Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası

Merhaba..

1.5 sene aradan sonra dün Sevindikliye gittim, çok değişmiş bölgede öyle villalar inşa edilmişki gözlerime inanamadım devasa villalar yapılmış, her yerde yapılaşma inşaat var, depolama alanları yapılıyor, bölgeyi çok iyi bilen Emlakçı ile konuştum, Kocaelispor tesislerinin ihalesi yapılmış imzalar atıldı dedi kazma vurulduğu anda fiyatlar ikiye katlar en geç Nisan ayında başlarlar muhtemelen, hızlı tren projesi ile ilgili hareketlilik var dedi, anladığım şu 2 sene sonra tarla fiyatları final yapar ama bekleyene müthiş para kazandırır diye düşünüyorum

Fsg kardeşim bu bilginin kaynağı nerede. Aradım ama bilgiye ulaşamadım. Belki biliyorsundur bu proje Körfez belediye başkanının seçim vaadi olmuştu. Tem bağlantı yolu Körfezden açılacak bir tüneller sevindikli ye bağlanacak diye söylenmişti. Bu bilgi yeni gelen bir bilgimidir.
Tamer62 kardeş aynen paylaştığın gibi.KBB başkanının projeleri arasında bulunuyor.Hemde paylaştığın raporda mevcut.Bende bölgeyi ilgilendiren kısımları rapordan alıntı yaptım.

Merhaba..

1.5 sene aradan sonra dün Sevindikliye gittim, çok değişmiş bölgede öyle villalar inşa edilmişki gözlerime inanamadım devasa villalar yapılmış, her yerde yapılaşma inşaat var, depolama alanları yapılıyor, bölgeyi çok iyi bilen Emlakçı ile konuştum, Kocaelispor tesislerinin ihalesi yapılmış imzalar atıldı dedi kazma vurulduğu anda fiyatlar ikiye katlar en geç Nisan ayında başlarlar muhtemelen, hızlı tren projesi ile ilgili hareketlilik var dedi, anladığım şu 2 sene sonra tarla fiyatları final yapar ama bekleyene müthiş para kazandırır diye düşünüyorum
Gazeteciler Gününü kutlayan Söğüt, Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Kocaelispor için Sevindikli bölgesine yapılacak olan spor tesisleri ile ilgili projenin bitme aşamasına geldiğini söyleyen Söğüt, Tır parkı için de Büyükşehir’in Karayollarında alacağı 80 dönümlük araziye parkın yapılacağını kaydetti.

Merhaba..

Paylaştığım haber paylaştığınız bilgileri doğruluyor.İmar gelen parsellerin yollarıda açılmaya başlarsa bölge hareketlenir.

Gazeteciler Gününü kutlayan Söğüt, Körfez’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Kocaelispor için Sevindikli bölgesine yapılacak olan spor tesisleri ile ilgili projenin bitme aşamasına geldiğini söyleyen Söğüt, Tır parkı için de Büyükşehir’in Karayollarında alacağı 80 dönümlük araziye parkın yapılacağını kaydetti.
Bu haberin kaynağına ulaşamadım Google üzerinden varsa linki atarmısın üstadım

Yarın saat 3 te kocaeli büyükşehir belediyesi mecliste kocaelispor tesisleri ile ilgili somut adım atılıyor 40 dönümlük alanın kamu yarırarına kullanılması için oylama yapılacak kabul edilirse ki kabul edilecek diyorlar bu taslak tekrar onay için çevre ve orman bsksnlığına gönderilecek onaydan sonra taslak proje hazır hale gelmiş olup inşaasına başlanacakmış.... Kaynak 13 ocak yayınlı kocaeli gündem gazetesi

Yarın saat 3 te kocaeli büyükşehir belediyesi mecliste kocaelispor tesisleri ile ilgili somut adım atılıyor 40 dönümlük alanın kamu yarırarına kullanılması için oylama yapılacak kabul edilirse ki kabul edilecek diyorlar bu taslak tekrar onay için çevre ve orman bsksnlığına gönderilecek onaydan sonra taslak proje hazır hale gelmiş olup inşaasına başlanacakmış.... Kaynak 13 ocak yayınlı kocaeli gündem gazetesi
İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, Körfez Belediyesi, Sevindikli Mahallesi, imar planı paftası, 216 ada 1 No’lu parsel ile 217 ada 8 No’lu parselde hazırlanan 1/25000, 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili raporu,
Haberde bahsedilen madde budur diye düşünüyorum.Kocaelispor tesisleri bu parsellere yapılacak herhalde.
Meclisi izledim ilgili madde kabul edildi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, Körfez Belediyesi, Sevindikli Mahallesi, imar planı paftası, 216 ada 1 No’lu parsel ile 217 ada 8 No’lu parselde hazırlanan 1/25000, 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili raporu,
Haberde bahsedilen madde budur diye düşünüyorum.Kocaelispor tesisleri bu parsellere yapılacak herhalde.
Meclisi izledim ilgili madde kabul edildi.
Detayını bilmiyorum ama meclisten geçti hayırlı olsun, çevre ve orman baksnlık onayından sonra ihale ihaleden sonra inşaata başlarlar, Recep Durul başkanın dediği gibi mart en geç nisanda başlarlar muhtemelen

