Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı

Esenyurt açıldığında çok yoğun bi hat haline gelir.

Gölün diğer tarafına henüz raylı sistem ulaşmadı, bu hat nasıl ulaşacak, malûm Kanal İstanbul dan henüz vazgeçilmedi.

• Beğen
Tepkiler: BERKO92
Arakat imalatı devam ediyor. 3 hafta önce yayınlanmış. (Muhammed Açık - Linkedin)
IMG_4062.png
IMG_4063.png
IMG_4064.png

• Beğen
Tepkiler: BERKO92
Arkadaşlar eskiden metro inşaatlarını takip edebiliyorduk şimdi hiçbir yer kalmadı takip edilebilecek doğru düzgün. Nereden bakabiliriz son durumlarına ilerleme durumlarına falan?

Beşiktaş istasyonunda arkeolojik kazı çalışmaları bitmişti geçen aylarda. İBB, sosyal medya hesabından duyurdu.

Beşiktaş istasyonunda arkeolojik kazı çalışmaları bitmişti geçen aylarda. İBB, sosyal medya hesabından duyurdu.
baktım şimdi bitse nolacak şimdi de 2 istasyonu birlikte açıcaz diyerek 2027'ye uzatmışlar açılışı kafayı yicem defalarca ertelendi bu açılış bu kadar uzayan bir uzatma görmedim ben

baktım şimdi bitse nolacak şimdi de 2 istasyonu birlikte açıcaz diyerek 2027'ye uzatmışlar açılışı kafayı yicem defalarca ertelendi bu açılış bu kadar uzayan bir uzatma görmedim ben
Kendisinden sonra başlayan KSS Hastanesi etabıyla beraber açılırlar olmadı diyeceğim de o hat da çok yavaş ilerliyor. Üstelik orada bildiğim kadarıyla tarihi kazı da yok.

Beşiktaş ve Kabataş istasyonlarında arkeolojik kazıların bu kadar uzatılmasına vesile olan kurum:
İstanbul Arkeoloji Müzeler Müdürlüğü’dür.
Dolayısıyla burada iBB tarafından herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
İlk etapta Beşiktaş’ı pas geçip, Kabataş açılacaktı fakat bu sefer işletme çok sağlıklı olmayacağından dolayı iki istasyondan birden açılacaktır.
Özellikle Kabataş istasyonun açılmasını şahsen çok isterdim fakat maalesef 2026 yılından 2027 yılına revize edilmiş.
Umarım bu son revize ediliş’tir.

• Beğen
Tepkiler: EmrFener

Konu görüntüleyen kullanıcılar