Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

98G -> O3063 - Otokar Kent 290LF
Bakırköy

Araç çok çok temiz durumda. Yolculuk tam 1 saat 35 dakika sürdü ama aracın durumundan dolayı keyif aldım.

BN1 -> B-1771 - Temsa Avenue LF
Bakırköy İDO İskelesi - Eminönü İskele

BN1'i ilk defa deneyimledim. Yolculuğum 22 dakika sürdü ve hattın bu kısmını çok sevdim. Neredeyse tamamen sahilden geçiyor. Avenue Plus görünümüne çevrilen bu aracı ise şaşırtıcı olarak güzel buldum.

33TE -> O1287 - Otokar Kent 290LF
Hattın sabit aracına Eminönü'nde binip İkiz Kuleler durağına kadar gittim.

98G -> O3063 - Otokar Kent 290LF
Bakırköy

Araç çok çok temiz durumda. Yolculuk tam 1 saat 35 dakika sürdü ama aracın durumundan dolayı keyif aldım.

BN1 -> B-1771 - Temsa Avenue LF
Bakırköy İDO İskelesi - Eminönü İskele

BN1'i ilk defa deneyimledim. Yolculuğum 22 dakika sürdü ve hattın bu kısmını çok sevdim. Neredeyse tamamen sahilden geçiyor. Avenue Plus görünümüne çevrilen bu aracı ise şaşırtıcı olarak güzel buldum.

33TE -> O1287 - Otokar Kent 290LF
Hattın sabit aracına Eminönü'nde binip İkiz Kuleler durağına kadar gittim.
B-1771 Avenue Plus oldu zaten. Eski aracı Plus görünümlü Avenue LF idi, kaza geçirdi. Plus aldı.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
142F hattında T1071 ile 20.06-20.23 saatlerinde Seyit Onbaşı ile İÜ Cerrahpaşa durakları arasında seyahat ettim. Otobüsün en arka kapısının dibindeki ters koltuktaydım (favori yerimdir) yol bozukluğunda biraz fazla ses geliyordu, hemen oturduğum yerin orada demirler biraz yerinden çıkmış durumdaydı. Şoför biraz hızlıydı saatine geç kalmadığı halde ama konforu bozacak şekilde sürmedi. Zaten otobüs dolu da değildi.

Hemen arkasından 76O hattında A-361 ile 20.24- 20.39 saatleri arasında Ambarlı Siteler’e gittim. Yine aynı yere oturdum. Araç yeni Mercedes-Benz Conecto’ydu fakat biraz bakımsız duruyordu. Ayrıca vites geçişlerinde (anladığım kadarıyla) titreşim yapıyordu.

Son düzenleme:
Şu anda bizim mahallenin otobüs hattı olan 14D hattında M.2386 filo numaralı "Mercedes-Benz CİTARO." marka model otobüs ile kadıköy otobüs duraklarına doğru gidiyorum.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
2008 den beri aynı tasarım şu Otokar'ın mühendisleri tasarımcıları bir bıkmadı be kardeşim şu tasarımdan 17 sene oldu hâlâ aynı tasarım, rezillik!!
Ben o sevimli tasarımı her zaman savunacağım Mercedes'in Conecto'ya yaptığı kötülük Otokar'dan da gelmemeli

Volkan Konak kaplamalı O1255 ile 33M'de yolculuğum oldu.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar