Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 33 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bunun kesinlikle ama kesinlikle yapılması gerekiyor, nereden baksan 1 saatlik zaman kazancı. Google'da şu anki 760 güzergahı 1 saat 1 dakika gösterirken Narlıdere Şehitlik'e otoyol üzerinden gitmesi durumunda 58 dakika gösteriyor. 760 ve 906'ya ek olarak Şehitlik'e giden bir hat kesinlikle açılmalıdır.
HİM'e yazdığım dilekçe reddedildi.

Değerli Hemşehrimiz;
İl genelindeki tüm mahallelerden doğrudan ulaşım talepleri gelmektedir. Kurumumuz kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak, yolculuk taleplerinin karşılanması için belirli hat verimlilik kriterlerine göre oluşturulan güzergah ve çalışma programları ile hizmet vermektedir. Toplu taşıma araç türleri ve sayıları ile çalışan personel sayısı gibi ölçütlerin dikkate alındığı ve kamu kaynaklarını verimli kullanarak yapılan planlamada vatandaşlarımız bireysel yolculuk mesafelerine göre yolculuklarını tek araç ile ya da İZBAN-Vapur-Metro-Otobüs-Tramvay bağlantılı aktarma merkezleri üzerinden yapabilmektedir.

F.Altay Bölgesinden 984 No.lu Urla-F.Altay Aktarma Merkezi hattımız ve 684 No.lu F. Altay Akt. Mer. Ekspres hatlarımız ile Urla'ya ve Urla'dan 760 No.lu Çeşme - Urla hattımız ile Çeşme'ye ulaşım hizmetleri verilmekte olup sözü edilen sebepler dolayısıyla talebiniz gerçekleştirilememektedir.

Bilginize sunar, iyi günler dinleriz..
760'ın bu halde oluşunun başlı başına kamu zararı olduğunu dilekçemde yazmıştım fakat tek tip cevap yazmayı seviyorlar maalesef.

• Kızgın
Tepkiler: Enstanya
Büyüyen ve aşırı yokuşlu Sevgi Mahallesi için bir otobüs hattı hemde Bozyaka için izban bağlantılı bir hat ihtiyaç
109 Sevgi Mahallesi-Şirinyer Aktarma
Araç Tipi:İzulaş Doruk Sıklık:30 dakika
Durakları:Yeşilyurt Sağlık Ocağı, 9131/14 sokak,Karaselvi, 4625 sokak, Sevgi Sağlık Ocağı, 4631 sokak, 3073 sokak, 3055 sokak,Bozyaka Cami,Kestelli, Zincirlikuyu,Narlık,Kilimcitepe,Elka,Buca Su Kemeri,Nato,Şirinyer İzban

• Beğen
Tepkiler: berke86
79 Yeşilyurt - Lozan Meydanı

80 nasıl 680 90 nasıl 691 olduysa Lozan Meydanına hat Yeşilyurt'un da hakkıdır diye düşünüyorum
😀bunu eshota bildirmiştim de ret yemiştim😀18-19-20 o bölgeye yetersiz geliyor diye defaatle isyan ettik ama dinleyen yok
79 ve 201 hatları Lozan'da duracak şekilde tekrar açılmalı
201 de eskisi gibi bi ordu caddesi bi bozyaka hastanesi yapmadan 20 ile paylaşa paylaşa çalışmalı

Büyüyen ve aşırı yokuşlu Sevgi Mahallesi için bir otobüs hattı hemde Bozyaka için izban bağlantılı bir hat ihtiyaç
109 Sevgi Mahallesi-Şirinyer Aktarma
Araç Tipi:İzulaş Doruk Sıklık:30 dakika
Durakları:Yeşilyurt Sağlık Ocağı, 9131/14 sokak,Karaselvi, 4625 sokak, Sevgi Sağlık Ocağı, 4631 sokak, 3073 sokak, 3055 sokak,Bozyaka Cami,Kestelli, Zincirlikuyu,Narlık,Kilimcitepe,Elka,Buca Su Kemeri,Nato,Şirinyer İzban
Normalde vardı basmaneye kadar gidiyordu sonradan kaldırıldı

• Beğen
Tepkiler: umut mete

Konu görüntüleyen kullanıcılar