Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kocaeli Körfez Arsa Piyasası

Malum siteye bakıyorum ama farklı farklı fiyatlar var. Biri yazmış villalik arazi 5milyon diğeri yazmış 3.5 milyon. Dere kenarında yerler merkezden uzak yerler fiyatlar çok değişken kafam allak bullak şakşakçı satmasak mi. Kocaeli spor kompleksi değer kadar mı bilemedim ne yapacağımı.

Teşekkür ediyorum
Kutluca mezarlığına yakın olan dere kenarından uzak yola cephesi 17 metrenin altında değilse dönümü 3 milyon civarında satabilirsin, nisanda tesis için kazma vurulsun 3 milyon+3 milyon daha eder 6 milyon 2026 da imar yüzde 20 ye çıkacak diye söyleniyor o zaman tadından yenmez, uzun lafın kısası sen en azından 2026 yaz aynı bekle Faizlerdeki düşmüş olur iyice sat o zaman, havada kaparlar dostum

Bilgi için teşekkürler ama ev almam lazım 2026 da evden çıkmak zorundayım. En kısa zamanda ne olacaksa olsun biran önce evim.olsun bir catim olsun diye yıllardır bekliyorum zaten.

Bilgi için teşekkürler ama ev almam lazım 2026 da evden çıkmak zorundayım. En kısa zamanda ne olacaksa olsun biran önce evim.olsun bir catim olsun diye yıllardır bekliyorum zaten.
1 Daire arsa almıyor ama 1 arsa 2 daire alıyor zamanı gelince, söyleyeceğim bu kadar

Selamün aleyküm arkadaşlar

Bölgeye gidip gelen varmı durum nedir varmı bir hareketlilik,gurupta olup bilgisi olan arkadaşların bilgisini paylaşmasını isteriz...

Yarınki Kocaeli Büyükşehir belediyesi meclis toplantısının 6.nolu gündem maddesi : İsimlendirme Komisyonu’nun, Körfez İlçesi, Belen, Dere, Kalburcu ve Sipahiler Mahallelerinin bir kısmını kapsayan bölgelerinde, Uygulama İmar Planlarının tamamlanması sebebiyle, yeni oluşan 360 adet isimsiz imar yolunun ve 10 adet caddenin isimlendirilmesi ile ilgili raporu,İmar yollarına isim vermeye başlıyorlar.Bu sene yolları açacaklar herhalde.

Son düzenleme:
1741856285978.png

Konu görüntüleyen kullanıcılar