Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 45 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

şu turkuaz renklere aşığım ya keşke bütün minibüsler turkuaz renkte olsa yeşil de olur yeter ki şu soluk bej renkler gitsin.

• Beğen
Tepkiler: İettci
İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?

İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?
2016 dan sonra motorlar farklı oluyor hatta 290 lf den kent lf ye geçiyor yanlış bilmiyorsam 2020 den sonra da şanzıman değişiyor şuanda sıfır km otokar da cummins motor ZF ecolife şanzıman bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: İettci
Sesleri biraz farklı zaten A-1033 ve A-1020 gibi birsürü var aklıma bunlar geldi

A-1555 yaklaşık 1,5 yıl yattıktan sonra araç yenileyerek seferlere geri dönmüştür.
Eski aracı:Temsa Avenue LF 2013 Model
Yeni aracı:BMC Procity TR 2025(?) Model olduğunu düşünüyorum.Deneyebilme fırsatım olmadı lakin araç savaş petrol aracı olduğu için büyük ihtimalle 2025 modeldir.
Çalıştığı bölge:76O/89/89S/97M böylelikle bu bölgenin eğer ki 2025 ise ilk ve tek 0 km Procity TR si olacak

A-1555 yaklaşık 1,5 yıl yattıktan sonra araç yenileyerek seferlere geri dönmüştür.
Eski aracı:Temsa Avenue LF 2013 Model
Yeni aracı:BMC Procity TR 2025(?) Model olduğunu düşünüyorum.Deneyebilme fırsatım olmadı lakin araç savaş petrol aracı olduğu için büyük ihtimalle 2025 modeldir.
Çalıştığı bölge:76O/89/89S/97M böylelikle bu bölgenin eğer ki 2025 ise ilk ve tek 0 km Procity TR si olacak
Sorgulamada araç 2024 model görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
Bmclerin yenisini beğendiğimi burada defalarca yazdım, eskilerinden nefret ediyorum. Otokar, soyadı Koç olan malum kişiye rağmen favorimdir.

Akia ise benim nazarımda hakkında bir şey yazmaya değmeyen marka. (Çift katlıları ve 25 metrelik araçları hariç)

Borsa ile hiç işim olmaz, altından başkasını tanımıyorum. 😄

Son düzenleme:
Bmclerin yenisini beğendiğimi burada defalarca yazdım, eskilerinden nefret ediyorum. Otokar, soyadı Koç olan malum kişiye rağmen favorimdir.

Akia ise benim nazarımda hakkında bir şey yazmaya değmeyen marka. (Çift katlıları ve 25 metrelik araçları hariç)
A-197 ye defalarca bindim araç sahibi Çok güzel bakıyordu araca neden Otokar a yönelmiş aklım almıyor o fiyata en kötü 2020 Procity TR alınırdı. Şahsi düşüncem BMC otokarı 5 e 10 a katlar şu anda alınacak tek araba BMC ve Isuzu dur net.

• Beğen
Tepkiler: Autobus ve İettci

Konu görüntüleyen kullanıcılar