En Kocaeli gazetesi haberi​

BİR KAÇ AY İÇİNDE İHALESİ YAPILACAK​

Oy birliğiyle geçen “İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, Körfez Belediyesi, Sevindikli Mahallesi, imar planı paftası, 216 ada 1 No’lu parsel ile 217 ada 8 No’lu parselde hazırlanan 1/25000, 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili raporu” sonrasında birkaç ay içerisinde ihale yapılması bekleniyor. Kocaelispor’un en geç 2025 yılı sonunda yeni tesislerine kavuşması bekleniyor.

En Kocaeli gazetesi haberi​

BİR KAÇ AY İÇİNDE İHALESİ YAPILACAK​

Oy birliğiyle geçen “İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun, Körfez Belediyesi, Sevindikli Mahallesi, imar planı paftası, 216 ada 1 No’lu parsel ile 217 ada 8 No’lu parselde hazırlanan 1/25000, 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili raporu” sonrasında birkaç ay içerisinde ihale yapılması bekleniyor. Kocaelispor’un en geç 2025 yılı sonunda yeni tesislerine kavuşması bekleniyor.
Mart ayında inşaata başlama ihtimali olduğu için şubat ayında ihaleyi yapmak zorundalar

Kocaelispor bu Kompleksi yaptıktan sonra bölgedeki fiyatlar % kaç artar sizce.
Kimseler yerini uyguna vermek istemeyecek arza ve talebe göre fiyatlar yükselişe geçer diye düşünüyorum.
Aramızda emlakxi arkadaşlar var mi?
Varsa bölgede alim ve satım oluyor mu acaba?
Teşekkürler

Kocaelispor bu Kompleksi yaptıktan sonra bölgedeki fiyatlar % kaç artar sizce.
Kimseler yerini uyguna vermek istemeyecek arza ve talebe göre fiyatlar yükselişe geçer diye düşünüyorum.
Aramızda emlakxi arkadaşlar var mi?
Varsa bölgede alim ve satım oluyor mu acaba?
Teşekkürler
2023 yılı alım satım yoğunluğu tkgm e parselden görülebiliyor.2024 yılı henüz girilmemiş.2023 yılında satışlar özellikle Kalburcu-Dereköy'de yoğun olarak gerçekleşmiş.Kocaelispor tesislerinin bu bölgeye yapılması bölgeyi hareketlendirecektir.Fiyat artışlarının ne kadar olacağını arz ve talebe bağlı olarak zaman içerisinde görebileceğiz.

Arkadaşlar bu faizler belli bir oranda düşmediği müddetçe tarlada alım satım hareketliliği olmaz, bankada çalışıyorum insanlar parasını hala faizde tutuyor, 2 gün sonra merkez bankası toplantısı var 250 baz faiz indirimi gelecek her faiz düştüğünde piyasa canlanacak ve fiyatlar dengeli bir şekilde yükselecek, 2025 te toparlanma olur ama 2026 da piyasa bugünlere nazaran çok canlı olacak çünkü faizlerin çok düşük bir orana gelmesiyle piyasa hareketliliği istikrarlı şekilde devam edecektir

2025 ten çok şey beklemeyin ama bölgede yapılması düşünülen projeler failiyete geçerse kocaelispor tesisleri gibi fiyatlar hızlı bir şekilde yükselir, şu anda Sevindiklide ve bölgede herkes beklemede bu tesisin inşaatına başladığında bölge şantiye alanı olur, restaurantlaer kafeler marketler açılır, belki o zaman da kimse tarlasını satmayacak ama kazandıracak emin olun tadından yenmez

Tesis söylentisi bile dönümü 4 milyona yakın çıkarmışsa Şahsi görüşüm tesisleri inşaatına başlandığu anda imar duruma göre tesislere çok yakın olan tarlalar dönümünü 6 milyonu bulur diye düşünüyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar