Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri | Sayfa 45 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

500L hattının seferleri sıklaştırılmadıkça, 500T hattının 4.Levent'e çekilmesinin bir anlamı olmayacaktır. 500L hattına Şahinkaya yada Anadolu Garajından Körüklü araç verilebilir mi acaba diye sorguluyorum. Alperen kardeşimin dediği gibi toplama Topkapı Garajının araçları 500L yi yarı yolda bırakabilir.
Şahinkaya'dan uzak durun. 😅😜

65 yaş üstü ve engelli bireyler düşünülerek Şifa Mahallesi'nden Kadıköy'e asfalt üzerinden gidecek bir opsiyon mutlaka olmalı. İlle de demiyorum ki; Şifa & Kadıköy arası baştan sona tek araç olmalı. Bir yerden sonra ücretsiz entegrasyon ile başka bir otobüse de aktarabilir fakat metro her yerde durmadığı için asfalt üstü tek veya çift araç ile devam edilmeli.
Ben katılmıyorum, yaşlılar için hat açılacaksa aktarma zorunluluğu olmamalı.

500L hattının seferleri sıklaştırılmadıkça, 500T hattının 4.Levent'e çekilmesinin bir anlamı olmayacaktır. 500L hattına Şahinkaya yada Anadolu Garajından Körüklü araç verilebilir mi acaba diye sorguluyorum. Alperen kardeşimin dediği gibi toplama Topkapı Garajının araçları 500L yi yarı yolda bırakabilir.
Şahinkaya daha kendine yetmiyor, birde 500L ye mi körüklü verecek? Eksik kalsın...

Değerli yolcularımızın dikkatine;

Kemerburgaz-Çiftalan Köyü güzergahında hizmet veren 48C hattımız, 28 Haziran Cumartesi gününden itibaren yaz dönemi boyunca, Çiftalan Plajı’na gidecek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına, plaja ulaşım sağlayacak şekilde hizmet vermeye başlayacaktır.

28-06-2025 itibariyle Haftaiçi 22 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Pazar 18 sefer, Haftaiçi 14 sefer, Cumartesi 12 sefer ilave edilmiştir

Bugun duyuru gördüm 85T yi kapatmışlar M1B metrosuna binin yazmışlar M1B metrosu merter ve tozkoparan sitelerinin içinden geçiyomu 5 tane minibüs var bakırköye git gel yapan otobüsü niye kaldırıyosun onu çözemedim

Zerre kadar hakkım varsa haram olsun işini hakkıyla yapmıyolar bu insanlar bu nasıl bi yönetim çözebilmiş değilim yazıklar olsun

Ben katılmıyorum, yaşlılar için hat açılacaksa aktarma zorunluluğu olmamalı.
Elbette, saygı duyuyorum. Bu zaten bir zorunluluk değil. Bölünecek ise dedim zaten ama şunu da düşün; Beykoz köy hatları, 25E ve 42T ve de 500T'yi de yaşlılar ve engelliler kullanırken makas atıldı. Bu da demek oluyor ki; dahası da yapılabilir.

65 yaş üstü ve engelli bireyler düşünülerek Şifa Mahallesi'nden Kadıköy'e asfalt üzerinden gidecek bir opsiyon mutlaka olmalı. İlle de demiyorum ki; Şifa & Kadıköy arası baştan sona tek araç olmalı. Bir yerden sonra ücretsiz entegrasyon ile başka bir otobüse de aktarabilir fakat metro her yerde durmadığı için asfalt üstü tek veya çift araç ile devam edilmeli.
Onunda çözümü var her yarım saatte bir çalışan 130Ş ama Üsküdar - Şifa Mahallesi olarak hattın ilk ve orijinal hali buydu zaten eskiler bilir ilk açıldığında Şifa Mahallesi - Metrobüs - Haremdi ve güzergahı da Şifa Mahallesinde daha önce hiç otobüsün geçmediği ilk kez 130Ş nin geçtiği mahallenin kuzeyinden geçerdi. İETT seferleri vardı İkaruslar çalışırdı. Lise yıllarımdı hiç unutmam Telefon Santrali diye durak vardı eski evimiz Fatih Perşembe Pazarı Caddesindeydi önünden geçerdi Perşembe günleri ise Hürriyet Caddesinden 19 Mayıs Caddesine bağlanarak giderdi Perşembe hariç her gün sabahın 6 sında İkarusun sesini evde duyardım. Bu hat Kaynarca Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçerek giderdi. Yine bu haline gelebilir. Artan otobüslerde 130ŞT adı değiştirilerek KM16 adıyla çalışırdı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar