Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin En Kronik Arızalı Otobüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin En Kronik Arızalı Otobüsleri

Beykozlu

Çaylak
Çaylak
Şahinkaya Garajı
En kronik arızalılar
M2083
M2090
M2566
M2572
M2574
M2592

En kusursuzlar
M2088
M2112
M2585 (1 Ocak 2020’den, ilk geldiğinden bu yana 1 kere arıza yapmadı)
M2588 (sadece 1 kere arızalandı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sarı farlı, aksesuarlı modifiye edilmiş Citaro'lar hiç arızalanmıyor. Ya da sahipleri, arızalanır arızalanmaz tamir ettikleri için biz göremiyoruz. Acaba bakımsız olan Citaro'lar zimmetlendirilse mi diye düşünüyorum. Garajda çaresizce bekleyeceklerine...

citaro lar en çok arıza veren otobüsler olabilir. Birden fazla kez arızalı citaro gördüm.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Öyleler zaten. Yılların yorgunluğu + ilgisiz bir İETT yönetimi var. Hep ucuza kaçıyor, yan sanayi parça takıyor.
Parçası ithal belediye yerli üretim parca takınca arıza kaçınılmaz oluyor. Mesela conecto larda böyle bir durum yok çünkü mercedes benz Türk parçaları takıldığı için muhtemelen.

• Beğen
Parçası ithal belediye yerli üretim parca takınca arıza kaçınılmaz oluyor. Mesela conecto larda böyle bir durum yok çünkü mercedes benz Türk parçaları takıldığı için muhtemelen.
alıcaksın alıcaksın orijinal parçayı alıcaksın. tek bileti 40 tl yapmışsın. alıcaksın orijinal parçayı. ben 2 vesayet yapmak zorundayım falan yerden şişliye veya eminönüne.

Son düzenleme:
Bu sarı farlı, aksesuarlı modifiye edilmiş Citaro'lar hiç arızalanmıyor. Ya da sahipleri, arızalanır arızalanmaz tamir ettikleri için biz göremiyoruz. Acaba bakımsız olan Citaro'lar zimmetlendirilse mi diye düşünüyorum. Garajda çaresizce bekleyeceklerine...
Herhangi bir otobüs modelinin şoförlere zimmet ettirilmesi, şoförler arasında kaygı ve endişelere sebep olabilir. Endişeler ve Kaygılar dışında otobüslerine çok iyi bakan şoför arkadaşlar var. Halk tarafından veya Otobüslere ilgisi olan kişiler tarafından akla gelebilecek eksiklikleri bizler tarafından fark ediliyorken, şoför tarafından fark edilmiyor mu? Otobüs garip sesler çıkartıyor veya farklı bir durum ertesi gün yine aynı durum, aynı hat, otobüs garajda 1 gün yatsa belki hal edilecek veya hal olana kadar başka otobüste çalışacak. Şoför kullandığı otobüsü tırnak içinde bahsettiğimiz gözü gibi bakan şoförler gibi bakmak zorunda değil ama bazı şoförlerin Filoya otobüsün olası eksikliklerini yeterince iletemedikleri hissine kapılıyorum.

• Beğen
Herhangi bir otobüs modelinin şoförlere zimmet ettirilmesi, şoförler arasında kaygı ve endişelere sebep olabilir. Endişeler ve Kaygılar dışında otobüslerine çok iyi bakan şoför arkadaşlar var. Halk tarafından veya Otobüslere ilgisi olan kişiler tarafından akla gelebilecek eksiklikleri bizler tarafından fark ediliyorken, şoför tarafından fark edilmiyor mu? Otobüs garip sesler çıkartıyor veya farklı bir durum ertesi gün yine aynı durum, aynı hat, otobüs garajda 1 gün yatsa belki hal edilecek veya hal olana kadar başka otobüste çalışacak. Şoför kullandığı otobüsü tırnak içinde bahsettiğimiz gözü gibi bakan şoförler gibi bakmak zorunda değil ama bazı şoförlerin Filoya otobüsün olası eksikliklerini yeterince iletemedikleri hissine kapılıyorum.
Zimmet olmayınca şoför banane kardeşim ne halt yerseler diyip aracı hor kullanıp önemsemiyor. Zımmette dikkat ediyor.

• Beğen
Yangın, Bomonti Tüneli içerisinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tünele giriş yapan İETT otobüsünün motor kısmından dumanlar yükselmeye başlayarak birden alev aldı.

Ekli dosyalar

• 4EUEZ_1731476816_7799.jpeg
    4EUEZ_1731476816_7799.jpeg
    105.4 KB · Görüntüleme: 29
  • Beğen
Kurtköy Garajı Karsan Körüklülerde sık sık arıza veriyor. Dün sabah Aydınlı Patlayıcı Madde Yolunda 133TM deki araç arıza verip yolda kalmıştı.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar