Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 17 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Akıllı bir tercih olmamış. Üst kasa Bmc olsa biraz kabul edilebilir durum ama mis gibi Otokar'ı bırakıp eski Procity'i almak nedir? Üstelik 7 yaş daha eski.

O aldıgı procity led farlı olmayan gri demirli procity gayet güzel bir araç

Bunda zevk meselesi olabilir ama sadece 2 yaşında olan aracını neredeyse 10 yaşına gelmiş bir araçla değiştirmesi hiç ama hiç mantıklı değil.

Henüz 5 yaşına gelmemiş araçlarını sıfır araçlarla değiştirenlere de aynı tepkiyi gösteriyorum.

Son düzenleme:
Ben onu da saçma buluyorum. Kapı numarası A-200'lerde olan (A-217 diye hatırlıyorum) bir ÖHO'da, Avenue Plus - Procity değiş tokuşu yapılmıştı. Oysa Temsa aracı daha güzeldi.

Burada aracı Avenue Plus olan B-1799 ve A-1840 var. Beğendiğim bir modeldir. Eski Procity görmektense bunları tercih ederim.

Euro 5 BMC ler bence güzel araçlar. Euro 6 olanlarla aralarında aşırı fazla fark da yok.

Son düzenleme:
Ben onu da saçma buluyorum. Kapı numarası A-200'lerde olan (A-217 diye hatırlıyorum) bir ÖHO'da, Avenue Plus - Procity değiş tokuşu yapılmıştı. Oysa Temsa aracı daha güzeldi.
A-217 ile A-042 ile yer değiştirmişti. O Procity 2012 ya da 13 modeldi. Tam bir haşattı. Sahil hatlarına (İstinye/Bahçeköy/Beşiktaş/Kabataş vb.) hiç yakışmayan bir araçtı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yasin190754
B-023 2024 model Otokar Kent LF ile aracını değiştirmiştir.
Eski aracı: Güleryüz Cobra GD-272 LF (1. Nesil , 2013)

• Beğen
Tepkiler: Das Auto
A-240 aracını değiştirmiş. Yeni aracı bilinmiyor. Plaka: 34 MHC 033
Bu araç muhtemelen yeni kasa 2024 model "Mercedes-Benz CONECTO." olabilir çünkü çok eskiden kadıköyde 500A hattında en eski aracını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer o araçta "CONECTO O345." galiba bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮☆☆☆

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
Bu araç muhtemelen yeni kasa 2024 model "Mercedes-Benz CONECTO." olabilir çünkü çok eskiden kadıköyde 500A hattında en eski aracını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer o araçta "CONECTO O345." galiba bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮☆☆☆
Plaka sorgulamada Güleryüz Cobra GD-272 LF olarak görünüyor. 0 ya da 2.el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF almış olabilir.

Plaka sorgulamada Güleryüz Cobra GD-272 LF olarak görünüyor. 0 ya da 2.el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF almış olabilir.
Bu araç 0KM. Çünkü 1.harfi M plâkalı olduğu için belkide 2.EL 'dir hiç belli olmaz.🤝🤝🤝

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35

Konu görüntüleyen kullanıcılar