Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
Buradan kalkıp Ankara MAN fabrikasına gidip bireysele satılmamasına rağmen dil dökerek yeni kasa MAN alacak babayiğit ÖHO arıyorum. Şimdi söyleyin bana bu kişi A-101 mi olacak B-201 mi olacak yoksa C-301 mi?
Arkadaşlar bu durumu şöyle özetlemek daha doğru olacak sürekli sorulan bir soru çünkü, birinci olasılık muhtemelen araçların sahipleri aynı ikinci seçenek ise mal sahipleri hisselerini takas etmiş olabilir. Araçların yer değiştirme konusu ilk pandemi zamanında mal sahiplerinin evlerine araçları yakın olsun diye yapılmıştı.
Akabinde bu süreç günümüzde halen böyle devam ediyor. Lütfen başka uç noktaları düşünmeyin.
Bir bölge güzel aracı elde ederken diğerinin daha bakımsız olanına kalması (A-217 gibi) benim açımdan hoş durum değil. Yanlış bir şey söylediğimi asla düşünmüyorum.
ÖHO'lara binmeme sebebim bakımsız ve konforsuz olan bu araçlardır.
Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.