Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot Grevi | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot Grevi

Cumaovası yönüne giden İZBAN Egekent'ten itibaren çakılı gitmeye başladı. Demirköprü'den sonra kalabalığı çekilmez hale geldi. Halkapınar'a kadar gidip metroya binecektim ama dayanamadım, Karşıyaka'da inip vapura geçtim. Karşıyaka'da kalabalıktan İZBAN'ın kapıları zar zor kapandı.
800 e binseydin keşke

Cumaovası yönüne giden İZBAN Egekent'ten itibaren çakılı gitmeye başladı. Demirköprü'den sonra kalabalığı çekilmez hale geldi. Halkapınar'a kadar gidip metroya binecektim ama dayanamadım, Karşıyaka'da inip vapura geçtim. Karşıyaka'da kalabalıktan İZBAN'ın kapıları zar zor kapandı.
Bence mükemmel bir kaçış yolu. Sabah otobüsten inip Nergis'e gidenleri görünce İZBAN'a binenlere kolaylık diliyorum valla.
Vapurlar da öyle aşırı tıka basa dolu olmuyor, özellikle Bostanlı iskelesi.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
435 eskiden Doruk ile çalışıyordu (2014 civarı),ama şu grevde kesinlikle yetersiz kalıyor. Kent 290LF lerin çalışması şart bu hatta,en azından 7:20 ve 8:00 seferlerine şart

Çalışan şoför var ama bazıları sanki zorla gelmiş gibi. Konuştuğum şoförde tüm suçun Eshota atıldığı, Bazı belediye şirketlerinin kendilerinden yüksek aldığını söyledi
Grevin temel sebebi belediye kurumları içi maaş eşitsizliğiydi aslında, fakat sendika garip teklifler ve grevi sulandırıcı tutumla durumu öyle bir hale getirdi ki işçileri haksız konuma düşürdü, halkın gözünde zaten düşük olan kredilerini iyice sıfırladılar. Şimdi belediye ile sendika anlaşsa bile grev bittiğinde işçiler daha büyük zararla çıkacaklar çünkü belediye içinde büyük değişimler olacak, İZULAŞ'a araç geçişleri gibi.

858 yoğunsa belki sonradan saatlerinde artış olabilir.
858 güzergahından çok geçmeme rağmen hiç canlı göremedim, saatleri berbat ötesi.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
ESHOT'un sitesinde bütün hatlar tekrar görünmeye başlamış ama 9 Haziran'a kadar saatleri yazmıyor, grev galiba bayramda da devam edecek.

Grevin temel sebebi belediye kurumları içi maaş eşitsizliğiydi aslında, fakat sendika garip teklifler ve grevi sulandırıcı tutumla durumu öyle bir hale getirdi ki işçileri haksız konuma düşürdü, halkın gözünde zaten düşük olan kredilerini iyice sıfırladılar. Şimdi belediye ile sendika anlaşsa bile grev bittiğinde işçiler daha büyük zararla çıkacaklar çünkü belediye içinde büyük değişimler olacak, İZULAŞ'a araç geçişleri gibi.

858 güzergahından çok geçmeme rağmen hiç canlı göremedim, saatleri berbat ötesi.
Araç geçişi tahminince nasıl olur ?

Bir ara 3. Bölge Mersinli garajı İZULAŞ'a geçecekti o zaman saçma gelmişti ama şuan mantıklı geliyor ESHOT ve İZULAŞ eşitlenmeli tüm yük ESHOT'a binmemeli ki böyle durumlarda daha az sorun olsun %50 ESHOT %50 İZULAŞ olmalı şehir dışına da İZTAŞIT kafi

Bir ara 3. Bölge Mersinli garajı İZULAŞ'a geçecekti o zaman saçma gelmişti ama şuan mantıklı geliyor ESHOT ve İZULAŞ eşitlenmeli tüm yük ESHOT'a binmemeli ki böyle durumlarda daha az sorun olsun %50 ESHOT %50 İZULAŞ olmalı şehir dışına da İZTAŞIT kafi
Tek Evka 3 garajı yetersiz eshot bu konuda izulaşı çok boşladı sonuçta grev yok bir şey yok:)))))

Grev sona erdiği gün, tüm izmirlilerin maddi ve manevi zararlarını bir nebze hafifletmek adına tam bir ay boyunca C-D ve G tarifeleri de dahil olmak üzere tüm hatlarda ulaşım ücretsiz olmalı,
bir yıl boyunca ulaşıma bir kuruş bile zam yapılmamalı

Grev sona erdiği gün, tüm izmirlilerin maddi ve manevi zararlarını bir nebze hafifletmek adına tam bir ay boyunca C-D ve G tarifeleri de dahil olmak üzere tüm hatlarda ulaşım ücretsiz olmalı,
gerçekler: halkapınar 2 ye otobüs gerekmiyomuş ya, hepsini kaldırıyoz izbana yüklenin🤣

DİSK bugün işçilere sandık kuruyor, anlaşma ihtimali yüksek. Kurban Bayramı geleceği için zaten ücretsiz/yarı fiyatla seyahat edilecek şansa. Onun dışında grev sonrasında belediyenin İZULAŞ gibi şirketlerin yükünü artıracağını düşünüyorum bu da bütçeye bir yük getirecektir, böyle bir ekonomide de zam yapmama ihtimalleri zaten yok.

gerçekler: halkapınar 2 ye otobüs gerekmiyomuş ya, hepsini kaldırıyoz izbana yüklenin🤣
Onu yaparlar ve Bostanlı İskele hatlarını da kaldırırlar. Hiçbir hat çalışmamasına rağmen Bostanlı'ya aşırı yoğunluk göremedim. Bunu bahane edip hatları kaldırmaları muhtemel. Gördüğüm kadarıyla İZBAN'da Mavişehir istasyonunda inenlerin sayısı arttı sadece. Hadi açmadılar tekrar diyelim en azından Halkapınar 2 ve Bostanlı İskele'ye yönüne 1 2 hat açmalılar ve 136 gibi aşırı yoğunlaşan hatların seferlerini ciddi şekilde artırmalılar.

Bostanlı'ya adam akıllı otobüs çalışmayınca haliyle kullanılmıyor. Otobüs çalıştığı zaman vapur bağlantısından dolayı aşırı makul bir yer, hatların kaldırılması da söz konusu olmaz ESHOT'un stratejisi mahalleyi en yakın raylı sisteme ulaştıran en az 1 hat + en yakın iskeleye ulaştıran en az 1 hat şeklinde.

Konu görüntüleyen kullanıcılar