Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 50 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Otokar benim için tenekeden başka birşey değil cobra her türlü daha iyi
"OTOKAR." bu kadar kötüyse madem neden türkiyede çok fazla tutuluyor? Ayrıca niye yurtdışına niye bu kadar fazla ihracat yapıyor? Ayrıca askerlerimize ve ülkemize askeri araç üretiyor.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yasin190754
otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.

Üstelik 2040'lı yıllarda bile (daha çok ÖHO araçları) Kentlerin bu kasalarının yolda olma ihtimali var.

• Beğen
Tepkiler: Das Auto
otokar nasıl teneke ya iett deki araçları 12. yılına giriyolar hala diğer araçlara göre taş gibiler yeni modelleri daha da iyi bana göre 2017 bmc procity tr 2015 temsa güleryüz falan hepsinden iyidir.
İett bakımı ile öho bakımı aynı değil ayrıca öho larin otokarı seçmesinin sebebi maliyet düşüklüğü.Ayriyetten bu iş kişiden kişiye değişir ben sevmem sen sevebilirsin lakin çoğu araç otokardan daha iyi.

İstanbul ÖHO'de C-755, 2017 model Güleryüz Cobra GD-272 LF olan aracını 0 km 2025 model makyajlı uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile,

C-184, 2017 model Mercedes-Benz yeni Conecto olan aracını 0 km 2025 model makyajlı uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.

A-700 2012 model olan Otokar Sultan Maxi City olan aracını 2018 model Isuzu NovoCiti Life ile değiştirmiştir.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

A-703 2012 model olan Otokar Sultan Maxi City olan aracını 2018 model Isuzu NovoCiti Life ile değiştirmiştir.

A-672 2012 model olan Otokar Sultan Maxi City olan aracını 2018 model Isuzu NovoCiti Life ile değiştirmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar