Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

İşte yeni kasa CapaCity, bozankaya, akia gibi araçlar mâliyet ve trafikteki süre,mazot kaybı açısından daha mantıklı. Dört beş tane solo otobüs göndermek yerine bunlardan alıp iki üç tane göndermek daha mantıklı olacaktır.

Hiç kullanmadığınız bir hatla İlgili yorum yapabilmek... İyi haftalar diliyorum size.
500T den söz ediyoruz ya boru değil bu. O zamam bende yarın sabah kalktığım gibi ilk iş marmarayın şalterini indiriyim olur mu öyle şey aa

500T den söz ediyoruz ya boru değil bu. O zamam bende yarın sabah kalktığım gibi ilk iş marmarayın şalterini indiriyim olur mu öyle şey aa
Marmaray'ın İstanbul trafiğine ve hızlı ulaşıma fayda yerine zarar verdiğini düşünüyorsanız, şalter size feda olsun.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
500T nin güzergahı Mecidiyeköy - 4.Levent Metro - Kavacık - Şifa Mahallesi olarak değiştirilebilir. Körüklü otobüs seferleri eklensin. Çıkan araçlar 133TM, 133Ş, KM11, 130ŞT, KM12, KM13 gibi hatlara dağıtılsın. 130Ş demedim o hattın körüklü otobüs seferlerine ihtiyacı var.

Yapabileceğin tek şey hakaretler ve küfürler savurmak olacak. Benim ettiğim hakaretlerin haddi hesabı yok.
tam üstüne bastın. kendimi ateşe verip yakacak halim yok saraçhane önünde. ama aktarmalara ve hat kısaltmalara tepki için anlamaları için sert konuşuyorum

• Beğen
Ben bir Beykoz'lu olarak (nick name değil yaşadığım yer) İETT'ye her gün soluksuz sövüyorum. Ulan 122D 122C 129L 14YK 19YK ve bilimum Sultanbeyli Yenidoğan hatları bomboş çalıştığı halde, yolcusu olmadığı halde körüklü otobüs veriyorlar. Beykoz-Mecidiyeköy seferini yapan 121A, iğne atsan yere düşmez, insanlar temas halinde otobüsün her bir noktasını doldurmuş cama yapışık yolculuk yapıyorlar o dur-kalk trafikte. Oturamayıp Mecidiyeköy'den Beykoz'a kadar ayakta geldiğim bir gün çok öfkelendim ve belediyeyi aradım 153 ü şikayet ettim. Telefonu açan kadına küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Hiçbir suçu yok aslında kadının. Dedim ki: Yanımızda 122D ve 129L bomboş gidiyorlar, içinde 3 kişi var şoförle beraber, bu hatta nasıl körüklü otobüs verirsiniz siz ya dedim? 121A tıkış tıkış giderken siz bomboş çalışan hatlara körüklü otobüs verip insanlara zulmediyorsunuz dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Bu hatlara göre körüklü ya da solo otobüsleri kim dizayn edip dağıtıyorsa Allah belasını versin deyip kapattım.

Son düzenleme:
Ben bir Beykoz'lu olarak (nick name değil yaşadığım yer) İETT'ye her gün soluksuz sövüyorum. Ulan 122D 122C 129L 14YK 19YK ve bilimum Sultanbeyli Yenidoğan hatları bomboş çalıştığı halde, yolcusu olmadığı halde körüklü otobüs veriyorlar. Beykoz-Mecidiyeköy seferini yapan 121A, iğne atsan yere düşmez, insanlar temas halinde otobüsün her bir noktasını doldurmuş cama yapışık yolculuk yapıyorlar o dur-kalk trafikte. Oturamayıp Mecidiyeköy'den Beykoz'a kadar ayakta geldiğim bir gün çok öfkelendim ve belediyeyi aradım 153 ü şikayet ettim. Telefonu açan kadına küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Hiçbir suçu yok aslında kadının. Dedim ki: Yanımızda 122D ve 129L bomboş gidiyorlar, içinde 3 kişi var şoförle beraber, bu hatta nasıl körüklü otobüs verirsiniz siz ya dedim? 121A tıkış tıkış giderken siz bomboş çalışan hatlara körüklü otobüs verip insanlara zulmediyorsunuz dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Bu hatlara göre körüklü ya da solo otobüsleri kim dizayn edip dağıtıyorsa Allah belasını versin deyip kapatt
Garajlardaki araç dağılımı çok dengesiz. Fiziki alanları bilmiyorum elbette. Şahinkaya Garajı'nda alan yoksa eğer ona bir şey yapamam.

Ayrıca, 135T ve 15N'nin 1 aracı gereksiz. 15A'nın Üsküdar deparı boş gidiyor. Verimli kullanım yok.

• Beğen
500T için iyileştirme yapmıyorlar ki göstermelik İETT seferleri koydular onları da geri çektiler. Asıl problem 500T hattında fazla solo araç olduğundan ver 20 tane körüklü otobüs hatta çalışan soloları da yarı yarıya azalt bak bakalım trafik oluyor mu

• Beğen
500T için iyileştirme yapmıyorlar ki göstermelik İETT seferleri koydular onları da geri çektiler. Asıl problem 500T hattında fazla solo araç olduğundan ver 20 tane körüklü otobüs hatta çalışan soloları da yarı yarıya azalt bak bakalım trafik oluyor mu
Körüklü verip soloları azaltırsan trafiği çözemezsin. Suriyelilerin altlarında hep arabalar motosikletler göndersene bunları ülkesine işte o zaman trafik azalır. Almanya da her yer körüklü ve solo otobüs kaynıyor ve trafik kaymak gibi de akıyor. Ya Çin de bile öyle.

• Beğen
Körüklü verip soloları azaltırsan trafiği çözemezsin. Suriyelilerin ıraklıların altlarında hep arabalar motosikletler göndersene bunları ülkesine işte o zaman trafik azalır. Almanya da her yer körüklü ve solo otobüs kaynıyor ve trafik kaymak gibi de akıyor. Ya Çin de bile öyle.

Suriyelilerin altlarında hep arabalar motosikletler göndersene bunları ülkesine işte o zaman trafik azalır.
Sadece onlarda yok ki, bizimkiler de işin içinde. Trafikteki taşıt sayısı her geçen gün artıyor.

Belediyenin yapacağı şey ulaşım tarifesini (en azından iş saatlerinde) düşürerek insanları toplu taşımaya yönlendirmek olmalı.

• Beğen
Sadece onlarda yok ki, bizimkiler de işin içinde. Trafikteki taşıt sayısı her geçen gün artıyor.

Belediyenin yapacağı şey ulaşım tarifesini (en azından iş saatlerinde) düşürerek insanları toplu taşımaya yönlendirmek olmalı.
Ya tamam da bizimkiler buraya ait onlara birşey diyemeyiz ama buraya ait olmayanlar gönderilse her anlamda hafiflicez.

• Beğen
500T yılların efsanevi hattıdır, Öztaş ÖHO en sevdiği hatlardan birisidir, kapatılması mümkün değildir, kısaltılacağını da zannetmiyorum, yıllardır bu şekilde devam etmiş, bu şekilde çalışmaya devam edecektir. Tartışmaya kapalı bir konudur, İETT ek sefer takviyesi yapabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar