarımız koşu süresince; Yenikapı Marmaray önündeki köprü üzerinden ring olarak çalışacaklardır.

PD1 numaralı hattımız koşu süresince hizmet vermeyecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Beğen
35/A (Kocamustafapaşa - Aksaray) hattı iptal olmuştur. Buradan çıkan B-2 Bölgesi (B-083/163) Ö.H.O.'lar 35 ve 35/C hatlarına geçiş yapmıştır.

HM1, 42/KT, 42/K ve 42/Z Hatları Hakkında

Değerli yolcularımız;

Sedatkent mevkiinde İSKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle HM1, 42/KT, 42/K ve 42/Z numaralı hatlarımızın güzergahlarında geçici bir değişiklik yapılmıştır. Bu kapsamda söz konusu hatlarımız, geçici olarak Çuvalcı Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Seyran Sokak ve Gülbağlar Caddesi güzergâhını kullanarak hizmet verecektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
İETT Avrupa yakasındaki depar hatları da artık Anadolu yakasındaki gibi harf yerine sayı olarak ifade edilmeye başlamış. Mesela 303A-1, 97-1, 98AB-1, 98S-1, 98S-2 artık H, A, S, Y yerine (-1) (-2) yazıyor. Bu uygulama 146-1 hattında halen daha E olarak gözüküyor.

Bakırköy Hatları Güzergah Değişikliği

Değerli yolcularımızın dikkatine;

İSKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle Yüce Tarla Caddesi geçici olarak trafiğe kapatılmıştır. Bu nedenle aşağıda belirtilen hatlarımızın güzergâhlarında geçici bir düzenlemeye gidilmiştir. Bu doğrultuda;

76, 76V, 89YB, 98, 98A, 98AB, 98B, 98H, 98M, 98MB, 98S, 98T, 98TB, 73B, 76C, 79B, 146, E-57, 50B, numaralı hatlarımız Bakırköy yönüne gidişte, Şirinevler Durağı'ndan sonra Ataköy Bulvarı, Dr. Remzi Kazancıgil Caddesi, Behçet Kemal Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi takip edilerek Zuhuratbaba Durağı üzerinden mevcut güzergâha dönüş yapacaktır.

71T numaralı hattımız, Ataköy 9-10 Kısım yönüne gidişte, İncirli Ömür Durağı'ndan sonra D100 Kuzey Yan Yol ve Mustafa Sarıçiçek Bulvarı üzerinden ilerlenerek Uğur Mumcu Bulvarı Durağı üzerinden güzergâha dönüş yapacaktır.

72T numaralı hattımız Yeşilköy yönüne gidişte İncirli Ömür Durağı'ndan sonra D100 Kuzey Yan Yol, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, Behçet Kemal Çağlar Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi takip edilerek Zuhuratbaba Durağı üzerinden güzergâha dönüş yapacaktır.

98E numaralı hattımız Bakırköy yönüne gidişte Talatpaşa Bulvarı Durağı'ndan sonra D100 Kuzey Yan Yol, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, Dr. Remzi Kazancıgil Caddesi, Behçet Kemal Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi takip edilerek Zuhuratbaba Durağı üzerinden güzergâha dönüş yapacaktır.

98Y, 98G, 98D numaralı hatlarımız Bakırköy yönüne gidişte Haznedar Yolu Durağı'ndan sonra D100 Kuzey Yan Yol, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, Dr. Remzi Kazancıgil Caddesi, Behçet Kemal Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi üzerinden Zuhuratbaba Durağına ulaşacaktır.

94, 94A numaralı hatlarımız Bakırköy yönüne gidişte İncirli Ömür Durağı'ndan sonra D100 Kuzey Yan Yol, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, Dr. Remzi Kazancıgil Caddesi, Behçet Kemal Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi takip edilerek Zuhuratbaba Durağı üzerinden mevcut güzergâha dönüş yapacaktır.

AVR1 numaralı hattımız, Bakırköy yönüne gidişte Şirinevler Durağı’ndan sonra Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, Dr. Remzi Kazancıgil Caddesi, Behçet Kemal Caddesi ve Zuhuratbaba Caddesi üzerinden ilerleyerek Zuhuratbaba Durağı’ndan mevcut güzergâhına devam edecektir.

İspat:
1000014597.jpg

• Beğen
İETT Avrupa yakasındaki depar hatları da artık Anadolu yakasındaki gibi harf yerine sayı olarak ifade edilmeye başlamış. Mesela 303A-1, 97-1, 98AB-1, 98S-1, 98S-2 artık H, A, S, Y yerine (-1) (-2) yazıyor. Bu uygulama 146-1 hattında halen daha E olarak gözüküyor.
Bu zaten bir süredir vardı ayrıca 146-1 olarak tabela çok gördüm. Tek KÇ2 hattı bundan uzak aslında numara yerine yeniden kodlanıp ayrı olarak hizmet verse güzel olur.

Sanırım tabeladan bahsetmiyor. OtobüsümNerede uygulamasındaki sefer saatleri kısmındaki depar isimlendirmesinden bahsediyor
Evet, bahsettiğim o.
Bu zaten bir süredir vardı ayrıca 146-1 olarak tabela çok gördüm. Tek KÇ2 hattı bundan uzak aslında numara yerine yeniden kodlanıp ayrı olarak hizmet verse güzel olur.
Sitede seferleri E olarak gözüküyor. Onu da (-1) yaparlar bir gün.

• Beğen
33B'nin Bilim Parkı olan deparı Şehit Emrah Sağaz olarak güncellenmiş. Rakam yerine Ş harfiyle gösteriliyor. 98G'nin de buradan 1 seferi vardı ama kaldırılmış sanırım.

• Beğen
33B’nin son durağı olan bilim parkına kültür merkezi gibi bişey inşa edilmiş o yüzden dönüş ve bekleme alanı kalmadığı için emrah sağazdan kalkıyor dönüş alıyor karabayır göbekten 146K ordan kalkıyor fakat nasıl dönüyor onu anlayamadım

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar