Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

@dragi35 metrodreamin üzerinden harita yapmışsın ama waypoint koymadan yapmışsın durak koyma işaretinin üstüne bir daha tıkla şekil vermeni sağlıyor ve durakların üstüne tıklayıp sağ tarafta üst kısımdan vs vs mahallesi yazan yerden isim verip durağın üstüne tıklayıp durağa isim verebilirsin

• Beğen
Tepkiler: dragi35
@dragi35 metrodreamin üzerinden harita yapmışsın ama waypoint koymadan yapmışsın durak koyma işaretinin üstüne bir daha tıkla şekil vermeni sağlıyor ve durakların üstüne tıklayıp sağ tarafta üst kısımdan vs vs mahallesi yazan yerden isim verip durağın üstüne tıklayıp durağa isim verebilirsin
Daha yeni başladım da ekleyeceğim şeyler var. Durak isimlerini ve tramvay hatlarını da ekleyeceğim. M2 ve M3'ü projesine göre yapmaya çalıştım ama diğer hatları kendim baştan projelendirdim. O şekil verme işini beceremedim, waypointle tekrar deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Enstanya
Daha yeni başladım da ekleyeceğim şeyler var. Durak isimlerini ve tramvay hatlarını da ekleyeceğim. M2 ve M3'ü projesine göre yapmaya çalıştım ama diğer hatları kendim baştan projelendirdim. O şekil verme işini beceremedim, waypointle tekrar deneyeceğim.
openrailwaymap.org sitesinden m2 ve m3 için bakabilirsin

• Beğen
Alsancak'ı İzban'a ekleyemedim Şirinyer'e doğru gittikçe hem Hilal'e hem Halkapınar'a iki ayrı yoldan gidiyor onu nasıl düzelteceğim ?

şimdi nasıl anlatayim bilemedim alsancaktan daha uzak bir yeri işaretle yukarı taraftan sonra alsancağı ekle sonra geriye doğru waypoint at

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar