Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 24 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

bu sabah 121 i kullanmak durumunda kaldım,Turan ve Bayraklı Üst Geçit duraklarında otobüs full gitti resmen,insanlar binmekte çok zorluk çektiler
benim önerdiğim örnekköy-alsancak hattının açılması veya sizlerin önerdiği 802 nin geri açılıp seferinin daha da sıklaştırılması şart. bahane olarak söyledikleri İZBAN o saatlerde çok dolu oluyor
2014 te bu sistemi getirirlerken ani nüfus artışını düşünmeden tasarlamışlar gibi geldi açıkçası

121'in açılıp 802'nin açılmaması saçma. 121'in açılması iyi oldu ama HİM'den beklenmezdi hep aktarma yapın dedikleri için.

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
Hatta diğer bir saçmalık da 121 açıldıktan sonra 821in kapatılmaması. Kapatmayacaklarsa 121 niye açtılar? Bostanlıdan konağa vapurla gidilirdi zaten.
821 hattı, 121 hattının yoğunluğunu hafifletmesi için kapatılmamış olabilir. Bazen 121 hattı ile trafiğe takılarak Konak'a gidileceğine vapur ile gitmek daha mantıklı olabilir.
Mesela 508 açıldıktan sonra 708i kapattılar.
508 Menderes-Konak hattının açılmasıyla 708 Menderes- Esbaş Aktarma hattı kapatıldı ama 808 Esbaş Aktarma- Cumaovası Aktarma hattı halâ çalışıyor.

• Beğen
821 hattı, 121 hattının yoğunluğunu hafifletmesi için kapatılmamış olabilir. Bazen 121 hattı ile trafiğe takılarak Konak'a gidileceğine vapur ile gitmek daha mantıklı olabilir.
121 zaten bostanlıdan geçiyor onla da bostanlıdan konağa vapurla gidilir. Hatta 200 mavişehir havalimanı hattı da artık gündüz çalışıyor onla da gidilir.

Gördüğüm kadarıyla Mavişehir bölgesinde iki hat da çok yoğun olmuyor, 821 kapatılsa bile 121 tek hat olarak yeterli olur diye düşünüyorum. Belki 121'in pik saatlerde sefer sıklığı artırılabilir.

Mavişehir bostanlı her zaman ayrıcalıklı bölgeydi tramvay geldi tek bir hat bile kapanmadı 821i de kapatmazlar, klimalı otobüs ilk oraya verilir yeni otobüs ilk oraya verilir.izban vapur ve tramvaya rağmen aktarmasız ulaşım için adımlar atılır

Vapura uzak egekent bölgesindeki yoğunluğa rağmen yine 802 açılmadı vapurun ağzında olan 121 bostanlı konak açıldı

Bunların yapılmasında sakınca yok ama bir yolcu üçkuyulardan koşuya gitmek için direkt hat istediğinde ta gaziemire gidip esbaştan aktarın denmesin her bölgeye eşit hizmet götürülsün

İztaşıt hatları olduğu için uygun görülür mü bilmiyorum ama 720 Torbalı - Sarnıç Aktarma Merkezi hattının yeniden hizmete açılmasını isterdim.
Bununla birlikte Buca köy yolları üzerinden: Adatepe - Ayrancılar hattının açılmasınıda isterdim. 176 ve 177 hatları gibi Üçkuyular Meydan'dan Adatepe'ye gidecek mesela🤔

987 Ürkmez - Fahrettin Altay otobüs hattının, Menderes İlçesi Gümüldür bölgesine kadar hizmet vermesi nedeniyle bir hat daha açılıp Gümüldür - Fahrettin Altay hattı olarak Gümüldür-Menderes-Akçay Caddesi-Çevreyolu-Fahrettin Altay güzergahında hizmet vermesini isterim. Bu hat anca İztaşıt olarak açılırdı herhalde 🤔

• Beğen
Mesela 717 Pancar Aktarma - Cumaovası hattını yeniden değerlendirebilirler. Güzergahı ve saatleri böyleymiş.

1000000935.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar