Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O Balıkesir'deki Crossway'lerden birini en son Silivri'de görmüştüm. Hatta içimden dedim: "Ne işi var burada?" diye.
Silivri Birlik'ler alçak tabana dönmeseydi bu araçlardan alınırdı. 303B hattına çok yakışırdı.
Hatta 2018-2019 zamanında şunlar alınacak diye konuşuluyordu:
Iveco Crossway
Otokar Kent 290U
Temsa Tourmalin
Mercedes-Benz Intouro gibi araçlar...
Günümüzde ise Silivri'de en çok Otokar Kent LF çok var. İkinci olarak Temsa Avenue LF.
Havaist Genelde Şehirlerarası Araç Alımı Yapıyor.Temsa Safir,Maraton.Mercedes Travego,Tourismo Ve Man Lions Coach Tercih Ediliyor.Mercedes İntouro,İveco Crossway Gibi Araçlar Tercih Edilmiyor.Birde Isuzu Novociti Gibi 9 Metrelik Araçlar Alınıyor.
Havaist Genelde Şehirlerarası Araç Alımı Yapıyor.Temsa Safir,Maraton.Mercedes Travego,Tourismo Ve Man Lions Coach Tercih Ediliyor.Mercedes İntouro,İveco Crossway Gibi Araçlar Tercih Edilmiyor.Birde Isuzu Novociti Gibi 9 Metrelik Araçlar Alınıyor.
Gürsel Turizmde var Yeni Kasa İntouro Onun Dışında Kimsede Yok Altur Firması Man Lions Coach,Mercedes Tourismo Tercih Ediliyor.Birde Temsa Prestij,Otokar Sultan,Volkswagen Crafter Ve Isuzu Novo Var Alturda
Gürsel Turizmde var Yeni Kasa İntouro Onun Dışında Kimsede Yok Altur Firması Man Lions Coach,Mercedes Tourismo Tercih Ediliyor.Birde Temsa Prestij,Otokar Sultan,Volkswagen Crafter Ve Isuzu Novo Var Alturda
İntouro Aslında Tourismodan ucuz Conecto İle Aynı Fiyata Denk Geliyor Ama Niyeyse Alım Yapmıyorlar.Man Lions Coach İse İntourodan Az Pahalı Az Biraz Fazla Verip Man Almak Havaist İşletmesine Daha Mantıklı Geliyor Muhtemelen.
Gerçeği yansıtır mı bu görüşüm, bilmiyorum ama Konya dümdüz bir şehir. Rampası vs yok gibi bir şey. Araçlar hırpalanmaz. O yüzden gönül rahatlığıyla bu tarz araç yatırımı yapıyor olabilirler. Görüşüm doğru olmayabilir de.