Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 52 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,022
Selamünaleyküm cümleten öncelikle şimdi Savaş petrolün 100 tane arabası değişecek
Ve bu öyle göründüğü gibi kolay değil
Ben b bölgesinde Alibeyköy bölgesini çoğunu tanıyorum ve daha Bu gösteriler yapılmadan 3-4 ay önce ben bu mevzuları duydum normalde tek arabalar bile neredeyse bir ayda çalışmaya başlıyorken değişip b-1904 örneği
100 tane arabanın değişmesi kolay bir süreç değil o yüzden herkes bekleyip görmeli
Kpler İstanbul'un her yerinde olabilir😂😂
Aleyküm selam abim aynen öyle doğru söylüyorsun

• Beğen
Tepkiler: realakyoll
  • #1,023
İstanbullu bugün müsait isen Alibeyköy peronlara gidip görebilirsin kendilerini 50B de
Ve sana şöyle anlatayım Bu savaş petrolün başındaki Seyfettin abi'yi de tanıyorum baş şoförlerin de tanıyorum bu haberi ben her geçtiğimiz Ağustos ayında duydum Alibeyköy bölgesi en çok ihtiyaç olan bölge herkes bunu bekliyor yolcular dahil çünkü ne olaylar olduğunu bir ben bilirim bir oranun yolcuları

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,025
Ah be kardeşim... @Emirinho10 ile bende ilk başta senin gibi böyle sevinmiştik fakat araç servise başlamadı 1.5 aydır. Araç savaş petrolün olduğu için bmc procity tr plus. Araç zaten 0KM bmc procity tr plus olalı yaklaşık 1.5 ay oldu daha yeni HO plaka'ya geçti. Araç HO plaka olmadan önce zaten KP plaka iken arkasındaki / önündeki araçların HO plakasından sıralamaya bakarak 0KM bmc procity tr plus aldığını öğrenmiştik. Burda'da paylaşmıştık. Aracın 1.5 2 senedir sinyalinin aktif olmamasından ciddi bir problemi var diye düşünüyorum yoksa bu kadar uzun süre servis dışı kalacağını zannetmiyorum. Yeni aracı neden 1.5 aydır servise başlamadı bilgim yok bu araç gibi C-1648'de alındığından beri 1 ayda sadece 2 3 gün boyunca çalışmıştı üstteki mesajlarda paylaşmıştım

@realakyoll araç hakkında detaylı bilgi verebilir misin abim

Ah be kardeşim... @Emirinho10 ile bende ilk başta senin gibi böyle sevinmiştik fakat araç servise başlamadı 1.5 aydır. Araç savaş petrolün olduğu için bmc procity tr plus. Araç zaten 0KM bmc procity tr plus olalı yaklaşık 1.5 ay oldu daha yeni HO plaka'ya geçti. Araç HO plaka olmadan önce zaten KP plaka iken arkasındaki / önündeki araçların HO plakasından sıralamaya bakarak 0KM bmc procity tr plus aldığını öğrenmiştik. Burda'da paylaşmıştık. Aracın 1.5 2 senedir sinyalinin aktif olmamasından ciddi bir problemi var diye düşünüyorum yoksa bu kadar uzun süre servis dışı kalacağını zannetmiyorum. Yeni aracı neden 1.5 aydır servise başlamadı bilgim yok bu araç gibi C-1648'de alındığından beri 1 ayda sadece 2 3 gün boyunca çalışmıştı üstteki mesajlarda paylaşmıştım

@realakyoll araç hakkında detaylı bilgi verebilir misin abim
Aynen öyle biz daha önceden @MALATYALI ile aracın değiştiğini biliyorduk fakat araç sinyal vermiyordu plaka yi aratınca 2025 Procity olduğu görünüyordu fakat araçtan sinyal alınamadığı için emin değildik fakat bugün sefere başladığı için herşey kesinleşti 🙋

• #1,028
Ve şöyle birşey var tüm İstanbul genelinde öncelikle 2011-2012-2013 sıralaması ile 100 araba komple değişecektir savaşın kaynak sorulmasına gerek yoktur izlenir ve görülür
Ek olarak Savaş Petrol'e ait kodlardan C-1662 ve C-1871'in eski araçları olan Temsa Avenue LF'ler Ankara'ya gelmiş olup tahminen servis aracı olarak yollarına devam etmesi bekleniyor. Bahsi geçen 2 araç ile kodunu öğrenemediğim İUAŞ çıkması sarı bir Temsa Avenue LF daha Ankara Hastanesi'nin arka taraflarında yatmaktadır.

Not: Daha önce Savaş Petrol'ün bir başka kodu olan C-1629'un eski aracı olan 2012 model Temsa Avenue LF de Ankara ÖHO 220-7 hattındaki 06 HO 1174'ün çalışma yaşını dolduran 2009 model BMC Belde 260 CB marka aracının yerine gelmişti. Bahsi geçen aracın HO plakası da takılmış olup muhtemelen validatör montajının bitmesinin ardından seferlerine başlaması bekleniyor.

• #1,029
34 DIP plakalı 50B hattındaki C-1650'ye binmedim...

Alibeyköy Bölgesine 2. BMC Procity TR Plus. B-1838 Hayırlı Olsun. Bir KP plakalı daha gitti. Sırayla gidecek bunlar.

• #1,030
34 DIP plakalı 50B hattındaki C-1650'ye binmedim...

A-377 76O'da. A-249 336E'de. ARAÇ İETT.

Alibeyköy Bölgesine 2. BMC Procity TR Plus. B-1838 Hayırlı Olsun. Bir KP plakalı daha gitti. Sırayla gidecek bunlar.
Savaş Petrol çıkması olan 2013 model Temsa ve BMC'ler ağırlıklı olarak Kayseri ÖHO'ye gider. Bazı BMC Procity'ler Ankara yolunu tutar belki. Kalan Temsa Avenue LF'ler ise ya Antalya, Burdur gibi illerin ÖHO'lerine gider ya da servis aracı, karava, sürücü kursu aracı olarak yoluna devam etmektedir üzere başka illere satılır. İçlerindeki en bakımsız olanlar ise hurdaya ayrılır.

• #1,036
Ben bir kere A-401 BMC’yi 93M hattında gördüm. Genelde A-3 bölgesinin çalıştığı hat.
50A’da boğaz hatlarında çalışan A-057’yi görmüşlüğüm var. 36ES’de A-388’i görmüşlüğüm var. Ara sıra böyle tesadüfler görülebiliyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar