Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kuzey Marmara Otoyolu / O-7 Başakşehir-Nakkaş Kesimi İnşaatı | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kuzey Marmara Otoyolu / O-7 Başakşehir-Nakkaş Kesimi İnşaatı

Arkadaşlar Merhaba,
Yol yapımını haftada bir takib ediyorum. Ve fotograflarını çekip ilerleyişi kaydediyorum. Benim için bu yolun önemi, öncelikle yaşadığım bölgenin şehir merkezine daha kolay ulaşım sağlayacağım için çok değerli. Bundan dolayı merakla takip etmekteyim.
Merak ettiğim konu eğer mümkünse cevap vermek isteyen arkadaşlarımız varsa. Bu yolun formu takip edenler için önemi nedir? Kimler ne için bu yolu takip etmekte?

En son geçen hafta çektiğim bazı fotoları ekledim.

IMG_1197.jpeg

IMG_1013.jpeg

• Beğen
Tepkiler: BERKO92
Bu yol Hasdal tarafından 3 katlı tünel ile Boğazın altından karşıya geçecekti. Şimdilik proje beklemede.
Proje tamamlandığında, bu bağlantı olmadan Mahmutbey'deki yoğunluk biraz hafifler onun yerine Hasdal tarafında yoğunluk artar.
Ancak bağlantı gerçekleşirse biraz rahatlama olur.
Diyelim 2030 da devreye girdi => Trafikteki rahatlık 2024 seviyesine ancak gelir.

• Beğen
Bu yol Hasdal tarafından 3 katlı tünel ile Boğazın altından karşıya geçecekti. Şimdilik proje beklemede.
Proje tamamlandığında, bu bağlantı olmadan Mahmutbey'deki yoğunluk biraz hafifler onun yerine Hasdal tarafında yoğunluk artar.
Ancak bağlantı gerçekleşirse biraz rahatlama olur.
Diyelim 2030 da devreye girdi => Trafikteki rahatlık 2024 seviyesine ancak gelir.
En azından bu yolu bitirsek epey sorun çözülecektir. Umarım 2026 içerisinde bitirebilirler. Sizlerin bitiş yılı hakkında bir tahmininiz varmı?

• Beğen
Arkadaşalar,
Başakşehir - sazlıdere arası ciddi bir çalışma var ancak ben sazlıdereden sonra bir çalışma göremedim yada ben tespit edemedim. Bilgisi olan varmı?

• Beğen
Arkadaşlar ben Bahçeşehirde ikamet ediyorum. Özellikle son 2 haftadır çok yoğun bir şekilde Ispartakuleyi Bahçeşehire bağlayan küçük bir viyadük var, viyadük ile Akyapı nın yapmış olduğu Ticarete Kompleksi arkasında ki vadide köprü, yonca v.b için kazıklı temeller ve yol altyapısı ,sanat yapıları hızla inşaa edilmektedir. Durup fotoğraf çekme imkanı bulamadım, çünkü araç kullanıyorum buradan geçerken. Fırsat bulursam resimleri atmaya çalışacağım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar