Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

1.jpg

Okulların tatil olması sebebi ile 812 ve 869 hatları iptal edilmiştir. Pazartesi günü hatların yeni saatleri ve 641 Seferihisar TOKİ - Seferihisar hattı açılacak. Ayrıca yakında İztaşıt Bayındır'da başlayacak. 858 Bayındır Otogar hattı açılacak.

259: Yeşilova - Bornova Metro
1.png

259 hattı kesinlikle çok talep görecektir bölgenin yoğun nüfusu ve metroya olan yakınlığına rağmen son durağı yeşilovaya çok uzak olan 59a mahkumdu. bu da yeşilova bölgesine dolu gelen otobüs demekti.
yeşilova ve çamdibi metroya yakınlığına rağmen ulaşım konusunda çok yetersiz, zaten bölgede doğru düzgün yol yok, gecekondular, lüks siteler, birbirine bağlantısı olmayan uydurma yollar, sokaktan bozma caddeler, kaldırımsız kaldırımlarla izmirin en korkunç yerlerinden, kesinlikle yıkımlarla yeni yolların ve yeni otobüs hatlarının açılması lazım

Yakın Zamanda Açılak Yeni Otobüs Hatları:

* 52: Çınartepe - Kemer AKT.
* 56: Çobançeşme - Kemer AKT.
* 259: Yeşilova - Bornova Metro
* 318: Aşık Veysel - Evka 3 Metro
* 645: Yenikent - Bergama
Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur

Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur
İzmir Kent Rehberi sitesinde çıkıyor sol üstte 3 tane çizgi var ona basın sonra eshot hat ara kısmından bakabilirsiniz
Screenshot_2025-01-24-12-46-21-175_com.android.chrome.jpg

31.01.2025
Yeni nesil troleybüsler için pilot bölge Karşıyaka olacak

... Başkan Tugay, yeni nesil troleybüslerin de ilk olarak Karşıyaka'da sefere başlayacağını duyurdu.
“Karşıyaka pilot ilçe olacak”
Başkan Tugay, çevre dostu ve sürdürülebilir ulaşım hedefleri doğrultusunda ulaşım filosunu, dinamik şarjlı elektrikli otobüslerle güçlendireceklerini ifade ederek, “Karşıyaka’ya troleybüs getireceğiz. Yeni nesil troleybüsler hem konforlu hem kapasitesi yüksek ve çevreci. Umduğumuz başarıyı yakalarsak İzmir'in pek çok yerine yayacağız” dedi.

T4 Örnekköy'ün troleybüse dönüştüğünün gayriresmi açıklamasıdır bu bence.
Sonraki adım fahrettin altay ata caddesi inciraltı olmalıdır.

İzmir kent rehberinde yeni ring hattımız 318 Aşık Veysel Rekreasyon Alanı - Evka3 Metro yayınlanmış, bakalım yolculuk talebi nasıl olacak
1.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: WowturkeyNeTT
Helal Olsun Eshota Yıllardır Otokardan Başka Otobüs Almayan Eshot Bile Mercedes Alıyor İett Anca Gitsin Akia Alsın Bunun Üzerine İett Bari Eshottan Utansın.İett Anca En Ucuzu Düşünür Çünkü Eshottan Bile Cimri Daha Elindekilerin Bakımını Düzgün Yapmaktan Aciz.Değil Mercedes Akia Dışında Isuzu,Otokar Gelse Bile Şükür Edecek Hale Getirdiler.Bundan Sonra Büyükşehirler Arasında En Kötü İşletme İett dir.Çünkü En Kalitesiz Ve En Balkımsız Araçlar İettde.Umarım İett Akıllanırda Mercedes Gibi Araçları Tercih Edip Bizi Yanıltır Hiç Sanmıyorum Ama.Akia,Temsa,Bmc Dışındaki Araçlar İett İçin Lüks Çünkü

Son düzenleme:
207 No.lu Hat Güzergah Değişiklik Duyurusu.jpg

hattın çevre yolu üzerinden uzatılması iyi olmuş,

yine aynı güzergaha sahip bakırçay, ikçü, bornova metro ekspres hattı da çok geçmeden açılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: WowturkeyNeTT
Helal Olsun Eshota Yıllardır Otokardan Başka Otobüs Almayan Eshot Bile Mercedes Alıyor İett Anca Gitsin Akia Alsın Bunun Üzerine İett Bari Eshottan Utansın.İett Anca En Ucuzu Düşünür Çünkü Eshottan Bile Cimri Daha Elindekilerin Bakımını Düzgün Yapmaktan Aciz.Değil Mercedes Akia Dışında Isuzu,Otokar Gelse Bile Şükür Edecek Hale Getirdiler.Bundan Sonra Büyükşehirler Arasında En Kötü İşletme İett dir.Çünkü En Kalitesiz Ve En Balkımsız Araçlar İettde.Umarım İett Akıllanırda Mercedes Gibi Araçları Tercih Edip Bizi Yanıltır Hiç Sanmıyorum Ama.Akia,Temsa,Bmc Dışındaki Araçlar İett İçin Lüks Çünkü
Çok fazla akia var. Diğer markalara yönelinmeli bence de

Konu görüntüleyen kullanıcılar