Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 34 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

312 Bostanlı İskele - Manavkuyu - Mansuroğlu - Bornova Metro - Forum Bornova - Otogar
Ekli dosyayı görüntüle 70007
Bu hat açılırsa
-Bostanlı'dan Bornovaya direkt ulaşım
-Forum Bornova'ya daha kolay ulaşım
-Okullar bölgesindekilerin kolay ulaşımı
-Ters yerlerin otogara ulaşımı sağlanır.
öneri olarak benzer öneriler sunmuşuz,bu hattı da destekliyorum

614 Evka3 - Otogar

Evka3ün tek eksik yanı otogara otobüs veya dolmuş hattı olmaması. Bu hatla o sıkıntı da gider.

1000002014.jpg

Sadece Evka3'e çalışan hatların Otogar'a ulaşması 3 vesait (Naldöken,İzyuva,Çiçekliköy vb.)
Ve bu bölgelerin hepsi Bornova'da. Hiç mi düşünemediler acaba ilçe içi ulaşımı neden biz 3 vesait yapıyoruz,niye bir hat açmıyoruz diye
Adamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişiz

• Haha
Tepkiler: berke86
Adamlar Naldöken den kemere hat açma gayretinde bile bulunmuyor hadi Naldökeni geçtim yeni mezarlık - Evka 3 hattını bile açmıyorlar neymiş efendim Bornova Metroya gidip oradan 313 e binecekmişiz
bakalım seneye bu iki hattan biri açılırsa "bizim aklımıza geldi,biz açtık bu hattı" derler,her zaman olduğu gibi

Ben him'e yazmıştım 266 hattı için 1 ay olucak daha cevap gelmedi büyük ihtimalle dediğinin aynısını yapacaklar
bir keresinde o hatta çalışan otobüs Öğrenci Köyu durağında bir kıza çarpmıştı,o gün o bölge baya karışmıştı
o olaydan sonra o hattın çalıştığını görmedim
ama bu hat ne olursa olsun yeniden açılmalı,Altay'a dönmek yerine BAL'a düz gidip ring yapsa daha işlevli olur çünkü 505 ve 267 nin yoğunluğu anca bu şekilde alınır

• Beğen
Tepkiler: Bucali ve Enstanya

Konu görüntüleyen kullanıcılar