59RS Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 14:51'de #141 Grev bitti haydi geçmiş olsun. Tepkiler: Ata Bey ve 𝙳𝚎𝚜𝚒𝚗𝚕𝚎𝚛
𝙳 𝙳𝚎𝚜𝚒𝚗𝚕𝚎𝚛 Çaylak Çaylak Çarşamba saat 14:59'de #142 59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Tepkiler: Ata Bey
berke86 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 15:00'de #143 59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Tepkiler: 𝙳𝚎𝚜𝚒𝚗𝚕𝚎𝚛 ve Ata Bey
59RS' Alıntı: Grev bitti haydi geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar
Ata Bey Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 15:09'de #144 berke86' Alıntı: ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun çakılı Bornova Osmangazi dolmuşundan yazarak sevinmek ilginç bir his. Tepkiler: Enstanya ve 𝙳𝚎𝚜𝚒𝚗𝚕𝚎𝚛
berke86' Alıntı: ben de şimdi gördüm,gözümüz aydın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun çakılı Bornova Osmangazi dolmuşundan yazarak sevinmek ilginç bir his.
D Doko Üye Çarşamba saat 15:55'de #145 Grev bitmedi mi ? Hemen dibinde garaj varken otobüsleri garajdan çıkarmak için neyi bekliyorlar Tepkiler: KSakin35
KSakin35 Moderatör Moderatör Çarşamba saat 16:31'de #146 Doko' Alıntı: Grev bitmedi mi ? Hemen dibinde garaj varken otobüsleri garajdan çıkarmak için neyi bekliyorlar Genişletmek için tıkla ... Grev evet bitti ama bugün günün yarısı geçtiği için yarın çalışmaya başlayacak işciler. Tepkiler: 59RS
Doko' Alıntı: Grev bitmedi mi ? Hemen dibinde garaj varken otobüsleri garajdan çıkarmak için neyi bekliyorlar Genişletmek için tıkla ... Grev evet bitti ama bugün günün yarısı geçtiği için yarın çalışmaya başlayacak işciler.
berke86 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 16:57'de #147 KSakin35' Alıntı: Grev evet bitti ama bugün günün yarısı geçtiği için yarın çalışmaya başlayacak işciler. Genişletmek için tıkla ... hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım
KSakin35' Alıntı: Grev evet bitti ama bugün günün yarısı geçtiği için yarın çalışmaya başlayacak işciler. Genişletmek için tıkla ... hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım
berke86 Paylaşımcı Üye Çarşamba saat 17:13'de #148 berke86' Alıntı: hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım Genişletmek için tıkla ... düzeltme: an itibariyle saatler güncellenmiştir.(481 hattı tekrardan eklenmedi) bu vesileyle yıpratıcı bir sürecin sonuna geldik,gözümüz aydın Tepkiler: Enstanya
berke86' Alıntı: hala daha saatlerde değişiklik olmamış sanırım Genişletmek için tıkla ... düzeltme: an itibariyle saatler güncellenmiştir.(481 hattı tekrardan eklenmedi) bu vesileyle yıpratıcı bir sürecin sonuna geldik,gözümüz aydın