Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

1-2 ay önce Forum Bornova civarının yoğunluğunu alması için 267'yi 372 Sk. ve Otogardan geçmesini ESHOT'a yazdım ve gelen cevap "Hattımızın parkur süresi uzayacağı ve yolcular mağdurluk(!) yaşayacak"larından reddettiler.
Acaba 505 için yazsaydım da reddetmezler miydi?
Ben de 128 için öneriyi HİM'e yazarsam aynı şekilde cevap gelir.

İzulaş grevini hatırlıyor musun? 268 e körüklü Mercedes vermişlerdi bayağı iş yapmıştı
Valla ben 2020de Mevlana Mahallesinden taşındım sonra oraya fiber, dolmuş 268e ek sefer verildi. Ya ben İzulaş grevi varken muhtemelen Atatürkteydim ve 568'de körüklü görmüştüm. Veya o gün evdeydim ve hiçbir şey bilmiyorum.

792 hattının kesinlikle Yoncaköy üzerinden Zeytinköy'e (bana kalırsa Selçuk da olabilir, çift yönden yolcu taşıyabilir)
693 hattının da yine Yoncaköy üzerinden Selçuk'a uzaması gerek
Hem Selçuk-Özdere arası sadece dolmuşa kalmaz, hem de halihazırda otobüs geçmeyen Yoncaköy'e ulaşım sağlanır

359 Salhane Aktarma Merkezinden Bostanlı İskeleye uzarsa daha çok yolcu taşıyabileceği kanaatindeyim. Salhanede otobüs sonlanmamalı. Geçmeli
Screenshot_20250601_095125_com.google.android.apps.maps.jpg

• Beğen
Tepkiler: dragi35
359 Salhane Aktarma Merkezinden Bostanlı İskeleye uzarsa daha çok yolcu taşıyabileceği kanaatindeyim. Salhanede otobüs sonlanmamalı. Geçmeli
Ekli dosyayı görüntüle 69705
Turan'dan itibaren Bostanlı İskele'ye doğru 361 güzergahını alırsa daha iyi olabilir. Bu güzergahta zaten 330 var. Böylece Karşıyaka içine Bayraklı'dan ulaşım sağlanmış olur. Hem de Girne Bulvarı'ndan geçer.

Konu görüntüleyen kullanıcılar