Ülkenin 4.operatörü olan netgsm ile ilgili haberleri bu başlıkta paylaşalım.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aynen dijital operatör olarak şimdilik devam edecekler fiyatları çok uygun yanlız şaşırdım açıkçası çok üye bu operatöre geçer bu fiyatlarlaBursa’da mağazalarına hiç denk gelmedim, ilk başlarda tamamen dijital devam edecekler herhalde
Hiç kimsede denk gelmedim
hocam Netgsm Türk Telekom'un Baz İstasyonlarını Kullanmıyormu?Benim evimde turkcell vee vodafone az çekerdi, netgsm hiç çekmiyor. Arayıp ulaşamıyorlar. 1 gb internet ve 1000 dakikaya 48 tl fatura ödüyorum, bence sudan ucuz. Netgsm kullanıcıları netgsm'e geçerken netgsm'in arada bir zam yapabileceğini kabul ederler. Bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca müşteri servislerini beğendim.
Turkcell altyapısını kullanıyorduhocam Netgsm Türk Telekom'un Baz İstasyonlarını Kullanmıyormu?
2 seçenek var ya artık Türk Telekom'un Altyapısını kullanacak. yada kendi altyapısını kuracakTurkcell altyapısını kullanıyordu
hocam yeni öğrendim yanlışımız var kendi altyapısı var GSM baz istasyonu yok turkcell'den kullanıyormuş turkcell şuan izin vermiyordu en son gelişmeleri takip edeceğizTurkcell altyapısını kullanıyordu
şirket son açıklamasından sonra bidaha açıklama yapmadı.Bu Turkcellle olan durum da bir gelişme var mı?