Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 65 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,284
İstanbul ÖHO'de A-160, 2011 model Otokar Kent 290 H olan aracını İstanbul ÖHO C-161'den çıkma olan ikinci el 2016 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Böylelikle İstanbul ÖHO'de Otokar Kent 290 H dönemi sona ermiştir. Hayırlı olsun.

A-160'ın yeni aracının hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Kaynak: @sariozelhalkotobusleri İnstagram sayfası.

• #1,288
İstanbul ÖHO'de A-160, 2011 model Otokar Kent 290 H olan aracını İstanbul ÖHO C-161'den çıkma olan ikinci el 2016 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Böylelikle İstanbul ÖHO'de Otokar Kent 290 H dönemi sona ermiştir. Hayırlı olsun.

A-160'ın yeni aracının hazırlıklardan sonra seferlerine başlaması bekleniyor.
Kaynak: @sariozelhalkotobusleri İnstagram sayfası.
C-161'in eski aracına imrenerek bakıyordum, şehirden ayrılmaması çok iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,290
C-032'nin YRM 61'i de aynı akıbeti yaşadı muhtemelen.

Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.

• #1,292

Buradaki Otokarlardan A-320'nin aksesuarı yok ama çok temiz. Araç bakımlı olduktan sonra aksesuarları görmemek benim için büyük bir eksiklik değil. Yine de görüntü olarak hoş duruyorlar tabi.
Aklıma A-413 geldi. Hem süslü hem bakımlı bir araç. Çok yakışıklı bir araç. İstanbuldaki en iyi Otokarlardan biridir.

• #1,296

C-032'nin mevcut kasası bir ara hatsız olarak satılıktı. Heralde sahipleri bu sene de kasa değişikliğine gidecek ve makyajlı kasa BMC Procity TR alacak.

• #1,297
Aslında olay aracına iyi bakabilmekte A-025 tezeller mesela ama sanki herkes 0 araçmış gibi binmek istiyor. Avrupa'da bakın kaç yıllık araçlar nasıl da güzel kullanılıyor burdaki 5 yıllık araçlar hor kullanmaktan dökülmeye başlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,300
C.161 'in yeni aracı olan 2025 model "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs bizlerle tekrardan hayırlı ve uğurlu kazasız belâsız olmasını dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20250405_170311.jpg
20250405_170217.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar