Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 46 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Ben aksini düşünüyorum, Akiadan kurtulması iyi olmuş.

A-366, A-374, A-376'nın da araçlarını başka marka ve modelde araçlarla değiştirmesini isterim. Bu bölgede de Isuzu, Güleryüz vs. artmalı.

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
Ben aksini düşünüyorum, Akiadan kurtulması iyi olmuş.

A-366, A-374, A-376'nın da araçlarını başka marka ve modelde araçlarla değiştirmesini isterim. Bu bölgede de Isuzu, Güleryüz vs. artmalı.
Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değil

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
Başkanı olduğu takımda 7 senede elle tutulur bir başarısı var mı, hayır. Vergisini verdiği gibi kulübe pek hayrı dokunmayan sporculara savurduğu paralar da ortada. Burada boşuna avukatlık yapma. O kişi sana para ödemiyor.

Sizin ordaki akialar cidden sıkıntılı neden bilmiyorum büyük ihtimalle bakımsızlıktan bizim bu bölgede bakımı iyi yapıyorlar ben o yüzden akia seviyorum tabi ki hepsini değil

A-7 bölgesinde iyi diyebileceğim A-319 var ama diğerlerini beğenmiyorum.

Konudan konuya atlamak istemiyorum ama malum kişi dediğin adam ve ailesi şuan Türkiyenin ekonomisini döndürüyor en çok da vergi verenler listesinin başlarında. Yorum yaparken fanatikliğinizi bi kenara bırakarak yorum yapın.
Hangi filo numaralı aracın hangi marka aracı almasını hayâl edip istiyorsanız aşşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.🤝🤝🤝

20250218_125933.jpg

• Beğen
Tepkiler: İettci
Selamün aleyküm değerli arkadaşlar savaş petrolün bu teslimde alınanlar hariç aktif olmaya başlayanlar varsa bilgi verebilir misiniz takip ediyorsaniz

• Beğen
Tepkiler: İettci
Başkanı olduğu takımda 7 senede elle tutulur bir başarısı var mı, hayır. Vergisini verdiği gibi kulübe pek hayrı dokunmayan sporculara savurduğu paralar da ortada. Burada boşuna avukatlık yapma. O kişi sana para ödemiyor.
ne avukatlığı arkadaşım senden çok ben eleştirmişimdir başarısızlığını ama ortada görünen bir gerçek var hala bu kadar başarısızlığa rağmen ekonomik anlamda diğerlerinden iyi durumda olan kulübün başkanı ise bunda benim söylediğimden daha doğal bişey yok.

Akia nin özellikleri beni otokardan daha çok cezbediyor şahsen
Ama orta kapı ve yakıt tankı konumu yüzünden koltuk düzeni konusunda dezavantajlı durumda Akia'lar. Özellikle İETT'deki araçlar. Hâla Tezeller'den kalma kasayı kullanıyorlar. Bir de Cobra'ların koltukları yüksek. Basamaksız koltukları hiç yok.(Yeni 2024 modeller ile Bursa Gemlik araçları hariç) Özellikle yaşlılar için büyük bir sorun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emirinho10
Ama orta kapı ve yakıt tankı konumu yüzünden koltuk düzeni konusunda dezavantajlı durumda Akia'lar. Özellikle İETT'deki araçlar. Hâla Tezeller'den kalma kasayı kullanıyorlar. Bir de Cobra'ların koltukları yüksek. Basamaksız koltukları hiç yok.(Yeni 2024 modeller ile Bursa Gemlik araçları hariç) Özellikle yaşlılar için büyük bir sorun.
Yaşlılar için de şimdi yani ne diyeyim o cobraya özgü bir koltuk sistemi sırf yaşlılar oturamiyor diye neden düzeni bozsunlar yaşlılar da oraya değil başka yere otursun Allah Allah zaten onların yüzünden yüksek tabanlı beldeler cobralar Tezeller gitti...

• Beğen
Tepkiler: T.C EMRE SAĞIR
ne avukatlığı arkadaşım senden çok ben eleştirmişimdir başarısızlığını ama ortada görünen bir gerçek var hala bu kadar başarısızlığa rağmen ekonomik anlamda diğerlerinden iyi durumda olan kulübün başkanı ise bunda benim söylediğimden daha doğal bişey yok.
İnsanların ruh sağlığını bozdu bir kere. İsterse ülkenin tüm ihracatını o yapsın, zerre umrumda değil.

En iyisi Isuzu bence.Isuzu al keyfine bak ne otokar ne mercedes ne güleryüz ne akia
Bunların hızı bana biraz yavaş geliyor ama tavanının desenli olması ilgimi çekmişti.

Bu sabah A-364'ü gördüm, böylesine güzel araçlardan 1 tane bulunması üzücü. Keşke A-8'de de sayıları artsa (eski bmclerin yerine gelip)

D-045'in yeni aracı'nı merak edenler vardı. Bugün sisteme eklemişler. HO plaka ile aratınca eski aracı 2008 model güleryüz cobra double decker çıkıyordu.
Yeni aracı 2017 model güleryüz cobra.
Plakası: 34 MTG 576
Benim tahminim birkaç ay sonra 0KM çift katlı aracını alıp ait olduğu bölgeye tekrardan geçiş yapar.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah34
C-324 aracını değiştirmiş. Araç İETT'de plakası 34 GKP 959 olarak gözüküyor.

Savaş petrol ün araçları hizmete alım töreni yapılıyor ikitelli garajında.

Link paylaşımı yasak olduğu için ekran görüntüsü ile gösteriyorum

Screenshot_2025-02-19-11-25-01-384_com.facebook.katana.jpg

• Beğen
Tepkiler: Houstonlu1938

Konu görüntüleyen kullanıcılar