Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 18 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Son düzenleme:
Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
Çok doğru söylüyorsun kardeşin nerede o eski ve güzel günler ? Özelliklede ben C.041 'in bu araçtan 1 tane almasını isterdim.🤝🤝🤝🦁🦁🦁🔥🔥🔥❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
  • 100
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35 ve Fury
Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.

Henüz 5 yaşına gelmemiş araçlarını sıfır araçlarla değiştirenlere de aynı tepkiyi gösteriyorum.
Arkadaşlar bu durumu şöyle özetlemek daha doğru olacak sürekli sorulan bir soru çünkü, birinci olasılık muhtemelen araçların sahipleri aynı ikinci seçenek ise mal sahipleri hisselerini takas etmiş olabilir. Araçların yer değiştirme konusu ilk pandemi zamanında mal sahiplerinin evlerine araçları yakın olsun diye yapılmıştı.

Akabinde bu süreç günümüzde halen böyle devam ediyor. Lütfen başka uç noktaları düşünmeyin.

Bir bölge güzel aracı elde ederken diğerinin daha bakımsız olanına kalması (A-217 gibi) benim açımdan hoş durum değil. Yanlış bir şey söylediğimi asla düşünmüyorum.

ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.

Aynı şekilde ben de A-371 Procity'e tamamen zorunluluktan bindim.

A-360, A-361, A-364, A-369, A-370, A-379 ve A-381 gözümde iyi olan araçlar.

• Beğen
Tepkiler: Emir006
C-1926 sıfır km bmc procity tr ile aracını yenilemiş bugün 14es hattında gördüm hayırlı olsun
C.1926 çoktan yeni kasa "PROCITY TR." Aldı zaten hattâ aracı geçen hafta cuma günü yenidoğan otobüs duraklarında gördüm yeni birşey değil bu.😮😮😮

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35
Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Konu hakkında somut bilgim olmamakla beraber esnafın nakit sıkıntısı varsa böyle bir şey yapmış olabilir diye tahmin ediyorum

C-344, 2024 model sıfır kilometre Otokar Kent LF almış. Hayırlı olsun.

Bir önceki aracı 2015 model Deutz motorlu Otokar Kent 290LF idi.

• Sevmek
Tepkiler: T.C EMRE SAĞIR
C.1909 "2.EL GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF."
20241112_162229.jpg
20241112_162314.jpg

Hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Autobus

Konu görüntüleyen kullanıcılar