Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası

Merhaba..

1.5 sene aradan sonra dün Sevindikliye gittim, çok değişmiş bölgede öyle villalar inşa edilmişki gözlerime inanamadım devasa villalar yapılmış, her yerde yapılaşma inşaat var, depolama alanları yapılıyor, bölgeyi çok iyi bilen Emlakçı ile konuştum, Kocaelispor tesislerinin ihalesi yapılmış imzalar atıldı dedi kazma vurulduğu anda fiyatlar ikiye katlar en geç Nisan ayında başlarlar muhtemelen, hızlı tren projesi ile ilgili hareketlilik var dedi, anladığım şu 2 sene sonra tarla fiyatları final yapar ama bekleyene müthiş para kazandırır diye düşünüyorum

Fsg kardeşim bu bilginin kaynağı nerede. Aradım ama bilgiye ulaşamadım. Belki biliyorsundur bu proje Körfez belediye başkanının seçim vaadi olmuştu. Tem bağlantı yolu Körfezden açılacak bir tüneller sevindikli ye bağlanacak diye söylenmişti. Bu bilgi yeni gelen bir bilgimidir.
Tamer62 kardeş aynen paylaştığın gibi.KBB başkanının projeleri arasında bulunuyor.Hemde paylaştığın raporda mevcut.Bende bölgeyi ilgilendiren kısımları rapordan alıntı yaptım.

Merhaba..

1.5 sene aradan sonra dün Sevindikliye gittim, çok değişmiş bölgede öyle villalar inşa edilmişki gözlerime inanamadım devasa villalar yapılmış, her yerde yapılaşma inşaat var, depolama alanları yapılıyor, bölgeyi çok iyi bilen Emlakçı ile konuştum, Kocaelispor tesislerinin ihalesi yapılmış imzalar atıldı dedi kazma vurulduğu anda fiyatlar ikiye katlar en geç Nisan ayında başlarlar muhtemelen, hızlı tren projesi ile ilgili hareketlilik var dedi, anladığım şu 2 sene sonra tarla fiyatları final yapar ama bekleyene müthiş para kazandırır diye düşünüyorum
Gazeteciler Gününü kutlayan Söğüt, Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Kocaelispor için Sevindikli bölgesine yapılacak olan spor tesisleri ile ilgili projenin bitme aşamasına geldiğini söyleyen Söğüt, Tır parkı için de Büyükşehir’in Karayollarında alacağı 80 dönümlük araziye parkın yapılacağını kaydetti.

Merhaba..

Paylaştığım haber paylaştığınız bilgileri doğruluyor.İmar gelen parsellerin yollarıda açılmaya başlarsa bölge hareketlenir.

Gazeteciler Gününü kutlayan Söğüt, Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Kocaelispor için Sevindikli bölgesine yapılacak olan spor tesisleri ile ilgili projenin bitme aşamasına geldiğini söyleyen Söğüt, Tır parkı için de Büyükşehir’in Karayollarında alacağı 80 dönümlük araziye parkın yapılacağını kaydetti.
Bu haberin kaynağına ulaşamadım Google üzerinden varsa linki atarmısın üstadım

Konu görüntüleyen kullanıcılar