Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

NetGsm | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

NetGsm

EfeBursa

Çaylak
Çaylak
dijital-operator-v2

Ülkenin 4.operatörü olan netgsm ile ilgili haberleri bu başlıkta paylaşalım.

Bursa’da mağazalarına hiç denk gelmedim, ilk başlarda tamamen dijital devam edecekler herhalde. Bir de altyapı olarak ne kullanıyor bakmak lazım. Gerçeğinde en son kanun değişikliği ile baz istasyonları ortak kullanılıyordu galiba ama mobil çağrı ve mobil internette Turkcell yine de en iyisi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Emir
Bursa’da mağazalarına hiç denk gelmedim, ilk başlarda tamamen dijital devam edecekler herhalde
Aynen dijital operatör olarak şimdilik devam edecekler fiyatları çok uygun yanlız şaşırdım açıkçası çok üye bu operatöre geçer bu fiyatlarla

Son düzenleme:
Benim evimde turkcell vee vodafone az çekerdi, netgsm hiç çekmiyor. Arayıp ulaşamıyorlar. 1 gb internet ve 1000 dakikaya 48 tl fatura ödüyorum, bence sudan ucuz. Netgsm kullanıcıları netgsm'e geçerken netgsm'in arada bir zam yapabileceğini kabul ederler. Bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca müşteri servislerini beğendim.

Hiç kimsede denk gelmedim
Benim evimde turkcell vee vodafone az çekerdi, netgsm hiç çekmiyor. Arayıp ulaşamıyorlar. 1 gb internet ve 1000 dakikaya 48 tl fatura ödüyorum, bence sudan ucuz. Netgsm kullanıcıları netgsm'e geçerken netgsm'in arada bir zam yapabileceğini kabul ederler. Bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca müşteri servislerini beğendim.
hocam Netgsm Türk Telekom'un Baz İstasyonlarını Kullanmıyormu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar