Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 37 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Ayrıca burda bence kimse ayrımcılık yapmaz / yapamaz . Sadece gerçekler yazılır . Torpil konusunda söyleyeceğim tek şey :
Habipler ve Gazi hatlarından bazılarının torpilli olduğudur . Bu bir gerçek , lütfen sadece önünüze bakmayın , biraz gözlerinizi açsanız ne dediğimi gayet rahat analayacaksınız .

Yok yanlış anladın sanırım. Burda benim otobüslerle ilgili en az 350-400 mesajım var. Her seferinde otobüsleri sevdiğimi, çok param olsa yine otobüs alacağımı söyledim ama otobüsleri çok sevmem gerçekleri de göz önünde bulundurmamı değiştirmiyor
Senin görüşün sana benim görüşüm bana.

Doğayı çok düşünüyorsa iett o zaman elektrikli alsın.

Bu arkadaşın kim olduğu belli , lütfen yazılarına kulak asmayın . 50000 tane hesapta açsan ; GAZİ MAHALLESİNİN TORPİLLİ OLDUĞU GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİREMEYECEKSİN

Ayrıca sayın site modları ya da yöneticileri , bu arkadaş nasıl atılıp atılıp sürekli farklı isimlerle geri dönebiliyor ? Argo kelimelerle yazıyor , derdini anlatamıyor , ona buna sallıyor ?
Ama her defasında başka hesapla geri dönüyor ?

Senin sıkıntın , millete argo yazman , milletle dalavereye girmen, milletin yaşadığı yeri küçümseyip kendi yaşadığın yeri sanki araba çalışmıyormuş gibi lanse etmen arkadaşım . Kimsenin sana mobbing uyguladığı yok ! Doğruyu yazarsan like alırsın , yanlışı yazarsan kafana yersin dislike’yi . Konu bu .
DM'den bana bu konu hakkında ulaş

1 Saate bir kalkan hattın diğer seferini 25 dk önce kaldırmak nedir ya. Duyuru geç görmem sebebiyle saatte bir kalkan otobüsü kaçırdım bile şaka gibi cidden

Ekran görüntüsü 2025-06-21 183249.png

Geçen şans eseri 49G geldi bindim. Otobüsün kapısı açık kaldı kapanmıyor. Şoför ne yaptı ne etti yapamadı. Otobüs sağa çekti garanti 3 saat yattı orda.

Artık dayanılamaz noktalara geldi bu bakımsızlık ve aktarma işleri. Lafın çoğu da deliye anlatılır.

Ben akşam camı yalayarak gelirken 1.Cebeci Caddesinden doğru aşağı , bu ikili içinde max 1 yolcu ile gelirse , tabikide bu iki hattı hedef alırım . Sadece okul saatlerinde çalışsalar kat kat daha iyi olacak bu iki hatta , gün boyu boş araç döndürmek sence de biraz elindeki kaynağı har vurup harman savurmak olmuyor mu ?

İşte bende diyorum ki kimse cam yalamasın. Gel tepkini doğru yöne yönelt. Ben trollük yapmıyorum. Benim derdim hır gür değil. Kavga en nefret ettiğim şeydir. Benim derdim İstanbulda iett otobüsleri çoğalsın, seferler çoğalsın, hem normal hatlar hemde aktarma hatları olsun. İsteyen istediğine binsin. Kimse mağdur olmasın herkes mutlu olsun diyorum türkçe konuşuyorum.

Sen mesela hangi hattın seferlerini artırılmasını istiyorsun ben bundan rahatsızlık duymam aksine bu beni de mutlu eder. Ben sana seferlerini kıs demem. Ben sende torpil var demem. Ben tepkimi irfana yöneltirim.

