Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 17 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Yeni bir hat açılsa ve Sarnıç Aktarma'dan kalkıp Gaziemir güzergahından çevre yoluna girerek Tınaztepe kampüsüne ulaşsa Gaziemir ve Sarnıç öğrencileri için daha iyi olur, Gaziemir'den Tınaztepe'ye ulaşım süresi kısalır.
Ben 353'ü sarnıç'a önerdim ama yapılır mı bilmiyorum. Pirenlik Bölgesi açıkta kalacak 353 Sarnıç Aktarmaya geçerse pirinlik bölgesinde de başka hat verirler.🤔
1000002266.jpg

1000002267.jpg

1000002268.jpg

Son düzenleme:
Otogardan çıkan 54, 204, 277, 302, 505, 555 hatları nın dönüş yaptığı mercedes önüne bir durak eklenebilir yeşilova civarındaki yolcuların erişimi kolaylaşır.
Beyaz nokta ile işaretlenmiştir
IMG_9957.jpeg

36 Şirinyer Aktarma - Gümrük ve 236 Şirinyer Aktarma - Gümrük hatlarının tüm güzergahı aynı o yüzden bir tanesi Konak tüneli üzerinden Gümrük'e gitse nasıl olurdu?🤔

236 kapansa nasıl olurdu :)
Bende numaralandırma olarak bakıldığında 36 hattının kapatılmasını düşünüyorum. Böylelikle, 234 Ballıkuyu-Gümrük hattı ile 236 Şirinyer Aktarma - Gümrük hatlarının numaralandırması daha yakın olabilir. Aynı zamanda düşülen ama açılamayan 536 Şirinyer Aktarma-Şehir Hastanesi hattı var bu hattın açılıp, açılmayacağı da belli değil artık.

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
Zaten 36-236 ve 945-946 hatları yıllardır hiçbir değişim olmadan nasıl çalışıyor anlayamıyorum, eshotta kimse demiyor mu biz napıyoruz diye

Tünelden gümrük yönüne önerdiğiniz hat olabilir, konak durakları epey yoğun

Bende numaralandırma olarak bakıldığında 36 hattının kapatılmasını düşünüyorum. Böylelikle, 234 Ballıkuyu-Gümrük hattı ile 236 Şirinyer Aktarma - Gümrük hatlarının numaralandırması daha yakın olabilir. Aynı zamanda düşülen ama açılamayan 536 Şirinyer Aktarma-Şehir Hastanesi hattı var bu hattın açılıp, açılmayacağı da belli değil artık.
236yı kapatıp 36yı yan yola verseler daha iyi yeşildereden 515 de geçiyor zaten

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
236yı kapatıp 36yı yan yola verseler daha iyi yeşildereden 515 de geçiyor zaten
Yan yol dediğiniz yani Gürçeşme de 418 Şirinyer Aktarma - Halkapınar, 466 Şirinyer Aktarma - Konak ve 838 Şirinyer Aktarma - Gümrük hatları var orası olmaz. 36 ve 236 hatları, Yeşildere'den çalışacaklar veya Konak Tüneli üzerinden çalışacak bir tanesi başka seçenek yok 😃

F. ALTAY AKT. - YEŞİLLİK CD.

Öneri 1 yeşillik - Mehmet Akif cd - şirinyer
Öneri 2 yeşillik - koşu istasyon - akıncılar - şirinyer
Öneri 3 yeşillik - yeşildere - kemer - tepecik eah - gıda çarşısı - halkapınar

Ekli dosyayı görüntüle 68133

Ekli dosyayı görüntüle 68134

Ekli dosyayı görüntüle 68135
Öneri çok güzel. Bu şekilde Ekspres hat gibi bir hat açılır mı bilmiyorum ama 879 hattı çok yoğun bir hat. 879 hattına besleme ve Altarnatif olarak Koşu Aktarmadan veya Şirinyer Aktarmadan sefere başlayan ve 879 hattı güzergahında Fahrettin Altay'a giden bir hat açılmasını da isterdim.
1000002287.jpg

537 saatte 1 çalışıyor artık. O kadar dolaşmasına rağmen yolcu pek olmaması enteresan.
Şehir hastanesi hatlarının çoğu belli saatler dışında genel olarak sinek avlıyor, hatların bu haliyle çok uzun kalacağını düşünmüyorum baştan sona değiştirirler. Kent rehberinde de 531 Menemen ve 536 Şirinyer gözükmüyor artık.

700 Menemen Aktarma - Egekent Aktarma

Güzergah:
Menemen Aktarma - Çanakkale Asfaltı - Egekent 2 - İstiklal Mah - Ulukent - Çanakkale Asfaltı - Katip Çelebi Üniversitesi - Egekent Aktarma

Aklıma böyle değişik bir güzergah geldi, liselere ulaşabilecek şekilde güzergah oluşturmaya çalıştım. Menemen Devlet Hastanesi'ne uğrayarak o bölgedeki okullara, Egekent 2'ye girerek de o bölgedeki okullara ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne de uğrayacak şekilde güzergah düşündüm. Ulukent ve Egekent 2 İzban istasyonlarıyla da bağlantısı olacak.

IMG-20250417-WA0017.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar