Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

1748356185675.jpeg

ESHOT’tan güzergah düzenlemesi; 26 Mayıs 2025 tarihinden itibaren 778 No’lu Özdere-Ürkmez hattında yeni güzergah uygulamasına geçileceğini duyurdu. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 778 No’lu Özdere-Ürkmez hattında 26 Mayıs 2025 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak güzergah değişikliği yapıldığını duyurdu.

ESHOT tarafından yapılan açıklamaya göre, UKOME’nin 14 Mayıs 2025 tarihli ve 2025/392 sayılı kararı doğrultusunda 778 No’lu hattın gidiş ve dönüş güzergahları yeniden düzenlendi. Yeni güzergah şu şekilde belirtildi:

Gidiş güzergahı: Mevcut güzergah takip edilerek Ovacık Caddesi ve Şehit Hüseyin Caddesi üzerinden devam edecek.

Dönüş güzergahı: Gidiş güzergahı ile aynı rota izlenecek.

778 Özdere-Ürkmez hattının yeni rotası açıklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından şu açıklama yapıldı; “14.05.2025 tarih ve 2025/392 sayılı UKOME kararı kapsamında; "778 No.lu ÖZDERE - ÜRKMEZ" hattımızda, 26.05.2025 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde güzergah değişikliği yapılacaktır. 778 No.lu Hattin Gidiş Güzergahı: Mevcut Güzergahı Takiben - Ovacık Caddesi - Şehit Hüseyin Caddesi-Mevcut Güzergahın Devamı olarak düzenlenmiştir. 778 No.lu Hattın Dönüş Güzergahı: Mevcut Güzergahı Takiben - Ovacık Caddesi - Şehit Hüseyin Caddesi-Mevcut Güzergahın Devamı olarak düzenlenmiştir. Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız. “

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
benim aklıma takılıyor,orta taraftaki seraların olduğu yoldan nasıl bir talep gelmiş,ben bile bu hat kurulana kadar orada yol olduğunu bilmiyordum
açıkçası binmek isterim,ilginç bir hatta benziyor
Aslında bu bölgede hat olmaması gözüme çarpmıştı bir tane açılmalı diye düşünüyordum ama oralardan nasıl geçeceğini bilmediğim için önermemiştim, hiç böyle bir hat açılacağını düşünmemiştim, bakalım merak ediyorum.

Eshota işe yarayacak hatları önermemize rağmen açmayıp bu tarz hatlar açıyor ondan sonra 318 208 gibi bi anda kapanıyor
Özellikle neden son zamanlarda böyle olmaya başladı acaba? Çok tuhaf ve fazla işe yaramayacak hatlar açılmaya başlandı. Bunları açacaklarına mesela bir Semt Garajı - Demokrasi Üniversitesi hattı açsalar çok daha iyi olacak.

Grev öncesi Başkan Tugay’dan detaylı TİS açıklamaları... En düşük maaş 60 bin TL olacak​

İzBB Başkanı Tugay, greve çıkmaya hazırlanan İZELMAN ve İZENERJİ işçilerine yüzde 30 zam teklifinde bulunduklarını belirterek, “zammı bunun bir parçası olarak görelim dedik. Bugün yüzde 30 artış önerdik. Toplamda yüzde 38’lik artışı vermiş olduk. İZELMAN şirketinde en düşük ücret net ellerine geçecek 59 binin üzerinde… Teklifimizi kabul ederlerse İZELMAN ve İZENERJİ çalışanlarına ödeyeceğimiz ilave 6 milyar TL olacak, yüzde 65 artış istiyorlar. O da 13 milyar TL’lik liva yüke tekabül ediyor”​

Belediyenin önerdiği rakam bu. Daha ne istiyorlar?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KSakin35
Grev sanırım 1 günden daha fazla sürecek. 428'e baktım ve sadece Pazar günü çalışacak görünüyor, haftaya salıya kadar çalışmayacak. Çalışmaya devam eden birkaç hatta baktım, onlarda da seferler kısılmış. Bu günlerde ulaşım çok zorlaşacak.

• Üzgün
Tepkiler: Enstanya
Grev sanırım 1 günden daha fazla sürecek. 428'e baktım ve sadece Pazar günü çalışacak görünüyor, haftaya salıya kadar çalışmayacak. Çalışmaya devam eden birkaç hatta baktım, onlarda da seferler kısılmış. Bu günlerde ulaşım çok zorlaşacak.
367 358 ve 365 gibi hatların seferleri komple kaldırılmış

Konu görüntüleyen kullanıcılar