Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir Ulaşımıyla Ilgili Komik Yorumlar, Görüşler, Şikayetler Ve Ulaşımımızı Temsil Eden Komik Fotoğraflar | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir Ulaşımıyla Ilgili Komik Yorumlar, Görüşler, Şikayetler Ve Ulaşımımızı Temsil Eden Komik Fotoğraflar

burda biraz az var ama toplamda 123 kişi bekliyor
Ekran görüntüsü 2025-06-19 111341.png
Ekran görüntüsü 2025-06-19 111333.png
Ekran görüntüsü 2025-06-19 111246.png

Bebek arabasıyla yürüyen merdivenden şikayet eden yolcu😂😂😂
"Çocuğumuz var, bebek arabalı bir şekilde ne zaman gelsek hep arızalılar. Ulukent durağında hem iniş hem çıkış her iki tarafta bu nasıl bir belediyecilik? En azından bazen asansörü çalışırdı, şimdi o da çalışmıyor. Hadi biz çocuğumuzu aldık, bir elimizde de bebek arabası. Hastası olan, engelli olan insanlar ne yapacaklar? Yaşamasınlar mı? Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır? Seçim olduğunda herkes canla başla oy için her türlü vaatlerde bulunuyor. Seçim sonrası bir kişiyi bile göremiyoruz. Gerçekten çok yazık Menemen'e ve İzmir'e, bu hiç yakışmıyor."
Cemil hala Karşıyakalılara yaranma peşinde

OMSI 2 de var o oyun da çok güzel. İzmir harita modları ve Eshot otobüs modları da var. Otokar Kent, Temsa Avenue LF, Mercedes Benz Conecto G ve Solaris Urbino 18 otobüslerinin modları var.

• Beğen
Tepkiler: Ata Bey
Screenshot_20250619_141958_com.android.chrome.jpg

İndirimdeyken bu Complete Edition alın ekstra dlcler içeriyor. Dlcler den biri bir sürü otobüs ekliyor obürü elektrikli otobüsleri ve sonuncusu da tur otobüsü bu arada istediğiniz şehiri seçebilip ekstra otobüs modu yüklebilirsiniz(Türkçe ama para miktarını seçerkenki ekranda haritayı büyütün ben unuttum ve harita Gaziemir-Narlıdere-Çiğli ve Kavaklıdere arası kaldı 😂

Ekli dosyayı görüntüle 70693
İndirimdeyken bu Complete Edition alın ekstra dlcler içeriyor. Dlcler den biri bir sürü otobüs ekliyor obürü elektrikli otobüsleri ve sonuncusu da tur otobüsü bu arada istediğiniz şehiri seçebilip ekstra otobüs modu yüklebilirsiniz(Türkçe ama para miktarını seçerkenki ekranda haritayı büyütün ben unuttum ve harita Gaziemir-Narlıdere-Çiğli ve Kavaklıdere arası kaldı 😂
Ooo çok pahalıymış ben gidiyim euro truck'a devam edeyim

Böyle bir oyun olacak Tüm İzmir haritası olan bol otobüslü de...

Konu görüntüleyen kullanıcılar