Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir - En Sevmediğiniz Eshot/İzulaş/İztaşıt Otobüs Modelleri | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir - En Sevmediğiniz Eshot/İzulaş/İztaşıt Otobüs Modelleri

Ben de yaşadım .Aynı araç,aynı durumlar ama farklı hatlarla.
Emeklileri transportlayan 681 denen şahısa girdi bu connectolar,klima yok diye yolcularla sözlü kavgaya tutuştular. Hatta yazı sönük gibiydi diye otobüsün hangi hat olduğunu soranlar vardı

Ben Eshotun çok güzel yenildiği bir Beldeye binmiştim 2 kere kliması buz gibi, Bilgilendirme ekranlı ve bazı güzel detaylar vardı. Çok ta konforluydu, Demekki yenilenebilir çok ta güzel.
Bir kere ben de karşılaşmıştım.Bineyim dedim.Morg gibi klima.en soğuğunu üflüyor kimse şikayet dahi etmedi

• Beğen
Tepkiler: Ata Bey
Ben de yaşadım .Aynı araç,aynı durumlar ama farklı hatlarla.
Emeklileri transportlayan 681 denen şahısa girdi bu connectolar,klima yok diye yolcularla sözlü kavgaya tutuştular.
F. Altay-Lozan Meydanı hattı demi o gereksiz o kapatsalar Bornova Metro-Mavişehir Aktarma Merkezi, Evka 4 Alsancak Gar Gaziemşr Bornova gibi güzel hatlar açılabilir ama onlar Aktarma mevcutken yaptırmıyorlar ilginç.

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve Bucali
F. Altay-Lozan Meydanı hattı demi o gereksiz o kapatsalar Bornova Metro-Mavişehir Aktarma Merkezi, Evka 4 Alsancak Gar Gaziemşr Bornova gibi güzel hatlar açılabilir ama onlar Aktarma mevcutken yaptırmıyorlar ilginç.
681 denen hattı sadece 3 kez kullandım mecburen,birinde teyzeler yüksek sesli reels izliyorlardı.Kimse de bir şey diyemiyor o teyzeye.Teyze Survivor dokunulmazlık kapmış

Onlar öyle.Ben de 33'deyken dedim.Kanalizasyon kokulu 33'üme sevgiler bu arada

Uzun bir zaman sonra Procitye bindim ve izlenimim:İlginç bir koku kötü klima,tıslama, motor sesi, hızlı ve sesli kapı titrediği için yerinden oynayıp ses çıkarma değişik motor sesleri(kendimi trende hissettim tren sesi çıkarıyor)

Konu görüntüleyen kullanıcılar