Ben bir Beykoz'lu olarak (nick name değil yaşadığım yer) İETT'ye her gün soluksuz sövüyorum. Ulan 122D 122C 129L 14YK 19YK ve bilimum Sultanbeyli Yenidoğan hatları bomboş çalıştığı halde, yolcusu olmadığı halde körüklü otobüs veriyorlar. Beykoz-Mecidiyeköy seferini yapan 121A, iğne atsan yere düşmez, insanlar temas halinde otobüsün her bir noktasını doldurmuş cama yapışık yolculuk yapıyorlar o dur-kalk trafikte. Oturamayıp Mecidiyeköy'den Beykoz'a kadar ayakta geldiğim bir gün çok öfkelendim ve belediyeyi aradım 153 ü şikayet ettim. Telefonu açan kadına küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Hiçbir suçu yok aslında kadının. Dedim ki: Yanımızda 122D ve 129L bomboş gidiyorlar, içinde 3 kişi var şoförle beraber, bu hatta nasıl körüklü otobüs verirsiniz siz ya dedim? 121A tıkış tıkış giderken siz bomboş çalışan hatlara körüklü otobüs verip insanlara zulmediyorsunuz dedim. Kadın hiçbir şey demedi. Bu hatlara göre körüklü ya da solo otobüsleri kim dizayn edip dağıtıyorsa Allah belasını versin deyip kapatt