Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul ÖHO'de A-160, 2011 model Otokar Kent 290 H olan aracını İstanbul ÖHO C-161'den çıkma olan ikinci el 2016 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Böylelikle İstanbul ÖHO'de Otokar Kent 290 H dönemi sona ermiştir. Hayırlı olsun.
A-160'ın yeni aracının hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Kaynak: @sariozelhalkotobusleri İnstagram sayfası.
İstanbul ÖHO'de A-160, 2011 model Otokar Kent 290 H olan aracını İstanbul ÖHO C-161'den çıkma olan ikinci el 2016 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Böylelikle İstanbul ÖHO'de Otokar Kent 290 H dönemi sona ermiştir. Hayırlı olsun.
A-160'ın yeni aracının hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Kaynak: @sariozelhalkotobusleri İnstagram sayfası.
C-032'nin YRM 61'i de aynı akıbeti yaşadı muhtemelen.
Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.
Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.
C-032'nin mevcut kasası bir ara hatsız olarak satılıktı. Heralde sahipleri bu sene de kasa değişikliğine gidecek ve makyajlı kasa BMC Procity TR alacak.
Aslında olay aracına iyi bakabilmekte A-025 tezeller mesela ama sanki herkes 0 araçmış gibi binmek istiyor. Avrupa'da bakın kaç yıllık araçlar nasıl da güzel kullanılıyor burdaki 5 yıllık araçlar hor kullanmaktan dökülmeye başlanıyor.
Ben de şahsen İETT'nin son model akialarına binmek yerine A-320 gibi daha eski ama bakımlı ÖHO araçlarına binmeyi tercih ederim. İşin içinde biraz da zevk meselesi var.