Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olan bilgiyi yeniden paylaşman sorun, sebebini sorduğumuzda tutturmuşsun eski aracını. Çok paylaşmak istiyorsan daha önce paylaşılan bilgiye ek olarak eski aracını yazarsın, A aracı alındı diye yazılmış ama sen yine A aracı alındı yazıyorsun.
Olan bilgiyi yeniden paylaşman sorun, sebebini sorduğumuzda tutturmuşsun eski aracını. Çok paylaşmak istiyorsan daha önce paylaşılan bilgiye ek olarak eski aracını yazarsın, A aracı alındı diye yazılmış ama sen yine A aracı alındı yazıyorsun.
Ya kardeşim sıkıntılı mısın evet ben o paylaşımı önce Emre sağır'dan gördüm sonra baktım Sarıözelhalkotobüsleri de paylaşmış dedim bende eski aracı ile paylaşayım.Bunda ne sıkıntı var sana ne oluyor ayrıca he birde demişsin ki sadece Sarıözelhalkotobüsleri'ne takmissin onun dediklerini paylaşıyorsun diye ben km sorgulamadan baktığımda eğer ki yeni araç görürsem kendim paylaşıyorum zaten yoksa Sarıözelhalkotobüsleri nden paylaşıyorum bunda sıkıntı ne yalan bilgi paylaşmıyorum doğru bilgi paylaşıyorum ama sen istiyorsan yalan bilgi paylaşayım hemen paylaşırım merak etme hadi iyi geceler.
C.1737 yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olan aracını "2.EL OTOKAR KENT LF." 'ile yenilemiştir aracı biraz önce kadıköyde 14R hattında çalışırken gördüm hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.★★★
C.1737 yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olan aracını "2.EL OTOKAR KENT LF." 'ile yenilemiştir aracı biraz önce kadıköyde 14R hattında çalışırken gördüm hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.★★★