Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 dan sonra motorlar farklı oluyor hatta 290 lf den kent lf ye geçiyor yanlış bilmiyorsam 2020 den sonra da şanzıman değişiyor şuanda sıfır km otokar da cummins motor ZF ecolife şanzıman bulunuyor.
A-1555 yaklaşık 1,5 yıl yattıktan sonra araç yenileyerek seferlere geri dönmüştür.
Eski aracı:Temsa Avenue LF 2013 Model
Yeni aracı:BMC Procity TR 2025(?) Model olduğunu düşünüyorum.Deneyebilme fırsatım olmadı lakin araç savaş petrol aracı olduğu için büyük ihtimalle 2025 modeldir.
Çalıştığı bölge:76O/89/89S/97M böylelikle bu bölgenin eğer ki 2025 ise ilk ve tek 0 km Procity TR si olacak
A-1555 yaklaşık 1,5 yıl yattıktan sonra araç yenileyerek seferlere geri dönmüştür.
Eski aracı:Temsa Avenue LF 2013 Model
Yeni aracı:BMC Procity TR 2025(?) Model olduğunu düşünüyorum.Deneyebilme fırsatım olmadı lakin araç savaş petrol aracı olduğu için büyük ihtimalle 2025 modeldir.
Çalıştığı bölge:76O/89/89S/97M böylelikle bu bölgenin eğer ki 2025 ise ilk ve tek 0 km Procity TR si olacak
Yakın zamanda aynı güzergahta hem yeni Otokar hem de yeni BMC ye binmiş birisi olarak diyorum ki üç aşağı beş yukarı aynı seviyedeler. Yasin sen Otokar hissesi almış olabilir misin?
A-197 ye defalarca bindim araç sahibi Çok güzel bakıyordu araca neden Otokar a yönelmiş aklım almıyor o fiyata en kötü 2020 Procity TR alınırdı. Şahsi düşüncem BMC otokarı 5 e 10 a katlar şu anda alınacak tek araba BMC ve Isuzu dur net.