İyi de sen kendin bu iki hattın varolmasına ve seferlerinin çok olmasına neden olmadın mı? Normal hatları kapatsın sorun yok dedin onlar da göz boyamak için saçma sapan hatlar açtılar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar doğruları konuşalım şimdi 36CB 36S 38H okul harici kaç yolcusu var 36V kaç yolcusu var

Ayrıca ben hep şunu savunurum 38H zübeyde hanım -gazi-yunusemre-hükümet konağı-haseki(belediye) -Mescid-i selam -habibler-yayla olarak 20 dk bir sabit hizmet vermeli

Şuan 36t gibi hattın kaldırılması bana saçma geliyo

36V ile ilgili problemi hep söyledim söylüyom
36V 20-24 dk bir sabit çalışır topkapı gaziosmanpaşa minibüsleri vardı
Topkapı minibüsleri taksi 🚕 oldu
36V sefer aralığı önce 25 sonra 30 dk çıkartıldı temel sebep bu
Ama 36CB 36S gibi hatları boş çalıştırıcağına alibeyköy hattı açıp tm18 habiblere uzakta bilir

Plan proje yok
Gazi'den geçsin boş olsun sorun değil mantığı var
Bu bir gerçek siz gazi veya habiblere giderken 1 saat veya pazar günü 1 otobüs seferi iptal edildi mi 2 saat karda yolda beklediniz mi?
-yok
O zaman 36V kullanın halini anlamazsınız

Kıymetli SG-220,

Mesele haklı veya haksız, doğru ya da yanlış olmandan bağımsız bir durum. Üslup konusunda sorun yaşadığın bir gerçek. Bu konuda eleştiremeyiz seni, haddimize de değil fakat bu durumu da kabul etmek zorunda değiliz. Anlatmaya çalıştığımız unsur senin için bir şey ifade etmiyor olabilir fakat bu şekilde ilerlemek de herşeyden önce sana zarar verecek. Hiç hoşuna gitmeyen bir karşılık almış olabilirsin. Sana karşı olumsuz kelimeler de kullanılmış olabilir. Tüm bunların karşılığında yangına körükle gitmek yerine şikayet butonunu kullanırsan sen sitede kalmış olursun, gerekiyorsa da başkaları ile yollar ayrılır.

Arkadaşlar, günbatımı yaklaşıyor. Uygun bir yer bulun ve anın tadını çıkarın.

Herkese mutlu akşamlar.

Artık modern çağda hızlı neyse o kullanılıyor şunun şu fantezisi varmış a dur biz onu ellemeyelim falan demelerini beklemeyelim trafiğinde rahatlaması lazım bi yandan. Her gün millet işine evine okuluna saatleri harcıyo. Hatrı sayılır mesafede veya ne diyelim iş görür mesafede kısaltmak pek de yanlış değil. Ben şahsen otobüslerle tek vesait gidilecek yerde olsa metroyla gitmeyi tercih ediyorum. O yüzden benim için sadece metroya otobüs gitsin yeter.

Yerden göğe kadar haksızsın. 7 kişi üzerine gelsin bakalım sen ne yapacaksın. Haklıyım. Haklı olduğum bir konu da mobbinge uğrasan ne yaparsın sen ya. Yani konuşmak için konuşmayın lütfen.

Artık modern çağda hızlı neyse o kullanılıyor şunun şu fantezisi varmış a dur biz onu ellemeyelim falan demelerini beklemeyelim trafiğinde rahatlaması lazım bi yandan. Her gün millet işine evine okuluna saatleri harcıyo. Hatrı sayılır mesafede veya ne diyelim iş görür mesafede kısaltmak pek de yanlış değil. Ben şahsen otobüslerle tek vesait gidilecek yerde olsa metroyla gitmeyi tercih ediyorum. O yüzden benim için sadece metroya otobüs gitsin yeter.
Ayrıca Benzin sürekli artıyor. Savaşın etkisinden daha da artıyor. Hobi/Sevgi ayrıdır, gerçekler ayrıdır

Konu görüntüleyen kullanıcılar