Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 28 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Çeşme - Fahrettin Altay Aktarma Merkezi (Ekspress)

Çeşme ve Alaçatı'yı dolaşıp Alaçatı'dan otoyola bağlanarak Fahrettin Altay'a ulaşan bir hat Çeşme ile İzmir arası ulaşımı çok rahatlatır.
Çok işe yarar ama Ben yapılırsa Narlıdere Kaymakamlıktan kalkması gerektiğini düşündüm hem parkur süresi kısalacağı için sefer sıklığı da fazla olur

Çok işe yarar ama Ben yapılırsa Narlıdere Kaymakamlıktan kalkması gerektiğini düşündüm hem parkur süresi kısalacağı için sefer sıklığı da fazla olur
Bunun kesinlikle ama kesinlikle yapılması gerekiyor, nereden baksan 1 saatlik zaman kazancı. Google'da şu anki 760 güzergahı 1 saat 1 dakika gösterirken Narlıdere Şehitlik'e otoyol üzerinden gitmesi durumunda 58 dakika gösteriyor. 760 ve 906'ya ek olarak Şehitlik'e giden bir hat kesinlikle açılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Bunun kesinlikle ama kesinlikle yapılması gerekiyor, nereden baksan 1 saatlik zaman kazancı. Google'da şu anki 760 güzergahı 1 saat 1 dakika gösterirken Narlıdere Şehitlik'e otoyol üzerinden gitmesi durumunda 58 dakika gösteriyor. 760 ve 906'ya ek olarak Şehitlik'e giden bir hat kesinlikle açılmalıdır.
Çeşme'den böyle bir hattın açılmamış olması sıkıntı. İzmir'den Çeşme'ye gitmek isteyene ESHOT ile ulaşım işkence gibi. Önce Urla'ya gidecek oradan tekrar 760'a binecek. Çok vakit kaybı.

Çeşme'den böyle bir hattın açılmamış olması sıkıntı. İzmir'den Çeşme'ye gitmek isteyene ESHOT ile ulaşım işkence gibi. Önce Urla'ya gidecek oradan tekrar 760'a binecek. Çok vakit kaybı.
Evet şu an ESHOT'a dilekçe olarak yazdım bu hattı. Bakalım ne diyecekler.
Ekran görüntüsü 2025-05-27 131842.png

• Beğen
Çeşme İçi ulaşım sağlar bu hat C noktasını boşverin. Evet Biticeğü yerlerde son durak yok ama küçük bir peron yapılabilir.
Screenshot_20250527_153456_com.google.android.apps.maps.jpg

• Beğen
İzmir Tınaztepe Üni.-Bayraklı KYK Yurdu
(Yaz dönemi bittiğinde HIM'e iletilir)

Güzergah: İzmir Tınaztepe Üniversitesi-Kırgızistan Cd.-4709 Sk.-4712 Sk.-Fevzi Paşa Cd.-4510 Sk.-Yener Cd.-499 Sk.-Kemalpaşa Cd.-Izmir Çevre Yolu Otogar Bağlantısı-E87-2148/10 Sk.-1927 Sk.-1925 Sk.-Yurt ( Forumdakiler onaylarsa Şehir Hst. den geçebilmesini de yazacağım)
Parkur Süresi Gidiş 50 dk
Dönüş 33 dk

Güzergah: İzmir Tınaztepe Üniversitesi-Kırgızistan Cd.-4709 Sk.-4712 Sk.-Fevzi Paşa Cd.-4510 Sk.-Yener Cd.-499 Sk.-Kemalpaşa Cd.-Izmir Çevre Yolu Otogar Bağlantısı-E87-2148/10 Sk.-1927 Sk.-1925 Sk.-Yurt ( Forumdakiler onaylarsa Şehir Hst. den geçebilmesini de yazacağım)
Dönüş 33 dk
İsteyen varsa bugünden de HIM'e iletir de yaz dönemi üniversitelere hatlar umursanmaz

Dönüş 33 dk
Bunun bir de Tınaztepe DEÜ - Bayraklı Toki olanından da açılması lazım.

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve Bucali
Bir de ben bir ara 417'yi ring şekilde(Gidiş 676 yolu Dönüş mevcut güzergah) gitmesi için ESHOT'a yazmıştım. Cevap gelirse söylerim

Bir de ben bir ara 417'yi ring şekilde(Gidiş 676 yolu Dönüş mevcut güzergah) gitmesi için ESHOT'a yazmıştım. Cevap gelirse söylerim
ESHOT'un sayfasında benim yorumuma 417 ring hat, 485 konak tüneline girmeli diye birisi yorum yazmıştı o siz misiniz?🤔
1000003220.jpg

417 ring yapılmaz. Hat uzasa, uzasa anca Buca Koop'tan Tınaztepe'ye uzar yeniden.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar