Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 49 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Benzer durum İstanbul ÖHO'de de var. 2006-2007 Citarolar servislerde aktifken ÖHO'de aktif çalışan en eski tek katlı araç A-892'nin 2009 model olan BMC Belde SB aracı.
Konudan bağımsız olarak,imkan olsa citaro ları yeni otobüslerle değiştirirler diye düşünüyorum.

A-1210 2014 model olan Otokar Sultan Maxi City olan aracını 2018 model Isuzu NovoCiti Life ile değiştirmiştir
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve MALATYALI
Sevgili arkadaşlar 1 saat önce C.1073 'ün şoförü ile konuştum C.1014 2018 model "TEMSA AVENUE PLUS." olmuştur aracın belge işlemleri yapılıyormuş çok yakında servislere başlar hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Sevgili arkadaşlar C.931 'in yeni aracı nedir? Eski aracı kayseriye gitmiştir aracın plâkası ise "TR 34 MET 500." dür bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yuSuF
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

2 tane aktif çalışıyor.
Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

• Beğen
Tepkiler: İettci
A bölgesine geçen C-1647 ve C-1648 BMC Procity TR Plus olmuştur. Araçların tabelasında "Hayırlı Olsun" yazıyordu.

Aktif olarak sadece D-057'yi biliyorum sadece.
Diğeri çalışmıyor sanırım diyecektim. D-050 de seferlere geri dönmüş.

D-007 servis dışı.

C-1648 A bölgesine geçeli ve çalışmaya başlayalı yaklaşık 1.5 hafta oldu ve gün boyu çalıştığı sadece 2 gün var. Geri kalan tüm günler araba bmc'nin yetkili servisine git gel git gel git gel yapıp duruyordu. Bölgede bir sürü 0KM bmc alımı oldu bu araçların hiçbirisi C-1648 gibi habire bmc yetkili servisine git gel git gel yapmamıştı. Aynı motor aynı şanzıman her aksamı aynı olan araba nasıl oluyor'da her gün bmc yetkili servisine git gel git gel yapıyor anlamadım. Ciddi bir sorunu var büyük ihtimalle. Yoksa 1.5 hafta boyunca araç yetkili servise git gel git gel yapmazdı

Konu görüntüleyen kullanıcılar