Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C-068 2012 model Tezeller Autobus LF1200'ünü hattan çıkarmış ve hatta kodları ve plakası sökülen araç galeri tarafından ilan dışı olarak sosyal medyada satılığa çıkarılmış. Muhtemelen C-068 kasasını değiştirecek.
C-068 2012 model Tezeller Autobus LF1200'ünü hattan çıkarmış ve hatta kodları ve plakası sökülen araç galeri tarafından ilan dışı olarak sosyal medyada satılığa çıkarılmış. Muhtemelen C-068 kasasını değiştirecek.
Kardeşim derken
Sen yaşını karakterini bilmediklerine konuşurken dikkat edeceksin önce....
Sonra konuşmalarına dikkat et ve burda kimseye tehditvari konuşma hakkını kim sana veriyor?
Arkadaşlar konudan alakasız paylaşımlar yapmayın ortamı germeyin @alperen465 sende sataşma konu üzerinden arkadaşlara eğer başlık ile ilgili yorum yapacaksan yap onun dışındaki konuları foruma yansıtma
C.1929 'un yeni aracı olan 2025 model "OTOKAR KENT LF." marka model otobüsü teslim almıştır aracı şimdi sultanbeyli merkezde yolun sağ tarafında gördüm tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.★★★
D-001 2018 Model Güleryüz Cobra GM220LE olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra Double Decker ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç bundan sonra 16D/18D/251 bölgesinde çalışacaktır.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
C-771 2020 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
A-820 2015 Model Karsan Atak olan aracını 2018 Model Otomatik Vites Retarderli Sivas Çıkması BMC Neocity ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Böylelikle Beykent bölgesindeki ilk İstanbul'daki beşinci BMC Neocity olmuştur.
B-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.
B-1810 2017 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun.Araç BN1 bölgesindeki ilk ve tek Mercedes Benz New Conectodur.
Evet ön tamponunda siyah detayda vardı. Arka tarafında da yakıtla ilgili yeşil bir bilgi okumuştum da hatırlamıyorum. Yeni olduğunu bilseydim fotoğrafını çekerdim