Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

İlk açıldığında 336G ile beraber körüklü çalışıyodu 79KM ve 336M hatlarının kısaltılmış versiyonu olan iki hat şimdi yalnızca haftasonları 336G hattında körüklü çalışıyor.

Toplamda 12 hat var ama 4 tanesi pik çalışıyor. En son 3 hat açıldı: 79KT, 336G, MK53

Son açılan hatlardan MK53’ün durumu hiç parlak değil, kapatılması yakındır. 79KT ve 336G güzel tuttu, bol sayıda yolcuları var.

Seferleri iyi durumda olan bir de HT11 var. Zorlu güzergahına rağmen bir gün K1521’i vermişlerdi.

Son düzenleme:
121B yazan ellerin dert görmesin. Bütün Medipol Üniversite’liler biniyor, tıkış tıkış solo otobüse sıkışıyoruz. Bir körüklü otobüs koyamadılar gitti şu hatta. Eskiden seferleri seyrekti ama sadece körüklü otobüs çalışırdı.

Kesinlikle 130Ş Anadolu Yakasının Metrobüsü bir nevi, İstanbul Anadolu Yakasının bir ucundan öteki ucuna gidiyor, Metro Tavşantepeden doğuya yok, zaten yolcusu da Tavşantepeden doğusunda solo otobüsler doldurmaya yetiyor, Gebze Harem minibüslerinin Küçükyalı kısaltılması da 130Ş üzerine yolcu yükü bindirdi

146 diye düşünüyorum. Çok sık görmesem de hiçbir zaman boş otobüs görmediğim bir hat. Özellikle yoğun zamanlarda solo otobüslerde insanlar kapıya yapışık gidiyor. Sefer saatleri de zaten çok iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Sabah 4'te bile seferi var hattın, kötü hali buysa iyi halini merak ettim.

Ben Bakırköy'de bir saat boyunca 98Y'yi beklerken 10 dakikada bir 146 geliyordu. Bu hattın ve 98'in sık gelmesi oracıkta sinir krizi geçirmeme sebep oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar