Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 49 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

??? Bayraklı Toplu Konutları - Bostanlı İskele

Karşıyaka İskele'den de geçecek şekilde bir hat açılabilir. Orman yolu ve Gümüşpala içinden geçer. Çevre yolu ve Girne'den gitse parkur süresi daha uzun olur gibi bu yüzden bu güzergahta daha hızlı gider diye düşündüm.

Screenshot_20250619_121421_Maps.jpg

349- Evka-4~Mavişehir Aktarma Merkezi

Adalet Mahallesi durağına dek 249 güzergahından gittikten sonra,

Sırasıyla

Manas Blv.-Nursultan Nazarbayev Cd.- Altınyol-Yalı Blv.-Cemal Gürsel Cd.-Hasan Ali Yücel Blv-Fazıl Say Cd.-Caher Dudayev Blv-6522 Sk.-Flamingo Cd- Mavişehir Akt.-Mrk

Çok ütopik olacak ama belediyeler anlaşabilirse Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Evka 3 Metro ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Menemen Aktarma Merkezi hatları açılabilir. İzmir'den Celal Bayar'a giden çok öğrenci var, hatların açılması güzel olur.

Çok ütopik olacak ama belediyeler anlaşabilirse Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Evka 3 Metro ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi - Menemen Aktarma Merkezi hatları açılabilir. İzmir'den Celal Bayar'a giden çok öğrenci var, hatların açılması güzel olur.
Bildiğim kadarıyla şehirlerarası belediye otobüsü taşımacılığı bakanlık iznine tabii. Bu yüzden çok zor. Ama olması şart. Hatta sabuncubelinin altından geçecek banliyö hattı da şart.

349- Evka-4~Mavişehir Aktarma Merkezi

Adalet Mahallesi durağına dek 249 güzergahından gittikten sonra,

Sırasıyla

Manas Blv.-Nursultan Nazarbayev Cd.- Altınyol-Yalı Blv.-Cemal Gürsel Cd.-Hasan Ali Yücel Blv-Fazıl Say Cd.-Caher Dudayev Blv-6522 Sk.-Flamingo Cd- Mavişehir Akt.-Mrk
Bunu iletsin herkes belki açarlar ben iletiyorum hemen

Hatta direk işe yarıycak hatları hepimiz belirleyip iletelim yakınlarımızı, arkadaşlarımızı, komşularımıda yazmasını sağlayalım böylece Eshotu değiştirebiliriz.

??? Asarlık Toplu Konutları - Bostanlı İskele

Egekent 2'ye kadar Bostanlı İskele hatları açılmış , Menemen'in her yerine gelsin. 400 ve 649 Gazi mahallesi hattı ile birlikte bu hat da açılırsa süper olur. İztaşıt çalışır mı bilmiyorum bu hatta ama olmazsa BMC Belde sabit çalışır bu hatta. Menemen'e İztaşıt gelmeden önceki sabit Belde'li 748 gibi olur.

Screenshot_20250619_133107_Maps.jpg

??? Asarlık Toplu Konutları - Bostanlı İskele

Egekent 2'ye kadar Bostanlı İskele hatları açılmış , Menemen'in her yerine gelsin. 400 ve 649 Gazi mahallesi hattı ile birlikte bu hat da açılırsa süper olur. İztaşıt çalışır mı bilmiyorum bu hatta ama olmazsa BMC Belde sabit çalışır bu hatta. Menemen'e İztaşıt gelmeden önceki sabit Belde'li 748 gibi olur.

Ekli dosyayı görüntüle 70692
Egekent-2 içini gezerse ne olur?
Numarayı 458 öneriyorum

2. Bir Evka-4 önerisi bu daha da imkansız gibi ama

185 Evka-4~Tınaztepe

Öğretmen evi durağına dek 168'i takiben

Sırasıyla

Ankara Cd. Yanyol-E87-Doğuş Cd.- DEÜ Kaynaklar Yerleşke içi-Tınaztepe Yerleşke Son durak

Bu hattı da açtırtma şansımız?

• Beğen
Tepkiler: Ata Bey ve dragi35
Hatta bu hat açılırsa 698 Asarlık Toplu Konutları - Ulukent Aktarma Merkezi hattı kapatılabilir. Aynı güzergahta ve bu hat da zaten İZBAN'a ulaşımı sağlayacak.

400 menemen-bostanlı hattı geri açılmalı,ve açılırken ulukent'in ordan e87 ye bağlanmalı,aradaki yerleri bypass ederek direkt mavişehir'e gelmeli ve oradan bostanlı'da son durak yapmalı

ve ayrıca 427 egekent 2 izban-mavişehir aktarma hattı açılmalı
egekent 2 üst geçit durağı-ulukent aktarma-çanakkale asfaltı-anadolu caddesi-çiğli belediye-çevreyolu-mavibahçe-6522 sk-6523 sk-mavişehir aktarma
*çarşamba günleri bostanlı pazarı yoğunluğunu alması adına 428 ile aynı yerden bostanlı iskele son duraklı çalışır
@berke86 nın önerdiği 427 hattı açılıp Ulukent'te köyün içinden geçse ve 428 köy içine girmese 428 full körüklü çalışır, 427 de yarım saat aralıkla solo otobüsle çalışır. 428 artık asla solo otobüsle çalışmamalı, mevcut sefer saatleriyle full körüklü çalışsa yeterli olur. 427 Mavişehir'den Bostanlı İskele'ye ve Egekent 2 İzban'dan da 3 durak gidip Egekent 2 son durağa gidebilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar