Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lozan meydanına giden tüm hatlar direkt alsancak gara uzamalı. Lozan durağı yolun kenarında kalıyor. Eğer böyle bir uzatmayı yapmayacaklarsa hatlar ring yapmalı.
595 hattı asıl olan 9 Eylül Mahallesi'ne hizmet vermiyor,lojmanlarda bitmeyip sırasıyla
Çanakkale Asfaltı-8.Cd.-7609 Sk.-7602 Sk.-7605 Sk(Ulu-Koop girişi ve çıkışı)8.Cd.-6.Cd.-7218 Sk.
Umut durağı ile Cansu Sitesi durakları arası 128 güzergahından gidebilir de izin verir mu ESHOT? Bilemeyiz
595 hattı asıl olan 9 Eylül Mahallesi'ne hizmet vermiyor,lojmanlarda bitmeyip sırasıyla
Çanakkale Asfaltı-8.Cd.-7609 Sk.-7602 Sk.-7605 Sk(Ulu-Koop girişi ve çıkışı)8.Cd.-6.Cd.-7218 Sk.
Umut durağı ile Cansu Sitesi durakları arası 128 güzergahından gidebilir de izin verir mu ESHOT? Bilemeyiz
bence iletin Him e ama şöyle bir şey var ki lojmanlarda son durağın orada bir adet kapı var çanakkale asfaltı cd. ye çıkan ama trafik lambası olmadığı için sorun olabilir belki sonuçta otobüs çıkacak oradan kaza olma ihtimali artar ama bir trafik lambası eklenirse veya bir işaret eklenirse yandan yola katılma ile ilgili olabilir güzergahıda bence Mevcut Güzergahı+ Lojman çıkışından Çanakkale Asfaltı Cd - 7.Cd - 186 Sk. - 6.Cd. - 153 Sk. Kavşaktan 3.Çıkışa ve ardından Ulukent Aktarma Merkezi 1 de son durak yapacak şekilde olabilir ve bu şekilde 428 ulukent köyünden çıkıp full körüklü çalışabilir.
bence iletin Him e ama şöyle bir şey var ki lojmanlarda son durağın orada bir adet kapı var çanakkale asfaltı cd. ye çıkan ama trafik lambası olmadığı için sorun olabilir belki sonuçta otobüs çıkacak oradan kaza olma ihtimali artar ama bir trafik lambası eklenirse veya bir işaret eklenirse yandan yola katılma ile ilgili olabilir güzergahıda bence Mevcut Güzergahı+ Lojman çıkışından Çanakkale Asfaltı Cd - 7.Cd - 186 Sk. - 6.Cd. - 153 Sk. Kavşaktan 3.Çıkışa ve ardından Ulukent Aktarma Merkezi 1 de son durak yapacak şekilde olabilir ve bu şekilde 428 ulukent köyünden çıkıp full körüklü çalışabilir.
Ben de 428'in köy içi güzergahının iptal edilip full körüklü çalışması için yeni hat düşünüyordum. Bu şekilde güzel olur. Eğer lojmanların o kapısından çıkarsa olabilir ama dönüş güzergahı sıkıntılı olur öyle.
Ben de 428'in köy içi güzergahının iptal edilip full körüklü çalışması için yeni hat düşünüyordum. Bu şekilde güzel olur. Eğer lojmanların o kapısından çıkarsa olabilir ama dönüş güzergahı sıkıntılı olur öyle.
köyün içinden aynı anda sadece 1 otobüs geçecek şekilde ayarlanırsa neden sorun olsun ki mesela bostanlıdan kalkan otobüs kargılara geldiğinde ??.10 olsa ulukentten kalkan otobüste ??.00 da kalkarsa sorun çözülür bir ulukent bir bostanlı geçecek şekilde ayarlanabilir köyün içindeki hat saatleri
Ben de Ulu-Koop civarının Bostanlıya 2 aktarmayla gitmemesi ve Egekent-2'ye yeni bir hat düşünüyordum.
608 gibi Cansu Sitesi'nde bitecek ama arka tarafları da dolaşacak
Ben de Ulu-Koop civarının Bostanlıya 2 aktarmayla gitmemesi ve Egekent-2'ye yeni bir hat düşünüyordum.
608 gibi Cansu Sitesi'nde bitecek ama arka tarafları da dolaşacak
Ulu-Koop tan 827 var tek araçla Bostanlı'ya gidilebiliyor. 827'de neredeyse hep körüklü görüyorum, 428 de köy güzergahı sorunu çözülüp full körüklü çalışmalı artık. Hafta içi 827 saatlerine baktım hiçbir seferde bisiklet işareti yok, solo girmez herhalde artık ama sefer sıklığı çok az 40 dakikada bir kesinlikle artması lazım.
İmkan vermiyorum da (Vapur ve feribotlar olduğu için sanırsam reddederler)
121 Hattı'nın Konak tarafı iptal edilip veya girdi-çıktı yapılıp Üçkuyular'a uzasa nasıl olurdu?