Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 82 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,621
A-115 2016 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,630
C-045 2021 model güleryüz cobra aracını 2025 model güleryüz cobra ile değiştirmiş instagram da şahinbey cad sayfasında fotoğrafını gördüm hayırlı olsun

• #1,632
Emre cidden çok boş yapıyorsun ya ne var yani paylaştıysa illa senin mi paylaşman lazım başkaları paylaşamaz mı yasak mı nerden senin bilgin oluyor haberi ben verdim ona oda paylaştı mesajı da mı okumuyorsun kaynak: sarı özel halk otobüsleri yazıyor orda görmüyor musun? Paylaştıysa ne olmuş ne olacak yani anlamadım çok gereksiz konuşuyorsun ve forumu bozuyorsun...

• #1,633
Emre cidden çok boş yapıyorsun ya ne var yani paylaştıysa illa senin mi paylaşman lazım başkaları paylaşamaz mı yasak mı nerden senin bilgin oluyor haberi ben verdim ona oda paylaştı mesajı da mı okumuyorsun kaynak: sarı özel halk otobüsleri yazıyor orda görmüyor musun? Paylaştıysa ne olmuş ne olacak yani anlamadım çok gereksiz konuşuyorsun ve forumu bozuyorsun...
Gidin ne yapıyorsanız yapın.😬😬😬😡😡😡

• #1,634
A-1632 birkaç haftadır aynı yerde yatıyor.

1000022738.jpg

30 Mayıs 2025 - Yaptaş A.Ş. Garajı

• Beğen
Tepkiler: Semih19-2
  • #1,637
Eski aracını söylemiyorsun birde çaldığımı mı söylüyorsun senin dediğine göre araç 0 Otokar ile çalışmaya başladı eski aracı havadan geldi ya da hiç eski aracı olmadı neden boş konuşuyorsunuz anlamıyorum😑
Yeni araç alındıysa eski aracının ne olduğunu ne yapalım? Paylaşılan bilgiyi yeniden paylaşmak da ne bileyim?

İlla sen paylaşacaksın, paylaştığın bilgiler de alıntı zaten. Emre hiç yoktan kendi gördüğünü paylaşmış.

• #1,638
Yeni araç alındıysa eski aracının ne olduğunu ne yapalım? Paylaşılan bilgiyi yeniden paylaşmak da ne bileyim?

İlla sen paylaşacaksın, paylaştığın bilgiler de alıntı zaten. Emre hiç yoktan kendi gördüğünü paylaşmış.
Sen merak etmiyorsun diye herkesi öyle mi sanıyorsun gerçekten çok boş yorumlar yapıyorsunuz.Sana özel sadece yeni aracını söyleriz o zaman kusura bakma ABDULLAH

Konu görüntüleyen kullanıcılar