Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası

Bu konuda bölgeye sık gidip gelen arkadaşlar, daha iyi tahminde bulunur, fikirlerini merak ediyoruz

Kocaelispor tesislerinin yapımına başlanması,Faizlerdeki olası düşüşler,Satışların daha çok arttığı bahar aylarının gelmesiyle özellikle imarlı arsaların değerinin konuma göre değişmekle beraber en az 5000tl'den başlayabileceğini tahmin ediyorum.İmar yollarıda açılırsa fiyatlar dahada yükselebilir.Ben genelde Nisan-Mayıs aylarında yılda en az bir kez bölgeye gider emlakçılarla ve bölge halkıyla konuşurum.

Kocaelispor tesislerinin yapımına başlanması,Faizlerdeki olası düşüşler,Satışların daha çok arttığı bahar aylarının gelmesiyle özellikle imarlı arsaların değerinin konuma göre değişmekle beraber en az 5000tl'den başlayabileceğini tahmin ediyorum.İmar yollarıda açılırsa fiyatlar dahada yükselebilir.Ben genelde Nisan-Mayıs aylarında yılda en az bir kez bölgeye gider emlakçılarla ve bölge halkıyla konuşurum.
6 martta ve 17 nisanda faiz indirimi olacak yine, piyasaya olumlu yansır diye düşünüyorum

Malum emlak sitesine bakıyorum bazı satıcılar yanlış bilgiler veriyor.Bu bölgede çok çeşitli araziler var.Mutlak tarım alanı,diğer tarım alanı,imarı olan ancak 18 uygulaması yapılmamış,18 uygulaması yapılmış imarı çıkmış arsalar vs var.Bu niteliklere göre de yer fiyatları değişkenlikler gösteriyor.Amaca yönelik olarak alacağınız yerleri dikkatli bir şekilde araştırmanız gerekiyor.

Selamün aleyküm arkadaşlar

Az önce sevindikli bölgesinde 30 yıldır emlakçılık yapan abiyle konuştum, Kocaelispor tesisleri için mart ayından tesisin yapılacağı bölge istimlak edilecekmiş, kazmanın vurulmasıyla beraber yüzde 50 fiyatlar atacakmış, mart ayında istimlak olursa nisanda başlarlar muhtemelen, bilginiz olsun..

Selamün aleyküm arkadaşlar

Az önce sevindikli bölgesinde 30 yıldır emlakçılık yapan abiyle konuştum, Kocaelispor tesisleri için mart ayından tesisin yapılacağı bölge istimlak edilecekmiş, kazmanın vurulmasıyla beraber yüzde 50 fiyatlar atacakmış, mart ayında istimlak olursa nisanda başlarlar muhtemelen, bilginiz olsun..
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ağzından bal damlıyor.Bu bölgede bahar ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ağzından bal damlıyor.Bu bölgede bahar ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.
Eyvallah, emlakçıya arsam var demedim arsa alacağım dedim, ister benden al ister başkasından al, bu bölgede blr yer al ama mart ayından önce al, ondan sonrası için alamayabilirsin dedi, zaten kimse yerini satmıyor köylünün elinde yer kalmadı, diğerleride satmıyor zaten dedi

Selamın aleykum
Arkadaslar yeni katılıyorum.Benim sevindikli bolgesinde tarlam var.
Yazılan bilgileri bende emlakçı veya o bölgede yaşayan kişilerden duydum.Bunlarin dışında herhangi bir bilgiye ulasirsam burda paylaşırım.
Fakat şunu merak ediyorum.sevindikli bölgesinde imar ile alakalı hiç bir şey duymadım.Acaba 5sene 10 sene surermi veya yapılacak olan tesisin imar konusunda bu bölgeye ne kadar katkısı olur

Dün Körfez belediyesi meclis toplantısını izledim.Kent estetiği maddesi görüşülürken Başkan Dereköy'de yapılaşmanın başlayacağından söz ediyor.Videoda 24.dk'dan sonra.

Başkan 34.dakikadada Dereköy'de vatandaşlar yavaş yavaş ruhsat almaya gelecekler diyor.Bu söylemden imar yollarının bu sene açılabileceğini çıkarabilirmiyiz?

Screenshot_20250207_222834_com.huawei.browser.jpg

Screenshot_20250207_222843_com.huawei.browser.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel bir haber.İnşallah en kısa sürede yapımına başlarlar.Bu tesisin bölgeye olan sirkülasyonu artıracağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Elih
Çok güzel bir haber.İnşallah en kısa sürede yapımına başlarlar.Bu tesisin bölgeye olan sirkülasyonu artıracağını düşünüyorum.
En kısa sürede başlamazlar ama Nisan ayında ramazan bayramındsn sonra başlarlar sirkülasyonun kralı olur

Merhabalar
Arkadaşlar Kutluca mezarlığına yakın bir tarlam var bölgeyi araştırdığımda iki buçukla 5 milyon arasında yazılım fiyatları var Tepe noktadadır arazimi satmak istesem şu andaki değeri nedir

Merhabalar
Arkadaşlar Kutluca mezarlığına yakın bir tarlam var bölgeyi araştırdığımda iki buçukla 5 milyon arasında yazılım fiyatları var Tepe noktadadır arazimi satmak istesem şu andaki değeri nedir
Acil değilse satmak için bahar aylarını beklemeni tavsiye ederim.Arsa fiyatları konum,yol,imar,altyapı vs birçok etkene göre değişiklik gösterir.Fiyat belirlemek için malum siteyi ve bölgedeki emlakçıları kullanabilirsin.Benim arsalarım Kalburcu'da olduğu için yorum yapmam zor.

Malum siteye bakıyorum ama farklı farklı fiyatlar var. Biri yazmış villalik arazi 5milyon diğeri yazmış 3.5 milyon. Dere kenarında yerler merkezden uzak yerler fiyatlar çok değişken kafam allak bullak şakşakçı satmasak mi. Kocaeli spor kompleksi değer kadar mı bilemedim ne yapacağımı.

Teşekkür ediyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar