Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett'nin Otokar Kent Xl Metrobüsleri | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett'nin Otokar Kent Xl Metrobüsleri

Das Auto

Paylaşımcı Üye
İETT'nin Otokar Kent XL metrobüsleri ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen. Bu başlıktaki ilk mesaj da benden gelsin.

Biliyorsunuz Otokar Kent XL metrobüslerinin motor hararet sorununu daha aza indirmek için bu araçların arka motor kaputuna havalandırma ızgarası takılmaya başlanmıştı. Bu uygulama ilk olarak O5098 kodlu araca yapılmıştı ve bu uygulamanın devamı geldi. İki araca daha ızgara takılmış. O iki aracın kodları;
O5038
O5066

Not: Adminlerden ricam başlığı yeniden düzenlesin kusura bakmayın. Alelacele yazdım başlığı.

Son düzenleme:
Capacity ve Conectoların ardından kapıların dışarı doğru açıldığını görünce çok sevinmiştim. Sonunda düşünülmüştü (Conectonun asıl amacı şehir içi olduğu ve sonradan metrobüse girdiğinin farkındayım). Onun dışında Kent XL'larda son zamanlarda kapıda sıkışma oluyor. Şöför düğmeye basınca bazen en arka kapı takılıyor, açılma sesi geliyor fakat açılmıyor.

Otokar Kent XL bana göre İETT nin aldığı en kötü ve en iğrenç metrobüstür.
Hem içi çok ağır kokuyor hem çok arıza yapıyorlar.Ayriyetten konum bilgileri asla güncel değil kısacası metrobüs sıralaması yapacak olursak;

1)Mercedes Benz Capacity
2)Akia Ultra LF25
3)Mercedes Benz Conecto
4)Otokar Kent XL

Hem içi çok ağır kokuyor hem çok arıza yapıyorlar.Ayriyetten konum bilgileri asla güncel değil kısacası metrobüs sıralaması yapacak olursak;

1)Mercedes Benz Capacity
2)Akia Ultra LF25
3)Mercedes Benz Conecto
4)Otokar Kent XL
Keşke test için gelen CapaCity alınsaydı. O araç iyi görünüyordu,ayrıca ömrü de uzun olurdu.

1)Mercedes Benz Capacity
2)Akia Ultra LF25
3)Mercedes Benz Conecto
4)Otokar Kent XL
İETT Hibe etsin ozaman.

Capacity ve Conectoların ardından kapıların dışarı doğru açıldığını görünce çok sevinmiştim. Sonunda düşünülmüştü (Conectonun asıl amacı şehir içi olduğu ve sonradan metrobüse girdiğinin farkındayım). Onun dışında Kent XL'larda son zamanlarda kapıda sıkışma oluyor. Şöför düğmeye basınca bazen en arka kapı takılıyor, açılma sesi geliyor fakat açılmıyor.
Geldiği ilk zamanlarda da bu şekilde sürekli kapı arızası veriyorlardı. Demek ki hala böyle.

Siz içeriye açılan kapımı istiyorsunuz dışarıya açılanmı? he bide

iett bitane çin , japon ,kore markası tramvaya benzer bi metrobüs alıyordu. güzeldide ne oldu ona?

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Sürücüsüz olanı diyorsan sanırım zincirlikuyu yokuşunda testi geçemedi. Küçükçekmece - Sosyal Tesisler arasında test edilirken yanımdan geçmişti

İETT'nin Otokar Kent XL metrobüsleri ile ilgili mesajları buraya yazalım lütfen. Bu başlıktaki ilk mesaj da benden gelsin.

Biliyorsunuz Otokar Kent XL metrobüslerinin motor hararet sorununu daha aza indirmek için bu araçların arka motor kaputuna havalandırma ızgarası takılmaya başlanmıştı. Bu uygulama ilk olarak O5098 kodlu araca yapılmıştı ve bu uygulamanın devamı geldi. İki araca daha ızgara takılmış. O iki aracın kodları;
O5038
O5066

Not: Adminlerden ricam başlığı yeniden düzenlesin kusura bakmayın. Alelacele yazdım başlığı.
Bu sayfa da zamanında açmıştım lütfen sayfa açmadan önce daha önce açılmış mı? Böyle bir sayfa var mı arama yerine aratın. Konular kayboluyor karışıyor sonra.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159

Konu görüntüleyen kullanıcılar