Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 64 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,261
Dediğin doğru olabilir abi araç daha sistemde KP plakalı gözüküyor ama araçlar bir bir değişmeye başlıyor artık hayırlı olsun bir Temsa daha gitti acaba ne zaman başlayacak ya da yeni araç başlayana kadar o Temsa çalışacak mı?
50B Çalışmış bugün kaynak sağlam daha tam sisteme işlenmedi galiba yeni Procity sefere başladı yavaştan seferler başlıyor 1883de yakında sefere başlayacak bu kaynak sağlam şuan Ümraniye'de eski aracı sistem işlemleri yapılıyormuş bilginize

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,264
50B Çalışmış bugün kaynak sağlam daha tam sisteme işlenmedi galiba yeni Procity sefere başladı yavaştan seferler başlıyor 1883de yakında sefere başlayacak bu kaynak sağlam şuan Ümraniye'de eski aracı sistem işlemleri yapılıyormuş bilginize
2012-2013 model sırasına göre araçlar seferlere verilecek yani temsalar modellerine göre değişecek bu kesin kaynak

• Beğen
  • #1,266
Şu aralar iş yoğunluğu ve bazı özel telaşlarımdan dolayı çok ilgilenemedim ama araçlar gelince biraz görüşmeler yaptım 😀😀😀 2012'ler 2013'ler sırayla gidecek öncelik yıl olarak değişecek ve araçların durumuna göre hepsi hurda benim gözümde 😀

• Beğen
  • #1,273
C-755 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 km 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir.Hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

Son düzenleme:
  • #1,276
A-046 Güleryüz Cobra GD272LF 2012 olan aracını BMC Procity TR ile değiştirmiştir.Tahminim 2025 model olduğu yönünde.Plakası 34HO1045
Aracı Demirciler site camii nde gördüm.
Ayrıca A-160 ta maalesef pert olmuş logoları ve plakası sökülü halde yatıyordu.Tahminimce o da 3 4 ay sonra aracını değiştirerek seferlere başlayacaktır.
A-046 2018 model almış benim bölgedeki yani a1deki tek BMC PROCITY TR bile 2023 model ama 046 2018 Model nedense

Konu görüntüleyen kullanıcılar