Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri | Sayfa 19 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

33ES'in sabit arabalarından 3063, temiz bir durumda.

20250616_164809.jpg

Oraya da gittim merak etme, birkaç defa bindim. Ayrıca Bursa’nın araçlarından bize ne! Üstelik Kocaeli salak mı da sürekli Bmc alıyor, demek ki o kadar berbat değiller.

Otokar’ın 2013 model otobüsleri günümüzde birçok sıkıntısına rağmen halen daha iyiyken gidip abuk sabuk bir markayı tercih ettiler. İzmir en doğru kararı vererek yollarını Otokarlarla doldurdu, İETT bundan biraz feyz alsın.
Konudan bağımsız ama İzmirdekiler çok kötü Sizin bitik dediğiniz Otokarlar bile bizim 21 modellerden daha iyidir o derece

OActia nın en yeni göstergesi, kamera aynalar , şöför duygu durum tespit sistemi, zf telemetri , ventura kapılar, led sis ve kısa farlar mevcut. Ayrıca motor gücü de iyi denebilecek seviyede sadece karoseri eh.
akia ların klimaları çok güzel bence filodaki citarodan sonra en yakışıklı araç eğer iett şöförü olsaydım akia sürmek isteridim

Geçen bir otokarın tavanında delik gördüm yani birisi sigara izmariti basmış gibiydi adeta. Buna yolcuların cesaret edeceğini sanmıyorum kamera diye birşey varya hani. Muhtemelen garaj da bakım esnasında dengesiz bir usta yapmıştır bu işi diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Ne istedin ki panelden.

Sonra mesela başka bi solo karsanın koltuğunda da hafif yanık izi gördüm gibi yani bu sürtünmeyle oluşacak bir görüntü değil bence. Ne istiyorlar anlamıyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar