Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ? | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda Hangi Filo Numaralı Özel Halk Otobüsünün Ve Otobüs A.ş Otobüsünün Hangi Marka Model Otobüs Almasını Istersiniz ?

Otokar da çok iyi maşallahı var diyebiliriz İett’dekiler hâlâ çok iyiler. Bir 10 sene daha giderleri var.
Evet, inkar edemem. İETT'nin 2013 model Otokar'larının da maşallahı var.
Bir 10 sene daha giderler düzenli bakımlarla ama artık tasarımsal olarak değişime ihtiyaç var Otokar'larda.
Onun dışında emektar araçlar olduğu su götürmez bir gerçek :D

O zaman size bir kötü haberim var, 2030'ların sonuna kadar bu tasarımı göreceksiniz. 😀 (2024 model ÖHO araçları 2039'a kadar çalışabilecek)
Tasarıma çok fazla değişiklik yapılması gerektiğini duymuyorum. Ancak ön ızgara, ön farlar, arka stoplara vs güncelleme gelse iyi olur.

Ek olarak Isuzu Citiport da 11 senedir aynı tasarımı kullanıyor. Ona da ESHOT'un yeni Novociti Life'lerinde olduğu gibi makyaj yapılsa güzel olurlar.

O zaman size bir kötü haberim var, 2030'ların sonuna kadar bu tasarımı göreceksiniz. 😀 (2024 model ÖHO araçları 2039'a kadar çalışabilecek)
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi :/ Doğrudur. Hoş, 2030'un sonunda ben Istanbul'da olur muyum bilmiyorum ama bence 2030'a kadar Otokar Kent'ler yeni bir tasarımla caddelerde endam edebilir :)
2039'a kadar aynı tasarıma sahip araçların kullanılma yetkisi olsa da araç sahiplerinin araçlarını 4-5 yıl içerisinde değiştireceğinden eminim.

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Ek olarak Isuzu Citiport da 11 senedir aynı tasarımı kullanıyor. Ona da ESHOT'un yeni Novociti Life'lerinde olduğu gibi makyaj yapılsa güzel olurlar.
Citiport bildiğim kadarıyla tasarım değişikliğine gitti. Daha doğrusu makyajlı versiyonu var artık.

citiport-12.png

Screenshot_20250304-083243_Adobe Acrobat.jpg

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi :/ Doğrudur. Hoş, 2030'un sonunda ben Istanbul'da olur muyum bilmiyorum ama bence 2030'a kadar Otokar Kent'ler yeni bir tasarımla caddelerde endam edebilir :)
2039'a kadar aynı tasarıma sahip araçların kullanılma yetkisi olsa da araç sahiplerinin araçlarını 4-5 yıl içerisinde değiştireceğinden eminim.
2025 ve ileri model araçların da bu tasarımda olabileceğini düşündüm. En kötü ihtimalle 2035'i göreceklerdir.

Tasarımları eski de olsa onları çok sevimli yapıyor. Mercedes'in Conecto'ya yaptığı kötülüğü Otokar'ın da Kentlerine yapmasını istemem. En iyi tasarım değişikliğini Bmc yaptı. O çirkin Procitylerin yerine son derece şık araçları üretmeyi başardılar.

Son düzenleme:
2025 ve ileri model araçların da bu tasarımda olabileceğini düşündüm. En kötü ihtimalle 2035'i göreceklerdir.

Tasarımları eski de olsa onları çok sevimli yapıyor. Mercedes'in Conecto'ya yaptığı kötülüğü Otokar'ın da Kentlerine yapmasını istemem. En iyi tasarım değişikliğini Bmc yaptı. O çirkin Procitylerin yerine son derece şık araçları üretmeyi başardılar.
Anladım. Bakalım zaman gösterecek Otokar'ların akibetini.

Aaa evet o konuda hemfikirim. Conecto'ya yapılan kötülük Kent'lere de yapılacaksa hiç tasarımları değişmesin tabi.
O da doğru her ne kadar kalitelerini beğenmesem de BMC, Procity'i tasarım olarak farklı bir yere taşıdı.

• Beğen
Tepkiler: Yasin190754
A-1544/1549/1554/1612/1626/1627 ve A-1628'in 2025 Conecto olmasını da isterim şahsen araçların hepsi temsadan 0 km 2022 model New Conecto olmuşlardı model yükseltseler hiç te fena olmaz

• İnanılmaz
Tepkiler: İettci
Ya açıkçası belli olmuyor. Ben de isterim filo Mercedes, Man ve Isuzu gibi sağlam araçlarla dolsun ama gerçekten belli olmuyor. Metrobüs için Otokar Kent XL alınması gibi. Hesapta Otokar yoktu :D
İşte o teslimattan sonra daha alınmaz çünkü Otokar 3 büyük kazaya karıştı o yüzden ne iett almak ister ne de Otokar satmak ister

Ya açıkçası belli olmuyor. Ben de isterim filo Mercedes, Man ve Isuzu gibi sağlam araçlarla dolsun ama gerçekten belli olmuyor. Metrobüs için Otokar Kent XL alınması gibi. Hesapta Otokar yoktu :D
12 metreliklerde de Akia’nın alınması benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bence 12 ve 18 metrelik araçlarda Otokar'ın alınma ihtimali var. Bu şehirde özellikle 18 metrelik Otokarları görmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaşımmerakı

Konu görüntüleyen kullanıcılar