Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 41 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Sarnıç Aktarma Merkezi - Yeşilyurt hattını önermiştim ama reddetmişlerdi.

1000002094.jpg

Belki Fahrettin Altay tarafından güzergahında bir kısaltma yapılabilir. Onun yerine Sarnıç'a veya en azından Esbaş'a uzatılabilir. Poligon Metro'ya kadar güzergah kısaltılabilir ya da Göztepe metro istasyonundan ring yapabilir.
Esentepe tarafı silinip F.Altay Meydandan kalkmalı. 579'un Üçyol meydanında yaptığı gibi. Poligonda yapabileceği son durak yok.Göztepe ise güzergaha ters.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Mavişehir - Pınarbaşı böyle bir metro hattı açılıncaya kadar otobüs olarak devam edebilir

• İnanılmaz
Tepkiler: Bucali
888-Esbaş Akt.Mrk-Üçyol Metro.
Esbaş Aktarma - Üçyol
Otoyol, Limontepe, Yeşilyurt

879un geçmediği veya tüm karabağları dolaştığı mahalleleri gaziemire bağlar. hastaneyi görmesi için üçyola çekilmesini düşündüm ancak yeşilyurt son durak ta olabilir buradan diğer otobüslere aktarma yapılır

Ayrıca 823 bir buçuk saatlik sefer sıklığıyla ulaşıma pek katkısı yok. esbaş aktarmaya çekilirse talep de artacağı için seferler sıklaşır.
Ekli dosyayı görüntüle 66170
IMG_2532.png

Otoban üzerinden Yeşilyurt’a giden bir hat şart

Son düzenleme:
  • Beğen
Esbaş Aktarma - Üçyol
Otoyol, Limontepe, Yeşilyurt

879un geçmediği veya tüm karabağları dolaştığı mahalleleri gaziemire bağlar. hastaneyi görmesi için üçyola çekilmesini düşündüm ancak yeşilyurt son durak ta olabilir buradan diğer otobüslere aktarma yapılır
Ekli dosyayı görüntüle 66169
Önerdiğim 888 hattının haritaya aktarılmış versiyonu. Daha önceden atıldığını bilmiyordum. Kusura bakmayın

968-Nazarköy-Adatepe

176'nın Kırıklar ve Doğancılar'dan gidip zaman kaybetmemesi için Adatepe'den bu hat açılmalı.
Ekstradan Kemalpaşa'nın Vişneli ve Nazarköy köylerine gider

Parkur Süresi 60 Dk.

Tabela şu şekil olur
968 Nazarköy-Adatepe
Kırıklar-Doğancilar-Vişneli

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar