Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

951 tramvaya paralel oldu ama olduğuna bin pişman oldu. Hattın saatleri kısaldı.
güzel dostum,benim bahsettiğim tramvaya paralel hatlar aynı zamanda Antalya'nın bir ucundan diğerine gidiyor
örneğin;Karaöz köyünde yaşayan biri 514A ya binip Aksu'da tramvaya aktarma yapabilir
veya 514A ya binip AC03 ile şehir merkezine inebilir,yani herkes istediği yolu kullanmakta özgür
biz bunu talep ettiğimizde en fazla lozan'dan halkapınar'a yalvar yakar uzatıp ona da sefer kısıyor,ulaşımcılık bu değildir bence

838'in güzergahı 34'ün gittiği yola alınıp solo verilse nasıl olur kalan durakları da 39 toplar bir mağduriyet yaşanır mı böyle olursa? Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Bucali
838'in güzergahı 34'ün gittiği yola alınıp solo verilse nasıl olur kalan durakları da 39 toplar bir mağduriyet yaşanır mı böyle olursa? Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse güzel olur
Ben yazmadan siz söylediniz.
Evet bu konuda şikayetçiyiz,838 Belde alabiliyor,Temsa alabiliyor,niye onlar girmiyor,Mavi Köşe durağı ve Güven Mahallesi yüzünden.

838 Şirinyer istikametinde "Kreş Durağı yerine "Betonyol" ve "Redresör" duraklarını kullanmalı,
Her iki yönde ise "Mavi Köşe" ve "İsmet Paşa Sağlık Ocağı" durakları kaldırılmalı

• Beğen
Tepkiler: kavwnls
Siteden ortak talep olarak yazılabilir 838 güzergahı fotoğraf ile gönderince daha çok ciddiye alıyorlar 502'ye Kent girdiğinde fotoğrafını atmıştım telefon numaramı arayıp cevap verdiler direkt ESHOT otobüs işletmeden arada bir yazıyorum olumlu cevap geliyor ama hiç uygulanmıyor

• Beğen
Tepkiler: Bucali
güzel dostum,benim bahsettiğim tramvaya paralel hatlar aynı zamanda Antalya'nın bir ucundan diğerine gidiyor
örneğin;Karaöz köyünde yaşayan biri 514A ya binip Aksu'da tramvaya aktarma yapabilir
veya 514A ya binip AC03 ile şehir merkezine inebilir,yani herkes istediği yolu kullanmakta özgür
biz bunu talep ettiğimizde en fazla lozan'dan halkapınar'a yalvar yakar uzatıp ona da sefer kısıyor,ulaşımcılık bu değildir bence
Bu yüzden İZBAN konusunda da yolcular özgür olmalı. Mesela 128 uzatması gibi hem Menemen'den hem Gaziemir'den Halkapınar'a, Konak'a veya Bornova'ya en azından bir hat olmalı. Yoğun ve sık seferli bir hat olarak çalışır. İsteyen yine İzban'a biner ama en azından İzban'a yürüme mesafesinde olmayan yolcular için aktarma gerekmeden direkt merkeze gitmek çok rahat olur. 912 güzel bir hat bu açıdan ama Egekent'te son durak yapması Menemen tarafı için yetersiz kalıyor. 800 de iyi ama keşke A tarifesinde çalışsa. İzban'a ücretsiz aktarma yapılabiliyorken 800'e yapılamıyor. Ne farkı var aslında ?

Bu yüzden İZBAN konusunda da yolcular özgür olmalı. Mesela 128 uzatması gibi hem Menemen'den hem Gaziemir'den Halkapınar'a, Konak'a veya Bornova'ya en azından bir hat olmalı. Yoğun ve sık seferli bir hat olarak çalışır. İsteyen yine İzban'a biner ama en azından İzban'a yürüme mesafesinde olmayan yolcular için aktarma gerekmeden direkt merkeze gitmek çok rahat olur. 912 güzel bir hat bu açıdan ama Egekent'te son durak yapması Menemen tarafı için yetersiz kalıyor. 800 de iyi ama keşke A tarifesinde çalışsa. İzban'a ücretsiz aktarma yapılabiliyorken 800'e yapılamıyor. Ne farkı var aslında ?
800 ün A tarifesinde çalışmasını HİM e yazmıştım gelen cevap şöyleydi Bahse konu hat Çevre Kent Bölgesinden Başlayıp Merkez Kent Bölgesinde bittiği için A tarifesi uygun değildir dediler fakat 800 eshot iken A tarifesindeydi Menemen gittikçe geriye mi gidiyor anlamıyorum nufus bakımından Çiğliyi bile geçmiş durumda yani

Otokent C garajının yakınında dayım var,torpille filan oraya girip,bütün hatlarınızı kabul etsem nasıl olur
1000002180.jpg

800 ün A tarifesinde çalışmasını HİM e yazmıştım gelen cevap şöyleydi Bahse konu hat Çevre Kent Bölgesinden Başlayıp Merkez Kent Bölgesinde bittiği için A tarifesi uygun değildir dediler fakat 800 eshot iken A tarifesindeydi Menemen gittikçe geriye mi gidiyor anlamıyorum nufus bakımından Çiğliyi bile geçmiş durumda yani
Menemen'deki hatlardan sadece 602 ve 800 C tarifesinde diğer hatlar K tarifesinde aktarma yapılabiliyor. Hadi 602 neyse C tarifesinde olabilir otogara gidiyor ama 800 olmamalı. Şehir merkezindeki diğer hatlar gibi çalışıyor. Menderes de çevre ilçe sayılır ama 508 A tarifesinde çalışıyor 800 niye çalışmasın ?

• Beğen
Tepkiler: Caracalla

Konu görüntüleyen kullanıcılar